Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Simba i Bambo w gore!

Olu, czy doszła do Ciebie paczka z ksiazkami ode mnie?? Jestem ciekawa poprostu jak dziala poczta polska

nota bene przegladaj watek AFN- jest tam zakladka psiaki AleksandryB i wyobraz sobie ze uzbieralo sie tam az 165 PLN :D

Ja obiecuje przelac w przyszlym tygodniu na Simbunie, napisze kiedy to zrobie- zaczyna mi sie remont i nie wiem ile funduszy z tego mi zostanie.

• Replies 877
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ojoj, zakładka moich psów....JAk miło :oops: :lol:

Tak, paczka doszła, chyba przedwczoraj bo dwa dni byłam na urlopie.
Dzisiaj wystawię książki na allegro. Dziękuję Ci :)

Gdgt - zajmę się tym ogłoszeniem. Dzięki.

ania14p- przelew doszedł, dzięki :) czy mogłabym przeznaczyć te pieniążki na ogłoszenie w gazecie Południe- Głos Mokotowa itd...???

Posted

Olu :loveu:
to są pieniądze dla Simby, a TY, jako opiekunka Simbuni możesz nimi zarządzać według własnego uznania, jeśli bym Ci nie ufała, to przcież nie wysyłałabym nic na Twoje konto - jasne jak "konstrukcja cepa".

Posted

Trzymam tę gazetę w ręku, więc mogę ci jakoś ją podrzucić, żebyś mogła ją sobie obejrzeć. To jest gazeta bezpłatne, kolportowana po mieszkaniach i sklepach.
Biuro ogłoszeń: pon-pt w godz. 9.00-17.00, tel. 022 844 39 45, ul. Puławska 136.

Posted

Wysłałam propozycję ogłoszenia do Południa. Wyliczyli mi koszt 90 zł, z kolorowym zdjęciem. Chcę wysłać ogłoszenie o Simbie i Bambo ale tak, żeby zanznaczyć, że szukają domu razem lub oddzielnie.
Jak sklecę te 90 zł to wyślę im przelew. Oj, cieniutko w tym miesiącu z pieniążkami :shake:

Posted

Z AFN wpłaciłam 120 zł, opłaciłam hotelik do 17 września
dług wynosi: 460 zł

zostało mi 45 zł z czego 40 zł biorę na ogłoszenie w Południu + 50 zł od Ania14p. Jak pisałam wcześniej ogłoszenie będzie kosztowało 90 zł.

Zostaje mi luzem 5 zł, które przy okazji dodam do następnego przelewu tak, żeby wyszła wielokrotność 20 zł (czyli jednej nocy w hoteliku)

Posted

Olu, ale rozumiem, że to będzie ogłoszenie w Południu przez cały miesiąc? czyli cztery numery...
Można spróbować w Życiu Warszawy, ale czy to ktoś jeszcze czyta?
W każdym razie oszczędzay na Wyborczej, która jest za darmo...

Posted

Aleksandra_B napisał(a):
Do wyborczej wysyłam cały czas.
A szczerze mówiąc nie mam pojęcia czy to będzie przez miesiąc. Muszę się dowiedzieć.

na pewno miesiąc. Ta gazeta jest kolportowana też w metrze, więc może dużo ludzi ją przeczyta.

Posted

Ola jutro a najpóźniej w czwartek wyślę psiakom pieniądze (tym razem muszą dojść:mad: - to do Poczty Polskiej), podaj mi jeszcze raz konto, proszę..

Posted

Przypominam o wciąż dużym zadłużeni Simbulki :(
Proszę bardzo o pomoc, nawet minimalną.

Ogłoszenia również dużo kosztują a ogłaszanie Simby ( i Bambo) jest konieczne, żeby znaleźć jej (im) domek.

Mam również cały czas plakat Simby, lub Simby i Bambo, gdyby ktoś chciał porozwieszać - chętnie prześlę na maila.

Proszę też o sugestie gdzie można jeszcze Simbę ogłosić.

Dziękuję serdecznie !

Posted

Aleksandra_B napisał(a):
No niestety, odpisali mi, że to będzie tylko w jednym numerze.

NO NIE!!! toż to zdzierstwo? Jakie to będzie ogłoszenie?
70 zł miało kosztować ogłoszenie drobne (w dziale ogłoszeń drobnych, na przedostatniej stronie gazety), przez 4 kolejne numery, w ramce, 3 linijki (wtedy ogłoszenie jest krótkie, ale dobrze widoczne). Jakie ogłoszenie zamówiłaś?

Posted

Dziś idę wpłacić zadekalrowane 100 zł dla psiaków ( te co miałam je wysłać 13-stego), tak że może w piątek juz do Ciebie Olu dotrą, mam taką nadzieję. I obiecuję skrobać, skrobać aż cosik jeszcze dla Najukochańszych Czarnulków wyskrobię, to bym pod koniec miesiąca wysłała. I dalej szukamy, szukamy domu dla tej uroczej zakochanej pary.