Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 877
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mam pytanko,
zrobiłam sobie kiedyś takie obrazeczki z psami. Znalazłam bardzo fajne grafiki w necie, wydrukowałam na papierze fotograficznym i wsadziłam w antyramy. Chciałabym to sprzedać na bazarku dla Simby. Tylko, że nie wiem czy tak można....bo nie ja to rysowałam....
Mam w planach zrobić kilka kopii w razie zainteresowania.
Czy jestem przewrażliwiona czy nie powinno się robić takich rzeczy?

sorki za off.

Posted

Ponieważ ogłoszenie w kąciku adopcyjnym w Moim Psie jest najprawdopodobniej darmowe zrobiłam dzisiaj przelew dla Simby z pieniążków gdgt, które były przeznaczone na ogłoszenie.

Wpłaciłam 80 zł, hotelik opłacony jest do 11 września

dług: 440 zł

Posted

Olu, poszedł niewielki przelew na Simbunię, ale to kropla w morzu potrzeb.
Plakaty wieszam, zrywają, więc wieszam znowu, co jeszcze mogę zrobić, podniosę Simbę przynajmniej!

Posted

jutro wywieszę simbę u weterynarza żoliborskiego...
najważniejsze to te ogłoszenia w gazetach!
a dziewczyny ze schroniska w ostrowii mają jakieś wejście do programu tvp2 "pytanie na śniadanie" czy jakoś tak... Może je poprosić o pomoc?

Posted

Sprawdziłam w lokalnej gazecie "Południe - głos Mokotowa, Ursynowa, Wilanowa", że ogłoszenie w dziale ogłoszeń drobnych będzie tanie. 3 linijki w ramce, czarno białe będzie kosztować 75zł/4. Jeśli zamówimy cztery kolejne edycje (tj. cały miesiąc), to zapłacimy 70 zł.

Można też zamówić bez ramki, w dziale "różne", i wtedy może być dłuższe i tańsze.

Posted

W przyszłym tyg. wpłace (tak jak obiecałam wcześniej), jako, ze ok. 13-stego robię wszystkie opłaty i przelewy. Na pewno wpłynie stówka, może wyskrobie coś jeszcze, ale nie obiecuję. Simbula i Bambo najukochańsze Czarnulki chcą sie kochać dalej ale we własnym, najlepiej wspólnym domu. Ale najważniejsze, żeby to był kochający Ich dom.