Justyna_wolontariat Posted September 15, 2006 Author Posted September 15, 2006 Nawet nikt oią nie pyta:-( :-( :-( Zero zainteresowania, taka madra i kochana suncia no:cool3: Mam nadziję , ze ukaże się to ogłoszenie w Przyjacielu Psie i to coś pomoże. W górę malutka. Quote
konisia Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 Koszeńko dlaczego każdy omija Cię tylko dlatego, że zachorowałaś? Przecież zachorowałaś przez człowieka...teraz ktoś powinien Ci pokazać, że człowiek potrafi także czynić dobro...(chociaż jak to piszę i myślę o całej sytuacji to już sama nie wiem...) Quote
Bonsai Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 Śliczna suńko... Znajdź dobry domek. Zasługujesz na niego. Quote
GreenEvil Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 Koszi ma nazbierane pieniazki na AFN, przyadza sie, czy moge przesunac na inne bidy? pzdr GreenEvil Quote
Czarodziejka Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 Ech, cóż są warte pieniądze, gdy brak domku....? To tylko taka smutna dygresja..., bo nie wiem, Green Evil, czy są jej na coś potrzebne. Quote
paros Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 Już jedno nowe ogłoszenie wrzuciłam do netu :lol: Będą następne :lol: Quote
Czarodziejka Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 Mój boże, jak to smutno patrzy, serce truchleje...:( Quote
Mysia_ Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 młoda, śliczna sunia.... a wciąż w schronisku :( Quote
Czarodziejka Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 Hej, kto odpowiada za kasę Koszi? GreenEvil zadała pytanko! Quote
Pianka Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 Pieniądze miała wypłacić Justyna. W sumie to nie wiem czemu tego nie zrobiła. Będe jutro w schronie to z nia pogadam, według mnie te pieniądze mogą przydac sie innemu psu. Quote
Justyna_wolontariat Posted September 22, 2006 Author Posted September 22, 2006 Koszi jest zdrowa, leczenie jest zakończone postanowiłam sama je sfinansować, nie był to aż tak duży koszt. Proszę przeznaczyć te pieniądze na innego biedaka. Codziennie widuje Koszi i moge powiedzieć, ze sunia chodzi normalnie z czasem te objawy znoszenia na prawą strone ustają niemal całkowicie. Wet jest pełen podziwu dla Koszi. Sunka zrobiła się bardziej smielsza, zaczepia psy do zbawy, chętniej wychodzi z budy. Zero odzewu w jej sprawie no........:-( Quote
Pianka Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 To pisze do GreenEvil żeby przeznaczyła pieniądze na psiaki z Węgrowa. One potrzebują wsparcia. Quote
Czarodziejka Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 Koszeńko śliczna, ty nadal jesteś do wzięcia! Quote
zaba14 Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 i co u naszej Koszi? jak sobie suczka radzi? Domku gdzie Ty jestes.. zima juz tuz tuz... :placz: Quote
Pianka Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 Ta cwaniara mi dzisiaj uciekła jak chciałam wyciągnąć z boroków Korka:evil_lol: Quote
Mysia_ Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 Koszeńka wędruje na pierwszą stronkę! :razz: Quote
Justyna_wolontariat Posted September 27, 2006 Author Posted September 27, 2006 Ukazało się ogłoszenie o Koszi w Przyjacielu Psie co prawda na 1/4 strony no ale zawsze coś, dziś odebrałam telefon, pani przeczytała ogłoszenie o biednej Koszi i obiecałą pomóż w znaleźieniu domku dla sunieczki, oby wiecej było takich telefonów........ Koszi hop na górę.... Quote
Recommended Posts