Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 877
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pomóż - jeśli możesz !!!!!

Trzeba oddłużać wszystkie psiaki z Dogo !!!!
Ta parka również do nich należy !!!!

Bardzo prosimy o najmniejsze nawet wpłaty - mamy szansę wspólnie zrobić coś bardzo dobrego, co w przyszłości pozwoli nadal ratować zwierzęta !!!!

Simba i Bambo bardzo nas potrzebują !!!!!! Wpłacajmy !!!!

I oczywiście pilnie szukamy domu !!!!!!! Chociaż tymczasowego !!!!!!!

Posted

podnosze wątek, a dzis wpłacam pieniazki na konto AFN z dopiskiem psiaki Aleksandry B, niestety tylko 40 zł, bo w tym miesiacu mialam spore wydatki, w przyszlym bede pamietac aby tez cos wplacic.

Cały czas trzymam kciuki za parkę!

Posted

Podziękowania dla:

BasiaD - 200 zł :loveu:
Anonim - 150 zł :loveu:
tania - 30 zł :loveu: (pieniążki wreszcie dosżły)

co daje 380 zł, a zatem hotelik opłacony jest do 13 sierpnia

dług na chwilę obecną wynosi: 780 zł

Posted

ja mam plakat w wersji mini (pół A4, więc na jednej stroie można drukować dwa), ale tylko o Simbie, bo uważam, że łatwiej znaleźć dom dla jednego psa, niż dla dwóch. Komu?

Posted

Wysłałam maile do Pasma, Czasu Warszawskiego i Południa. Pasty nie mogłam znaleźć. Ciekawe czy odpowiedzą. Po prostu wysłałam do redakcji tych pism bo chyba inaczej nie da się tam zamieścić ogłoszeń?

Jeszcze raz się spytam, czy ktoś ma możliwość załatwić ogłoszenie w Moim Psie???

Ja się postaram o ogłoszenie w Życiu Warszawy, ostatnio podobno nie drukowali tam ogłoszeń ale mam nadzieję, że tylko chwilowo.

Posted

Bardzo dziękujemy, że Aleksandra B otrzymuje wsparcie finansowe.
To jak wszyscy wiedzą bardzo ważna sprawa, by w przyszłości hoteliki przyjmowały nasze zwierzęta !!!!

Prosimy nadal o najmniejsze nawet wpłaty !!!!!
Psiaki będą wdzięczne !!!!!!!
No i ludzie również !!!!!!

Simba i Bambo pilnie szukają domu !!!!

Posted

Olu, dziś powinna dojsc moja wpłata na konto AFN, a jest już wcześniej wpłacone dla Ciebie 50 zł przez loozerke. Razem bedziesz miala 90 PLN. Poproś moze o przelanie tej kwoty na Twoje konto- hotelik bedzie juz coraz dalej oplacony a i mniejsze zadłuzenie.

Posted

Przypominam Simbę i Bambo.

I proszę o rozwieszanie plakatów, może komuś jeszcze wysłać plakat????

Ponawiam prośbę o ogłoszenie w Moim Psie..plizzzzzzzz.... koniecznie trzeba znaleźć dobry domek dla tych czarnuszków, jak nie razem, to oddzielnie !!!
Bardzo, bardzo proszę! Im więcej nas będzie działało tym większa szansa dla tych psiaczków !!

Posted

Bardzo też proszę o podpowiedzi gdzie zamieszczać ogłoszenia.

Simba jest na:
allegro http://www.allegro.pl/item129262243_historia_suni_simby_bedzie_dobre_zakonczenie_.html
4łapy
strona wolontariuszki z Palucha www.psy.warszawa.pl
wysłałam do gazet: pasmo, południe
forum gazety
czworonogi.net.pl http://www.czworonogi.net/adopcje/
http://www.zwierzaki.org/index.php/topic,29070.new.html#new

już się dowiedziałam o ogłoszeniach w moim psie. Ogłoszenie ze zdjęciem kosztuje ponad 70 zł :/ Strasznie dużo.... ale może warto?

Posted

Przypominam numer konta, na które można wpłacać pieniążki dla Simby:

BZWBK
10 1090 1014 0000 0000 0304 4583
Aleksandra Boczkowska

lub na AFN z dopikiem dla Simby. Każdy dzień to 20 zł :(

Proszę o pomoc w ogłoszeniach. Najważniejsze, żeby znaleźć psiakom domy ! Myślę za gdgt, że należy szukać psiakom domów oddzielnie, to zwiększa ich szanse. Znajdzie się domek dla Simby, poszukamy domku dla Bambo. Bambo jest na utrzymaniu Pani Grażynki. Ktoś kto go przyprowadził przestał się nim interesować :(
Simba jest priorytetem między innymi ze względu na dług. Ona jest w hoteliku prawie pół roku :(