Aleksandra_B Posted September 1, 2006 Author Posted September 1, 2006 Ogłoszenie na 4 łapach http://4lapy.pl/ogloszenia/pokaz.php?id_ogl=21431&id_kat=12&pi=0 i na forum gazety http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=664&w=47859506 Quote
joannal Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 Nie załamujmy się, po wakacjach sytuacja musi się zmienić na lepsze. Dziś wpłace na tę parkę 100 zł. Może w późniejszym okresie uda mi się jeszcze coś dorzucić, ale nie obiecuję :-( . Bardzo kochane czarnulki. Dwa psiulki to taka radość, wiem, bo sama mam parkę. Tak prosimy o domek dla Simby i Bambo. Quote
Aleksandra_B Posted September 1, 2006 Author Posted September 1, 2006 Dzięki joannal, może rzeczywiście wrzesień okaże się szczęśliwy. Ta cisza jest przerażająca.... Quote
joannal Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 Przepiękne, kochane czarnulki ten los musi sie Wam odmienić. Nastał wrzesień mam nadzieję, że w końcu domki będą wyrastać jak grzyby po deszczu!!!!!!! Quote
Aleksandra_B Posted September 5, 2006 Author Posted September 5, 2006 joannal, bardzo Ci dziękuję :loveu: , wpłynęło 100 zł dla Simbusi i Bambulca, hotelik opłacony do 16 lipca Quote
Aleksandra_B Posted September 5, 2006 Author Posted September 5, 2006 Sytuacja finansowa jest fatalna. Już prawie dwa miesiące do tyłu to jest ok 1000zł długu... Bardzo proszę o pomoc w szukaniu domku dla tych psiaków i bardzo proszę o pomoc finansową! Quote
tania Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 może ktoś jeszcze pomorze zakochanym kundlom:loveu: Quote
agula Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 podnoszę bo obecnie moge tylko tak pomóc, może coś później wyskrobie to wpłacę(dobre i pare groszy). prosze o nr konkta Quote
Ivory Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 Mogę tylko podnieść. :shake: Miejmy nadzieję,że domki po wakacjach się pojawią i to takie na stałe a nie tylko do następnych wakacji. Ta para jest piękna:loveu: Prosimy o dobry domek dla tej pary bo chyba serca by im pękły gdyby musiały sie roztać :shake: Quote
agula Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 :Dog_run: :Dog_run: biegnijcie po domki Quote
Jowita Poznań Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 piękna para, żeby tylko razem znalazły domek! Quote
joannal Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 Przekochane Czarne psiaki Simbula i Bambo, szukają kochanego domku. Quote
Jowita Poznań Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 postaram sie na AFN wplacic cosik na psiaki- zadluzenie w hotelu- jak bede robic przelew dam znac w tym watku, tylko ze to moze byc za dwa tygodnie dopiero. trzeba by zaapelowac by ktos jeszcze pomogl. Szkoda ze tak slabe zainteresowanie tym watkiem. Na wszelki wypadek mozna napisac ze prosimy o wplaty na AFN z dopiskiem Simba i Bambo Quote
Jowita Poznań Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 Nikt nie zaglada a pomoc bardzo potrzebna :( Quote
paros Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 Kto może pomóc i wpłacić na hotelik - dług urósł :crazyeye: Kopiuję apel gamoń: "W imieniu Aleksandry B prosze o pomoc w utrzymaniu Simbusi przebywającej w hotelu u p.Grazynki w Otrebusach. Zadłuzenie jest ponad 1000 zl.Sunia nie ma szczescia.Ponadto Ola ma swoje osobiste 3 sunie i od 14 dni dwa szczeniaki z Paluchowych działek na utrzymaniu i tymczasie. Bardzo prosze o każda złotówke. To kochana dziewczyna;-) ;-) ;-) " Wczoraj wysłałam :lol: Quote
Recommended Posts