Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Raczej nie jest jej tam najlepiej na borokach, siedziała tylko z tyłu pod płotem i obserwowała, jak weszłam nawet nie przybiegła się przywitać, zwolniło się miejsce po Demonie na albertowni i myślę że ją tam przeniosę, bo ona tam ginie w tłumie, nikt jej nie zobaczy :shake:

Posted

Koszi rzeczywiście jest bardzo smutna na borokowni. Nie chciała wyjść z budy. Dużo czasu mi zajeło, zeby ja wyciągnąć. Na spacerku dopiero się rozweseliła.
A jak ona na rowerzystów reaguje. Nie wiem jakby reagowała jakby była spuszczona. W każdym bądź razie trzeba na rowerzystów uważać:evil_lol:

Posted

[quote name='"Mysia_Zabrze"']
Co są "boroki" to już wiem, ale albertownia? :evil_lol:
Koło boroków jest takie mniejsze pomieszczenie, to jest albertownia:cool3:

[quote name='"Mysia_Zabrze"']Jakby miało jej być tam lepiej to dajcie ją tam dziewczyny :roll:

Ja sama tego nie moge robic, ale nie wpdało mi do głowy, żeby powiedziec o tym Justynie.

Macie jeszcze filmik, jak Koszi biegnie za kamykiem
http://www.zippyvideos.com/2752208835844916/imgp3340/

Posted

Mysia_Zabrze napisał(a):
A tak w ogóle czy Koszi jest już zupełnie zdrowa? :roll:

Tego nie mozna powiedzieć.
Koszi ma takie drgawki, ale to juz jej tak zostanie. Ale to tylko sa takie malutkie drgawki:cool3:

Poza tym jest wszystko dobrze. Szaleje na spacerach jak głupia:evil_lol:

Posted

Albertownia to taki mały wybieg, z dwiema budami, jakby taki boks. Nazwa pochodzi od tego, że około 5 lat temu mieszkała tam pewna świnia wietnamska - Albert.
Przy szefowej broń boże nie można go było nazwać świnią...

Posted

Nikt o Koszi nie pyta, zadnego telefonu, tylko walki o jej zdrowie a teraz nic cisza....:-( :-( :-( Dobrze, że ona nie traci wiary wesoło podbiega gdy się ją zawoła jest taka kochana......

W poniedziałek napsze do Przyjaciela Psa z prosbą o opublikowanie obiecanego artykułu, powienien ukazać sie w październikowym numerze.

Pracuje nad plakatem dla malutkiej, bo przecież dom musi znaleźć....

Posted

Nie ma innego miejsca by umieść koszi no chyba ze na wybiegu z modułu, na alebertowni gdy pada deszcz robi sie błoto i strasznie tam mokro, a ona przecież nie moze zresztą jak kazdy pies siedzieć w błocie, to pomieszczenie wykorzystywane tylko gdy jest ciepło wtedy jest tam sucho.

Posted

Koszi za każdym razem jak wychodzę z borokowni usiłuje się wymknąć na mały plac, się zołza przyzwyczaiła że sobie biega :diabloti:

Posted

eria napisał(a):
Koszi za każdym razem jak wychodzę z borokowni usiłuje się wymknąć na mały plac, się zołza przyzwyczaiła że sobie biega :diabloti:

No i jeszcze bardziej sie przyzwyczai bo ja mam zamiar znów ją zabrac na spacerek:evil_lol:

Posted

Plakacik Koszi ma już zrobiony jutro biorę się za rozwieszanie gdzie się tylko da.

Pianka jak będziesz w schroniksu to poproś kogoś z biura, zostawiłam tam jeszcze pare sztuk, jak możesz to porozwieszaj w Łaźiskach, bedę Ci bardzoooo wdzięczna za pomoc;)

Posted

Justyna_wolontariat napisał(a):

Pianka jak będziesz w schroniksu to poproś kogoś z biura, zostawiłam tam jeszcze pare sztuk, jak możesz to porozwieszaj w Łaźiskach, bedę Ci bardzoooo wdzięczna za pomoc;)

No to pech. Wyszłam z domu o 6.30. I nie przeczytałam twojej wiadomości. Trzeba było mi smsa wysłać.