monika55 Posted December 22, 2010 Author Posted December 22, 2010 Pewnie nie bedzie to nic groznego. Po Swietach moze sie cos uda jej załatwic. Wrócą ludzie z wyjazdów. Quote
zuzlikowa Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 [quote name='shanti']Wycałowałam mordkę, wypuściłam na spacer, biegała bite dwie godzinki. Postaram sie zrobić filmik jak Diduśka galopuje po śniegu. Cudny widok i krzepiący, bo pies z rakiem chyba by tak nie fikał. Wyników dalej nie ma. :shake: ...ŻYCZENIA ŚWIĄTECZNE PRZEKAZUJEMY- OBY SPOKÓJ,DOSTATEK I MIŁOŚĆ GOŚCIŁY WOKÓŁ NAS!!! ...A ZWIERZAKI ŻYŁY W CIEPLE I ZDROWIU Z PEŁNYMI BRZUSZKAMI ZE SWOIMI KOCHAJACYMI I UKOCHANYMI LUDŹMI!!! Quote
wilczek007 Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 może to już wiecie a może nie, tutaJ moze można poprosic o pomoc dla Dee..ona taka benkowata ale poradzono co by tam też napisac... http://adopcje.leonberger.leszno.eu/ lub http://www.leonberger-info.pl/forum/viewtopic.php?t=278 Quote
shanti Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 Wyniki Didi są wprawdzie jeszcze nieoficjalne, bo uzyskane drogą telefoniczną, ale dziewczynce nic nie jest. Nie były to zmiany nowotworowe. Nawet nie wiecie jak mi ulżyło.:lol: Didusia została dziś zaczipowana. Quote
monika55 Posted December 31, 2010 Author Posted December 31, 2010 Dziś mam same dobre wiadomości. UFF. To czipujecie? Oooo Quote
shanti Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 Cipujemy :eviltong::evil_lol: Po tym całym zamieszaniu świąteczno-noworocznym pomolestuję weta o rachunek i pisemne wyniki jej badań. Quote
zuzlikowa Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 shanti napisał(a):Cipujemy :eviltong::evil_lol: Po tym całym zamieszaniu świąteczno-noworocznym pomolestuję weta o rachunek i pisemne wyniki jej badań. ...super wieści od dziewczyny cudnej!!!...i tak kończy się stary rok i zaczyna nowy,który cudnej,zdrowej i pięknej DeeDee przyniesie najcudowniejszy,najcieplejszy i najbardziej kochający dom pod słońcem i księżycem!!! WSZYSTKIEGO DOBREGO W NOWYM ROKU!!!! Quote
shanti Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 My też z Diduśką życzymy wszystkim Cioteczkom Dosiego Roku:loveu: Quote
shanti Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 [video=youtube;ApFDpIib8jo]http://www.youtube.com/watch?v=ApFDpIib8jo[/video] Quote
zuzlikowa Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 Borutek, Lucisiem na co dzień zwany i uwielbiający gdy tak do niego wołam:lol:...bardzo dziękuje za ubiegłoroczne wsparcie, życzliwość i zainteresowanie psiurkami ...przesyła słodki uśmiech Lucusiowy i Noworoczny!!! Wszystkiego dobrego w Nowym Roku... Quote
zuzlikowa Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 Cudowny filmik i cudowny obiekt...pieknie wyglądasz malutka i dzielny i ciekawski z Ciebie psiur!!!...spróbuję wstawić filmik w allegro, bo żadne fotki nie oddadzą uroku dziewczyny tak pieknie jak bezpośredni obraz...postaram się! Quote
zuzlikowa Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 A i cudną barwę ma dziewczynka w słoneczku...rudziastość przeciepła!!! Quote
ANETTTA Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 wrzucicie te foty ze sneigu do ogłoszeń on ajest na nich taka piekna i jakby szczęsliwa ??? Quote
zuzlikowa Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 ANETTTA napisał(a):wrzucicie te foty ze sneigu do ogłoszeń on ajest na nich taka piekna i jakby szczęsliwa ??? Już mam zapisane...dodam do allegro...i kilku innych,które sama robiłam... Quote
zuzlikowa Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 Nie wiem,czy tak pójdzie mi z allegro,ale na FB udało mi się wkleić linka DeeDusi.... Jeśli macie konto pokażcie dalej tą cudną dziewczynę...o dziwo,FB też pomaga!!!Dodałam oczywiście dane kontaktowe dziewczyn...ale nie wiem jak zrobić,by całość treści weszła w opisie,więc wsadziłam w komentarz...oby tego nie ucięło!!! http://www.facebook.com/home.php?sk=group_133230630069236&id=140356439356655&bcode=82SjO#!/profile.php?id=100000600502318 Quote
