przyjaciel_koni Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 Pomóżmy tym psiakom jak tylko potrafimy. One już tak długo czekają !!!! Mam również prośbę - planowana jest akcja oddłużeniowa psiaków z Dogo. Wszelkie uwagi lub pomysły umieszczane są na wątku : http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=31287 Jeśli znajdziecie chwilę - zajrzyjcie to ważne i pilne. Dyskusja i pomysły tylko do niedzieli (wieczór). Potem zapadnie decyzja - co konkretnie zostało zaakceptowane. Quote
Jowita Poznań Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 Ola, jeszcze niestety na konto AFN nie wplynela moja wplata- pewnie dopiero bedzie w poniedziałek ( cholerne banki!). Quote
Jowita Poznań Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 hop Simba do góry! Pozmóżmy Oli!!! Quote
agula Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 [quote name='Jowita Poznań']Simbunia prosi o pomoc! i jeszcze raz Quote
Aleksandra_B Posted September 25, 2006 Author Posted September 25, 2006 Dzisiaj postaram się wysłać ogłoszenie do Mojego Psa. Mam nadzieję, że to przyniesie szczęście. Quote
Aleksandra_B Posted September 25, 2006 Author Posted September 25, 2006 Dzisiaj wpłaciłam 100 zł na Simbę więc ma opłacony hotelik do 28 sierpnia. dług wynosi: 560 zł Quote
Aleksandra_B Posted September 25, 2006 Author Posted September 25, 2006 Przypominam o zadłużeniu i proszę o pomoc. Jutro będę robiła obrazeczki ze zdjęć i chciałabym je sprzedawać. Mam nadzieję, że to wyjdzie jakoś sensownie. Quote
agula Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 Simba i Bambo czekaja na wsparcie finansowe Quote
Aleksandra_B Posted September 25, 2006 Author Posted September 25, 2006 Agula, pamiętasz niemal o wszystkich moich psiakach :) Quote
gdgt Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 Olu, zaraz zrobię przelew z mojej gigantycznej chałtury. Oprócz kosztów hotelu pokryj z tego ogłoszenie w Moim Psie - naprawdę warto! zaraz dowiem się o dwie warszawskie lokalne gazety, które kiedyś chciały wydrukować mi darmowe ogłoszenia. Quote
Aleksandra_B Posted September 25, 2006 Author Posted September 25, 2006 Gdgt, dzięki. A ćóż to takiego gigantyczna chałtura? :-o Quote
gdgt Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 Aleksandra_B napisał(a):A ćóż to takiego gigantyczna chałtura? :-o dobrze wynagradzany projekt badawczy :razz: przelew już poszedł Quote
Aleksandra_B Posted September 25, 2006 Author Posted September 25, 2006 Mhm. Czegokolwiek dotyczył, dzięki w imieniu Simby. To jutro zrobię przelewik na ogłoszenie do Mojego Psa...ale zapewne pojawi się dopiero w listopadzie :roll: na październik już się nie załapię bo to trzeba wysyłać, zdaje się, do połowy miesiąca, żeby wyszło w następnym. Quote
Aleksandra_B Posted September 25, 2006 Author Posted September 25, 2006 Zaraz zmykam z pracy. Podnoszę więc Simbę i Bambo. Gdyby ktoś miał ochotę poogłaszać gdzieś te psiaki to byłabym wdzięczna. Quote
przyjaciel_koni Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 gdgt napisał(a):dobrze wynagradzany projekt badawczy :razz: przelew już poszedł Gratulacje - Krajowy, czy Unijny ? (A psiakom to wszystko jedno - ale również powinny się cieszyć !!!!!) Quote
gdgt Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 przyjaciel_koni napisał(a):Gratulacje - Krajowy, czy Unijny ? zagramaniczny, ale nie unijny w każdym razie simba jest do przodu o 170 zł, z czego 70 zł niech idzie na ogłoszenie, a 100 zł na hotelik, chociaż pewnie to i tak wspólna kasa. jutro zaczynam akcję plakatowania moich okolic - przedtem mnie po prostu nie było... Quote
agula Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 Aleksandra_B napisał(a):Agula, pamiętasz niemal o wszystkich moich psiakach :) jakoś tak się złożyło:oops: Quote
Jowita Poznań Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 Oleńka, już jest tez moja wpłata na koncie AFN- razem z pieniedzmi loozerki to 90 PLN, Green musialaby Ci przelac. A ja obiecuje za jakies pare dni juz na Twoje konto tez jakis zaskorniak wplacic. Simbunia w gore!!! Quote
Aleksandra_B Posted September 26, 2006 Author Posted September 26, 2006 Zainteresowanych losami Simby i Bambo zapraszam na http://www.zwierzaki.org/index.php/topic,29070.0.html cień nadziei :lol: Quote
Recommended Posts