Jowita Poznań Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 tak bym chciala zeby znalazly jakis dobry domek Quote
agula Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 przyjaciel_koni napisał(a):Przypomnę, że Aleksandra B potrzebuje wsparcia finansowego !!! Nie daje już rady sama utrzymywać tylu psiaków (wcale się nie dziwię - kto ma serce, ten ma puste kieszenie). Ta pomoc jest niezbędna !!! Bardzo prosimy - każda kwota ma znaczenie !!! ponawiam apel Quote
Aleksandra_B Posted September 18, 2006 Author Posted September 18, 2006 Zastanawiałam się troszkę nad sytuacją Simby.... niestety dług rośnie i rosnąć będzie. Mam plan zrobić jakieś cegiełki, żeby to pospłacać, może się uda, może nie. Faktem jest jednak, że Simba jest cały czas w hoteliku, odzew w jej sprawie zerowy i może być tak, że za 2 miesiące dług będzie wynosił 2 tysiące a za 4 miesiące...wiadomo. Apeluję więc o dom tymczasowy. Ogromna, ogromna prośba, optymalny byłby tymczas dla Simby i Bambo, ale to jest już chyba wogóle niemożliwe :( Pani Grażynka jest wspaniałą osobą i nie morduje mnie telefonami ale ona potrzebuje tych pieniążków i trochę czuję się nie fair, że trzyma tam mojego psiaka za darmo. Gdyby Simba trafiła do domu tymczasowego wspomogłabym jakoś finansowo, mogłabym kupować karmę np. Błagam więc, czy ktoś mógłby wziąć tą kochaną, biedną psicę na tymczas??? Czuję się zrezygnowana, to będzie kolejna zmiana dla Simbuli ale ja po prostu nie wyrabiam. Myślałam, że domek dla niej znajdzie się bez problemu, jeszcze nie wiedziałam o jej ucieczkowym charakterku. BARDZO, BARDZO PROSZĘ O DOM TYMCZASOWY DLA SIMBY! Zobowiązuję się do kupowania jej karmy i oczywiście wciąż będę szukać jej domku. A gdyby udało się wziąć Simbę i Bambo byłoby wogóle cudownie ale na to już nie liczę. Quote
Luna007 Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 DOMKU TYMCZASOWY ZNAJDŹ SIĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:Help_2::Help_2::modla::modla: Quote
przyjaciel_koni Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 [quote name='Aleksandra_B']Zastanawiałam się troszkę nad sytuacją Simby.... niestety dług rośnie i rosnąć będzie. Mam plan zrobić jakieś cegiełki, żeby to pospłacać, może się uda, może nie. Faktem jest jednak, że Simba jest cały czas w hoteliku, odzew w jej sprawie zerowy i może być tak, że za 2 miesiące dług będzie wynosił 2 tysiące a za 4 miesiące...wiadomo. Apeluję więc o dom tymczasowy. Ogromna, ogromna prośba, optymalny byłby tymczas dla Simby i Bambo, ale to jest już chyba wogóle niemożliwe :( Pani Grażynka jest wspaniałą osobą i nie morduje mnie telefonami ale ona potrzebuje tych pieniążków i trochę czuję się nie fair, że trzyma tam mojego psiaka za darmo. Gdyby Simba trafiła do domu tymczasowego wspomogłabym jakoś finansowo, mogłabym kupować karmę np. Błagam więc, czy ktoś mógłby wziąć tą kochaną, biedną psicę na tymczas??? Czuję się zrezygnowana, to będzie kolejna zmiana dla Simbuli ale ja po prostu nie wyrabiam. Myślałam, że domek dla niej znajdzie się bez problemu, jeszcze nie wiedziałam o jej ucieczkowym charakterku. BARDZO, BARDZO PROSZĘ O DOM TYMCZASOWY DLA SIMBY! Zobowiązuję się do kupowania jej karmy i oczywiście wciąż będę szukać jej domku. A gdyby udało się wziąć Simbę i Bambo byłoby wogóle cudownie ale na to już nie liczę. Aleksandra myśli rozsądnie, chociaż jak wiadomo ciężko o DT - może mimo wszystko znajdzie się taki domek ? Najlepiej dla obu psiaczków !!!! Ale niestety na dzień dzisiejszy jest zadłużenie i pilnie trzeba Dziewczynie pomóc finansowo !!! Quote
przyjaciel_koni Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 Wciąż bardzo prosimy o pomoc finansową dla Simbuni i Bambo !!!! Quote
BasiaD Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 Oleńko, jutro prześleę 100,00 na konto podane w poprzednim poście! I zobowiązję się co miesiąc przesyłać Ci pieniążki na psiuńki! Ja mm szczęśliwą rękę, więc może znajdą się jeszcze jacyś inni chętni do sponsorowanie tej parki! Tyle dobrego już dla nich zrobiłąś, szkoda by było żeby to przepadło! Trzymam kciuki na sczęście i poizdrawiam serdecznie! Quote
BasiaD Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 Olu i myślę, że chyba ten domek razem byłby dla nich lepszy, a na początek obiecuję, że jutro przesyłąm na Twoje konto 200,00 a nie 100,00 jak deklarowałam w powyższym poście. Pomogłąm Chrupek spłacić dług za Zosię, Tobie też pomogę! Te pieski są tego warte. Myślę, że inni dogomamniacy też nie pozostaną obojętni! Trzymam kciuki za "zakochane" kundle! Quote
