Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 877
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kto może pomóc i wpłacić na hotelik - dług urósł :crazyeye:

Kopiuję apel gamoń:
"W imieniu Aleksandry B prosze o pomoc w utrzymaniu Simbusi przebywającej w hotelu u p.Grazynki w Otrebusach.
Zadłuzenie jest ponad 1000 zl.Sunia nie ma szczescia.Ponadto Ola ma swoje osobiste 3 sunie i od 14 dni dwa szczeniaki z Paluchowych działek na utrzymaniu i tymczasie.
Bardzo prosze o każda złotówke.
To kochana dziewczyna;-) ;-) ;-) "

Potrzebne wpłaty, bo jest zadłużenie :shake: Aleksandra B sama nie da rady :shake:

Pomóż :modla: :modla: :modla: :modla:

Posted

Aniu albo do Aleksandry B -jest to wolontariuszka z Palucha albo mozesz przekazac mi to dam Oli albo na AFN z dopiskiem ze na Simbe ,której uspiono szczeniaki.Ona jest juz od marca w hotelu:shake: :shake: :shake:
Ola zasługuje sobie na pomoc.Jest cudowna ,delikatna wrażliwa osoba -cos jak Ty

Posted

Mam prośbę - napisałam wczoraj PW do Aleksandry B.
Pewnie jest chwilowo niedostępna, a mnie zależy na odpowiedzi.
Czy można Ją jakoś zawiadomić, by przeczytała ?

Również proszę Wszystkich, by pomogli w spłacaniu zadłużeń. Na miarę swoich możliwości, nawet maleńkie kwoty !!!

Posted

Przypomnę, że Aleksandra B potrzebuje wsparcia finansowego !!!
Nie daje już rady sama utrzymywać tylu psiaków (wcale się nie dziwię - kto ma serce, ten ma puste kieszenie).
Ta pomoc jest niezbędna !!!
Bardzo prosimy - każda kwota ma znaczenie !!!

Posted

Gamoń, dzięki za te miłe słowa :oops:

Dzięki wielkie. W weekend nie mam dostępu do internetu.

Podaję moje dane do wpłat na Simbę:

BZWBK
10 1090 1014 0000 0000 0304 4583
Aleksandra Boczkowska

Martwię się Simbą i Bambo...nie wiem jak sprawić, żeby wreszcie znalazły dom. A dług będzie przecież bezwzględnie rósł.
Wysłałam prośbę do Mojego Psa o zamieszczanie ogłoszeń ale narazie się nie odezwali. Może ktoś ma tam jakieś wejścia?

Posted

przesłałam niestety tylko parę gorszy :shake: ale jestem kopletnie teraz spłukana :placz::placz::placz::placz:
LUDZIE POMÓZMY!!!!!!
tak sobie myslę, ze może za tydzień poszłabym do proboszcza u moich rodziców pod wawka na wsi- oni tam zadnego psa nie mają, a miejsce dla 2 to by było, tylko nie wiem, czy to dobry pomysł................czy ktos by się tam nimi opiekował..............kiedys tam pracowała Pani Maria i wtedy na plebanii to było chyba z 10 psów - nie wiem co o tym myslicie?? chyba spróbować zawsze można....

Posted

Luna :loveu: :loveu: :loveu: a jednak to są specyficzne psiaki. One potrzebują trochę pracy, Simba ucieka, potrzebowałaby nadzoru. Najlepiej gdyby mieszkały w bloku.
Dziękuję, że myślisz o tych bidach :loveu: , one jednak potrzebują kogoś kto się naprawdę nimi zajmie, domku z prawdziwego zdareznia. Zarówno Simba jak i Bambo są zalęknione.... to jest niestety problem.