Aleksandra_B Posted October 2, 2006 Author Posted October 2, 2006 Zapraszam na książkową aukcję na rzecz Simbuli : http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=31939 Quote
Aleksandra_B Posted October 2, 2006 Author Posted October 2, 2006 Mam pytanko, zrobiłam sobie kiedyś takie obrazeczki z psami. Znalazłam bardzo fajne grafiki w necie, wydrukowałam na papierze fotograficznym i wsadziłam w antyramy. Chciałabym to sprzedać na bazarku dla Simby. Tylko, że nie wiem czy tak można....bo nie ja to rysowałam.... Mam w planach zrobić kilka kopii w razie zainteresowania. Czy jestem przewrażliwiona czy nie powinno się robić takich rzeczy? sorki za off. Quote
przyjaciel_koni Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 Aleksandra B - to co kupiłaś możesz sprzedać bez jakichkolwiek ograniczeń. Co do kopiowania i sprzedaży - raczej nie. Potrzebna by Ci była zgoda autora. Quote
agula Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 potrzebna pomoc finansowa :Help_2: :Help_2: :Help_2: :Help_2: :Help_2: :Help_2: Quote
Aleksandra_B Posted October 3, 2006 Author Posted October 3, 2006 Dług znowu powolutku rośnie, wynosi 520zł Quote
Aleksandra_B Posted October 3, 2006 Author Posted October 3, 2006 Ponieważ ogłoszenie w kąciku adopcyjnym w Moim Psie jest najprawdopodobniej darmowe zrobiłam dzisiaj przelew dla Simby z pieniążków gdgt, które były przeznaczone na ogłoszenie. Wpłaciłam 80 zł, hotelik opłacony jest do 11 września dług: 440 zł Quote
agula Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 bardzo prosimy o pomoc! :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: Quote
Jowita Poznań Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 Ola, wyslalam dzisiaj 6 ksiazek ( podobno maja byc u Ciebie juz jutro- ale czy ja wiem jak to dziala poczta polska ;) Mam nadzieje ze sie sprzedadza i choc jakis zysk z tego bedzie! Simbunia w potrzebie!!! Quote
agula Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 [quote name='agula']bardzo prosimy o pomoc! :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: i jeszcze raz Quote
Jowita Poznań Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 i do gory wedrujemy!!! Pomoc potrzebna!! Quote
agula Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 potrzebna pomoc finansowa :Help_2: :Help_2: :Help_2: :Help_2: :Help_2: Quote
tania Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 Ola po 10 tak jak obiecałam wpłacę, nie jakąś zawrotną kwotę, bo mam jeszcze inne bidy..mam nadzieję, że tym razem dotrą Quote
Jowita Poznań Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 podnosze Simbunie! Potrzebna pomoc finansowa! Quote
ania14p Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 Olu, poszedł niewielki przelew na Simbunię, ale to kropla w morzu potrzeb. Plakaty wieszam, zrywają, więc wieszam znowu, co jeszcze mogę zrobić, podniosę Simbę przynajmniej! Quote
gdgt Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 jutro wywieszę simbę u weterynarza żoliborskiego... najważniejsze to te ogłoszenia w gazetach! a dziewczyny ze schroniska w ostrowii mają jakieś wejście do programu tvp2 "pytanie na śniadanie" czy jakoś tak... Może je poprosić o pomoc? Quote
ania14p Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 Jutro zadzwonię do Feli, może coś poradzi. Quote
Aleksandra_B Posted October 4, 2006 Author Posted October 4, 2006 Dzisiaj ukazało się w Ofercie. Gdyby udało się w TVP byłoby super. Quote
gdgt Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 Sprawdziłam w lokalnej gazecie "Południe - głos Mokotowa, Ursynowa, Wilanowa", że ogłoszenie w dziale ogłoszeń drobnych będzie tanie. 3 linijki w ramce, czarno białe będzie kosztować 75zł/4. Jeśli zamówimy cztery kolejne edycje (tj. cały miesiąc), to zapłacimy 70 zł. Można też zamówić bez ramki, w dziale "różne", i wtedy może być dłuższe i tańsze. Quote
joannal Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 W przyszłym tyg. wpłace (tak jak obiecałam wcześniej), jako, ze ok. 13-stego robię wszystkie opłaty i przelewy. Na pewno wpłynie stówka, może wyskrobie coś jeszcze, ale nie obiecuję. Simbula i Bambo najukochańsze Czarnulki chcą sie kochać dalej ale we własnym, najlepiej wspólnym domu. Ale najważniejsze, żeby to był kochający Ich dom. Quote
Recommended Posts