Paulina_mickey Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 shanti napisał(a):[video=youtube;ApFDpIib8jo]http://www.youtube.com/watch?v=ApFDpIib8jo[/video]Właśnie po tym filmiku zobaczyłam dziewczyne, śliczna jest. Bardzo przypomina mi z pysia Lucusia, zuzlika. Pisałyście o reklamowaniu jej na FB, mogę jej wydarzenie założyć ze zdjęciem i tam można będzie ją reklamować jeśli chcecie :) No i mam tez propozycję, choć zanegowane to już zostało, że ona nie benek, ale wielkopies więc może nikt się nie obrazi jakbym ją na bernardynią naszą klasę wrzuciła? Quote
monika55 Posted January 1, 2011 Author Posted January 1, 2011 Ja już jej założyłam wydarzenie kiedyś i teraz powtórzyłam. Do leosiów też pisałam, bo kiedyś bardzo mi pomogli. Tu niestety nie otrzymałam odpowiedzi. Didusia nie wiadomo co, to ją raz jako leosie, raz jako benie:cool3:, a może ktoś coś wypatrzy w niej. Niewątpliwy urok ma. My nie obrażalskie raczej bardzo wdzięczne za każda pomoc. Dzięki za wszystko.:loveu: Quote
Paulina_mickey Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 Wkleisz linka do tego wydarzenia?? Quote
Paulina_mickey Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 Wiecie co mi tez wpadło do głowy?Można by zrobić bazarek na dogo z cegiełkami w postaci zdjęć suni, ja je mogę jakoś poprzerabiać, ramke wstawić czy coś np po 5zł jedna a potem na maila to wysyłać?Może troche grosza by wpadło. Zaraz dziewczyna będzie miała swój folder na beniowej nk, "odziedziczyła" po Helenie, która jest już w domu,może i jej przyniesie szczęście. edit: http://nk.pl/profile/22508066/gallery/album/10 Quote
zuzlikowa Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 Paulina_mickey napisał(a):Właśnie po tym filmiku zobaczyłam dziewczyne, śliczna jest. Bardzo przypomina mi z pysia Lucusia, zuzlika. Pisałyście o reklamowaniu jej na FB, mogę jej wydarzenie założyć ze zdjęciem i tam można będzie ją reklamować jeśli chcecie :) No i mam tez propozycję, choć zanegowane to już zostało, że ona nie benek, ale wielkopies więc może nikt się nie obrazi jakbym ją na bernardynią naszą klasę wrzuciła? Dokładnie tak Paulina...dokładnie przypomina pycho Lucusia...szczególnie jak morduchną o glebę walnie...nawet biały maz ma... hihihi...DeeDee jest tak cudna,że niewiele osób na FB patrzy na jej "rasę"...jak dzisiaj wstawiałam filmik,to nie pisałam ani o jej leonkowatości,ani benkowatości,a nawet nie omijałam tego,że i kaukaziastści ktoś się dopatrzeć może...po prostu jest cudnym olbrzymkiem i ludziska zauważyli jej urodę i sporo lubisiów zbiera... A gdzie jest to wydarzenie Didusiowe...też chcę zalecieć i pomizdrzyć się nieco...i napowydziwiać...wstawcie proszę linka do wydarzenia ,bo jakoś mi umknął... Quote
zuzlikowa Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 Allegro DeeDee...mam nadzieję,że link bedzie działał dobrze i filmik też zainteresowani obejrzą... allegro jest na 14 dni,wyróznione,pogrubione i podświetlone... Zaszalałam na poczatek roku...może ktoś wpadnie na pomysł,by zrefundować takie szaleństwo http://allegro.pl/show_item.php?item=1394901411 ...niech na domek dla DeeDee idzie...najlepszy i najbardziej odpowiedzialny...najbardziej kochający!!! Quote
shanti Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 Cudowne Allegro Zuzlikowa :loveu: Zrefunduje je skarpetka, jeśli Monika55 zatwierdzi;) Własnie dlatego zależało mi na wstawieniu filmiku, bo na zdjęciach ona wygląda tak smutno. Były problemy natury technicznej, ale się udało :lol: Didusia jest cudownym psem, o ile da się jej szansę i zaakceptuje jej poczatkową nieufność. Chyba ktoś ją bardzo skrzywdził, bo taki brak zaufania nie powoduje dobre traktowanie. :shake: Agresji nie ma w niej ani odrobiny, a tak jak widać na filmiku dziewczynka zaczęła żyć i cieszyć się życiem. Jej naprawdę do szczęścia niewiele potrzeba. Dzięki Cioteczki za zainteresowanie jej losem :loveu: Quote
Recommended Posts