Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 877
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aleksandra_B napisał(a):
Nie wiem czy to dziecko. Czekam na jakiś konkretny kontakt.
Nie ona jest zainteresowana adopcją więc pozwoliłam sobie zrobić nadzieję.

ja też a wszystko dlatego,że tak bardzo bym chciała aby pieski znalazły swoje miejsce na ziemi:shake:

Posted

Gdgt, pieniążki doszły- 170 zł. Ogromne dzięki.
Narazie wstrzymam się z ogłoszeniem w Moim Psie, poczekam kilka dni na kontakt od tej zainteresowanej osoby. Ogłoszenie, żeby ukazało się w listopadzie muszę wysłać do połowy października więc mam jeszcze troszkę czasu. Jeśli w ciągu kliku dni nie będzie konkretnego odzewu to przeznaczę te 70 zł na ogłoszenie.

W porządku?

Dodaję więc narazie 100 zł do hotelikowego zadłużenia, w takiej sytuacji hotelik opłacony jest do 2 września.

Dług na dzień dzisiejszy wynosi: 480 zł.

(jeszcze nie doliczałam pieniążków z AFN)

Posted

ho ho, jak dług będzie w takim tempie topnieć to Simba zostanie sponsorką Bambo!
Ja bym stawiała w pierwszej kolejności na dawanie wielu ogłoszeń, bo dług możemy spłacić z opóźnieniem (choć to nieładnie), a ogłoszenia mogą nas uchronić przed dalszym zadłużeniem. Jeśli rozumiecie, co mam na myśli.
Pies Wiktor szukał pół roku domku, co tydzień dawałyśmy ogłoszenia do żółtych stron GW. Odzew z tej gazety był dopiero po pół roku, bo jego przyszły właścicielka przez przypadek przeczytała tę gazetę...

Posted

Muszę przyznać, że dług szybciutko topnieje. Dzięki Wam :loveu:

Tydzień temu wysyłałam do żółtych stron ogłoszenie ale się nie ukazało :angryy: to już któryś raz z kolei. Wyślę dzisiaj jeszcze raz.

Daję czas do końca tygodnia osobie zainteresowanej Simbie i Bambo. Jeśli nie odezwie się w poniedziałek wysyłam ogłoszenie do Mojego Psa. To i tak nie przyspieszy ani nie spowolni wydania ogłoszenia.

Też jestem z jak największą ilością ogłoszeń, inaczej spłacanie długu byłoby nieskończone....
Mam nadzieję, że gazeta tym razem nie nawali.

Posted

Jowita Poznań napisał(a):
w watku na zwierzakach wyglada ze faktycznie sa zainteresowani, Simba i Bambo to ładne psy i jesli ktos faktycznie ma warunki do trzymania to moze sie skusic. I wcale mnie by to nie dziwilo.

Trzymam bardzo mocno kciuki!

:drinking: chyba wypije za powodzenie całej sprawy (oczywiście soczek z kartoniku)

Posted

Aleksandra, z tymi ogłoszeniami w GW to trzeba je wysłać najpóźniej we wtorek, żeby się ukazały. Dzisiaj to już tylko zadzwonić można i podytktować. Ale może już nie będzie takiej potrzeby? :cool3: Trzymam kciuki!

Posted

No tak sie cieszę, że u Simbusi i Bambo tak dużo osób, nie było mnie troszkę, i tyle się pozmieniało. Mam nadzieję, że zmieni się na najlepiej czyli na domek. Tymczasem czekam na wypłatę i od razu przeleję cegiełkę na Czarnulki.

Posted

Nie mogę się dodzwonić do żółtych stron...a własciwie mogę tylko, że włączas ię automatyczna sekretarka, która jest zapełniona.

Numery tam: 022 555 4335 lub 022 555 4750.
Zapiszę sobie tu bo inaczej gdzieś bym od razu zapodziała te numery ;)

Posted

Aleksandra_B napisał(a):
Na stronach napisane jest, że wysyła się ogłoszenia do środy do 16, żeby ukazało się w danym tygodniu. Wcześniej jak tak wysyłałam, ukazywały się.

Teoretycznie tak właśnie jest, ale moim zdaniem decyduje kolejność zgłoszeń. Dlatego najlepiej załatwiać to w poniedziałek - wtedy skuteczność jest 100%