Aleksandra_B Posted September 13, 2006 Author Posted September 13, 2006 Bardzo dziękuję paros za 100 zł. Hotelik opłacony do 21 lipca. Quote
Jowita Poznań Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 do góry wędrujemy! Simba i Bambo prosza o wsparcie. Quote
agula Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 :help1: :help1: :help1: :help1: :Help_2: :Help_2: :Help_2: :Help_2: :Help_2: :Help_2: :Help_2: :Help_2: dawać kasę,ale szybko:knuje: Quote
paros Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 Kto może pomóc i wpłacić na hotelik - dług urósł :crazyeye: Kopiuję apel gamoń: "W imieniu Aleksandry B prosze o pomoc w utrzymaniu Simbusi przebywającej w hotelu u p.Grazynki w Otrebusach. Zadłuzenie jest ponad 1000 zl.Sunia nie ma szczescia.Ponadto Ola ma swoje osobiste 3 sunie i od 14 dni dwa szczeniaki z Paluchowych działek na utrzymaniu i tymczasie. Bardzo prosze o każda złotówke. To kochana dziewczyna;-) ;-) ;-) " Potrzebne wpłaty, bo jest zadłużenie :shake: Aleksandra B sama nie da rady :shake: Pomóż :modla: :modla: :modla: :modla: Quote
Jowita Poznań Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 Przypominam również o psiakach Quote
agula Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 :help1: :help1: :help1: :help1: :sadCyber: :sadCyber: :sadCyber: Quote
Jowita Poznań Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 podnosze watek, psiaki na pierwsza strone! Quote
agula Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 :Help_2: :Help_2: Bambo i Simba proszą o wsparcie kasy brak:niewiem: na opłacenie hoteliku Quote
Luna007 Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 ale gdzie wpłacać na AFN?? czy gdzie indziej??? parę groszy wyskrobię.... Quote
gamoń Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 Aniu albo do Aleksandry B -jest to wolontariuszka z Palucha albo mozesz przekazac mi to dam Oli albo na AFN z dopiskiem ze na Simbe ,której uspiono szczeniaki.Ona jest juz od marca w hotelu:shake: :shake: :shake: Ola zasługuje sobie na pomoc.Jest cudowna ,delikatna wrażliwa osoba -cos jak Ty Quote
przyjaciel_koni Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 Mam prośbę - napisałam wczoraj PW do Aleksandry B. Pewnie jest chwilowo niedostępna, a mnie zależy na odpowiedzi. Czy można Ją jakoś zawiadomić, by przeczytała ? Również proszę Wszystkich, by pomogli w spłacaniu zadłużeń. Na miarę swoich możliwości, nawet maleńkie kwoty !!! Quote
przyjaciel_koni Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 Przypomnę, że Aleksandra B potrzebuje wsparcia finansowego !!! Nie daje już rady sama utrzymywać tylu psiaków (wcale się nie dziwię - kto ma serce, ten ma puste kieszenie). Ta pomoc jest niezbędna !!! Bardzo prosimy - każda kwota ma znaczenie !!! Quote
przyjaciel_koni Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 Pomocy !!! Jakiekolwiek kwoty - nawet z maleńkich, ale wielu coś się uskłada !!! ALeksandra B - przeczytaj to PW !!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Aleksandra_B Posted September 18, 2006 Author Posted September 18, 2006 Gamoń, dzięki za te miłe słowa :oops: Dzięki wielkie. W weekend nie mam dostępu do internetu. Podaję moje dane do wpłat na Simbę: BZWBK 10 1090 1014 0000 0000 0304 4583 Aleksandra Boczkowska Martwię się Simbą i Bambo...nie wiem jak sprawić, żeby wreszcie znalazły dom. A dług będzie przecież bezwzględnie rósł. Wysłałam prośbę do Mojego Psa o zamieszczanie ogłoszeń ale narazie się nie odezwali. Może ktoś ma tam jakieś wejścia? Quote
Luna007 Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 przesłałam niestety tylko parę gorszy :shake: ale jestem kopletnie teraz spłukana :placz::placz::placz::placz: LUDZIE POMÓZMY!!!!!! tak sobie myslę, ze może za tydzień poszłabym do proboszcza u moich rodziców pod wawka na wsi- oni tam zadnego psa nie mają, a miejsce dla 2 to by było, tylko nie wiem, czy to dobry pomysł................czy ktos by się tam nimi opiekował..............kiedys tam pracowała Pani Maria i wtedy na plebanii to było chyba z 10 psów - nie wiem co o tym myslicie?? chyba spróbować zawsze można.... Quote
Aleksandra_B Posted September 18, 2006 Author Posted September 18, 2006 Luna :loveu: :loveu: :loveu: a jednak to są specyficzne psiaki. One potrzebują trochę pracy, Simba ucieka, potrzebowałaby nadzoru. Najlepiej gdyby mieszkały w bloku. Dziękuję, że myślisz o tych bidach :loveu: , one jednak potrzebują kogoś kto się naprawdę nimi zajmie, domku z prawdziwego zdareznia. Zarówno Simba jak i Bambo są zalęknione.... to jest niestety problem. Quote
Luna007 Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 och nie masz za co dziękowac!!!!!! rozumiem - ten pomysł odpada LUDZIE POMÓŻMY!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Jowita Poznań Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 podnosze! Aleksandra, ogloszenia moze na allegro? bo nie wiem czy teraz sa- moze ktos by je wystawil. Quote
Aleksandra_B Posted September 18, 2006 Author Posted September 18, 2006 Są na allegro i 4 łapach. Wysyłałam też na żółte strony. Staram się też o ogłoszenie w moim psie. Quote
Aleksandra_B Posted September 18, 2006 Author Posted September 18, 2006 tu na allegro: http://www.allegro.pl/item125931333_simba_i_bambo_psia_zakochana_para_pragnie_domu_.html Quote
Recommended Posts