Aleksandra_B Posted July 24, 2006 Author Posted July 24, 2006 Jutro wyjeżdżam na 2 tygodnie. Ogłoszenia wiszą w sieci.... ja będę pod telefonem więc może ktoś wreszcie zadzwoni w sprawie domku dla Simby i Bambo.:shake: Quote
Aleksandra_B Posted July 24, 2006 Author Posted July 24, 2006 Bardzo dziękujemy Irmie za 200 zł dla Simby ! :loveu: :loveu: :loveu: Hotelik jest opłacony do 28 czerwca. Quote
joannal Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 Taka, czarna, taka piękna, para psiuchów szuka domku, swojego docelowego miejsca na świecie. Quote
gdgt Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 wysłałam ogłoszenie do GW o Simbie, ale czy Ola w ogóle jest w Wawie? Jak ktoś będzie do niej dzwonił, to się dodzwoni? Quote
joannal Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Simbula i Bambunio, gdzie Wy sie podziewacie????????? Trzeba Was rozreklamować!!!!! Quote
Aleksandra_B Posted August 7, 2006 Author Posted August 7, 2006 Nie było mnie w Warszwie ale cały czas byłam pod telefonem, też wysyłałam do żółtych stron Simbę i Bambo ale nikt nie dzwonił...nawet nie byłam w stanie sprawdzić czy się pojawiło? Quote
gdgt Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 no ja też nie spradziłam - nie miałam do tego głowy... kiepska sprawa z tą simbą, już nie wiem jak jej domek znaleźć... Inaczej pójdziemy z torbami. Może po wakacjach? Quote
Aleksandra_B Posted August 7, 2006 Author Posted August 7, 2006 Wyślę jeszcze raz w tym tygodniu. Może rzczywiście coś się po wakacjach ruszy. Quote
gdgt Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 Oby! czasami trzeba strasznie długo czekać, ale nic na to nie poradzimy... Myślałam o dawaniu ogłoszeń lub nawet sponsorowanych krótkich artykułów w gazetach lokalnych, np. Pasmo czy gazeta otwocka, ale skoro szukamy domku raczej w bloku, to raczej nie ma to sensu. Są jeszcze gazety dzielnic Warszawy, np. Kurier Żoliborski czy coś takiego. Będę mogła się tym zająć dopiero w przyszłym tygodniu - teraz siedzę na działce i wyjątkowo mam internet.... Quote
Aleksandra_B Posted August 9, 2006 Author Posted August 9, 2006 Przypominam parkę czarnuszków ! Jednocześnie proszę o wsparcie finansowe..... w tej chwili hotelik opłacony jest do 30 czerwca... Quote
gdgt Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 wpłaciłam co nieco na simbę, ale raczej mniej niż więcej. Simba jest zadłużona po uszy - kto pomoże? Quote
Aleksandra_B Posted August 17, 2006 Author Posted August 17, 2006 Ale najpilniej poszukiwany dom..... Simba i Bambo Quote
Aleksandra_B Posted August 17, 2006 Author Posted August 17, 2006 Dostałam pieniążki od gdgt, ogromnie dziękuję za tak dużą pomoc ! wpłynęło dla Simbuli 60 zł. Quote
Aleksandra_B Posted August 18, 2006 Author Posted August 18, 2006 Simba i Bambo, dwa wyrwane ze szponów bezdomności psy, obdwa skrzywdzone przez los........BARDZO PILNIE POTRZEBUJĄ PRAWDZIWEGO DOMU ! Pomimo wielu ogłoszeń nikt nie jest zainteresowany tą parką..... Czy jest dla nich nadzieja???? Quote
gdgt Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 trzymam kciuki za dom dla simby! (i spadam na wakacje...) Quote
Aleksandra_B Posted August 23, 2006 Author Posted August 23, 2006 Simba i Bambo, dwa zakochane w sobie psiaki, bardo pilnie potrzebują domku.....( i pomocy finansowej :( ) Quote
paros Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 Niedługo będę miała trochę czasu to zajmę się ogłoszeniami w necie :lol: Quote
Aleksandra_B Posted August 24, 2006 Author Posted August 24, 2006 Super, dzięki Paros :lol: A przy okazji przypominam zakochane czarne psiule Quote
Aleksandra_B Posted August 24, 2006 Author Posted August 24, 2006 Wpłynęły nowe pieniążki dla Simby: 35 zł bazarkowe od GreenEvil 100 zł od elik Simba dziękuje :loveu: , hotelik opłacony do 10 lipca, dług wynosi zatem 900 zł Quote
Aleksandra_B Posted August 25, 2006 Author Posted August 25, 2006 Mordeczki psiaków Simba: Bambo: i oczywiście razem :loveu: Quote
Aleksandra_B Posted September 1, 2006 Author Posted September 1, 2006 Jestem załamana....nie miałam ani jednego telefonu w sprawie Simbuli i Bambo :(. Dzisiaj wrzucę je jeszcze na 4 łapy. Dług rośnie, P. Grażynka dzwoniła z prośbą o jakąś wpłatę ( hotelik opłacony jest do 11 lipca :-( ). Cienko, cienko..... Te psiaki tak długo czekają..... Quote
Recommended Posts