agula Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 :Help_2: :Help_2: :Help_2: :Help_2: :Help_2: :Help_2: :Help_2: :Help_2: Quote
Aleksandra_B Posted September 19, 2006 Author Posted September 19, 2006 Dzięki, dzięki, dzięki ! Czy ktoś ma możliwość zamieścić ogłoszenie w Moim Psie??? Popdowiedzcie mi proszę jeszcze gdzie można dać ogłoszenia o nich? Jakieś lokalne gazety? Ktoś mi kiedyś to pisał ale nie mogę znaleźć :oops: Oferta? Ciężko będzie znaleźć domek dla dwóch psiaków i na dodatek dzikusków... Troszkę mi lżej na sercu jak pojawiło się tyle osób w wątku. Za chwilę wyślę ogłoszenie na żółte strony, już kilka razy tam były ale może tym razem... Quote
Aleksandra_B Posted September 19, 2006 Author Posted September 19, 2006 Luna 007, dziękuję za 80 zł :loveu: :loveu: Teraz hotelik opłacony jest do 26 lipca. Quote
Aleksandra_B Posted September 19, 2006 Author Posted September 19, 2006 BasiaD napisał(a):Oleńko, jutro prześleę 100,00 na konto podane w poprzednim poście! I zobowiązję się co miesiąc przesyłać Ci pieniążki na psiuńki! Ja mm szczęśliwą rękę, więc może znajdą się jeszcze jacyś inni chętni do sponsorowanie tej parki! Tyle dobrego już dla nich zrobiłąś, szkoda by było żeby to przepadło! Trzymam kciuki na sczęście i poizdrawiam serdecznie! O Rany, BasiuD, wielkie dzięki. Twoja szczęśliwa ręka bardzo się przyda ;) Quote
Aleksandra_B Posted September 19, 2006 Author Posted September 19, 2006 Zdaje się, że za mało Warszawa i okolice słyszały o Simbie i Bambo i dlatego ta kochana parka nie znalazła domku ;) Zrobiłam plakat i mam prośbę o rozklejanie go gdzie się tylko da. Uczelnie, lecznice, parki, gdziekowliek gdzie jest dużo porządnych ;) ludzi. Proszę o pomoc w plakatowaniu, niech te plakaty będą po prostu wszędzie w Warszawie. Nie możliwe, żeby ktoś ich nie dojrzał i nie zdecydowała się na adopcję. Bardzo Was proszę o pomoc !!! Ja dzisiaj zrobię rundkę w swoich okolicach czyli Bielany. Kto chętny? Wyślę plakacik na maila :) Quote
gamoń Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 Ola wyslij na e-maila [email protected] Bede z chora na parvo Sznurówka to zaniose do lecznicy na Zytnia Quote
Jowita Poznań Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 Ola, jestem daleko i w plakatowaniu nie pomoge ale całym sercem jestem z Toba! Wierze ze znajdzie sie gdzies dla nich domek, byc moze jak razem beda to Simba nie bedzie uciekac. Quote
Aleksandra_B Posted September 19, 2006 Author Posted September 19, 2006 Czy ktoś jeszcze jest chętny do plakatowania? Proszę...... Quote
agula Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 Aleksandra_B napisał(a):Czy ktoś jeszcze jest chętny do plakatowania? Proszę...... :-o :-o :-o widze, ze nie widze chetnych:shake: Quote
Aleksandra_B Posted September 19, 2006 Author Posted September 19, 2006 hmmmm...... plakat gotowy do rozwieszania, jeśli ktoś nie ma możliwości wydruku, ja mogę go wydrukować i przesłać pocztą na mój koszt, niestety na czarno-biało ale zawsze coś. Naprawdę nie ma chętnych??? Quote
agula Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 Aleksandra_B napisał(a):hmmmm...... plakat gotowy do rozwieszania, jeśli ktoś nie ma możliwości wydruku, ja mogę go wydrukować i przesłać pocztą na mój koszt, niestety na czarno-biało ale zawsze coś. Naprawdę nie ma chętnych??? do góry:multi: Quote
BasiaD Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 Olu wysłalam 200,00 na dobry poczatek. Jutro rano powinnaś je mieć na koncie. Trzymam kciuki za parkę przyjaciól, żeby razem miały domek! ;) Quote
gdgt Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 [quote name='Aleksandra_B'] Popdowiedzcie mi proszę jeszcze gdzie można dać ogłoszenia o nich? Jakieś lokalne gazety? Ktoś mi kiedyś to pisał ale nie mogę znaleźć :oops: Witam po wakacjach... lokalne gazety: Pasmo, Pasta, Południe http://www.poludnie.com.pl/ Czas Warszawski http://www.czaswarszawski.pl/ i jeszcze jakies, z którymi miałam kontakt, ale musze ich poszukac jutro. poprosze plakat na adres [email protected] i trzymam kciuki! Quote
przyjaciel_koni Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 Nadal bardzo prosimy o pomoc w spłacaniu długu psiaków !!! No i oczywiście szukamy domu !!! Konto do wpłat: BZWBK 10 1090 1014 0000 0000 0304 4583 Aleksandra Boczkowska Olu - podawaj chociaż na PW swój adres chętnym do dokonania wpłat, bo niektóre banki wymagają w przelewie pełnych danych. Lub wpłaty na AFN z dopiskiem "Simba". Quote
Jowita Poznań Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 Dzis nikt nie zaglądnął, więc przypominam o Oli i jej zadłuzeniu Quote
Recommended Posts