Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Koszeńko dlaczego każdy omija Cię tylko dlatego, że zachorowałaś? Przecież zachorowałaś przez człowieka...teraz ktoś powinien Ci pokazać, że człowiek potrafi także czynić dobro...(chociaż jak to piszę i myślę o całej sytuacji to już sama nie wiem...)

Posted

Pieniądze miała wypłacić Justyna. W sumie to nie wiem czemu tego nie zrobiła. Będe jutro w schronie to z nia pogadam, według mnie te pieniądze mogą przydac sie innemu psu.

Posted

Koszi jest zdrowa, leczenie jest zakończone postanowiłam sama je sfinansować, nie był to aż tak duży koszt.

Proszę przeznaczyć te pieniądze na innego biedaka.

Codziennie widuje Koszi i moge powiedzieć, ze sunia chodzi normalnie z czasem te objawy znoszenia na prawą strone ustają niemal całkowicie. Wet jest pełen podziwu dla Koszi. Sunka zrobiła się bardziej smielsza, zaczepia psy do zbawy, chętniej wychodzi z budy.

Zero odzewu w jej sprawie no........:-(

Posted

Ukazało się ogłoszenie o Koszi w Przyjacielu Psie co prawda na 1/4 strony no ale zawsze coś, dziś odebrałam telefon, pani przeczytała ogłoszenie o biednej Koszi i obiecałą pomóż w znaleźieniu domku dla sunieczki, oby wiecej było takich telefonów........

Koszi hop na górę....