Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 877
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie załamujmy się, po wakacjach sytuacja musi się zmienić na lepsze. Dziś wpłace na tę parkę 100 zł. Może w późniejszym okresie uda mi się jeszcze coś dorzucić, ale nie obiecuję :-( . Bardzo kochane czarnulki. Dwa psiulki to taka radość, wiem, bo sama mam parkę. Tak prosimy o domek dla Simby i Bambo.

Posted

Mogę tylko podnieść. :shake:
Miejmy nadzieję,że domki po wakacjach się pojawią i to takie na stałe a nie tylko do następnych wakacji.
Ta para jest piękna:loveu:
Prosimy o dobry domek dla tej pary bo chyba serca by im pękły gdyby musiały sie roztać :shake:

Posted

postaram sie na AFN wplacic cosik na psiaki- zadluzenie w hotelu- jak bede robic przelew dam znac w tym watku, tylko ze to moze byc za dwa tygodnie dopiero.

trzeba by zaapelowac by ktos jeszcze pomogl.

Szkoda ze tak slabe zainteresowanie tym watkiem.

Na wszelki wypadek mozna napisac ze prosimy o wplaty na AFN z dopiskiem Simba i Bambo

Posted

Kto może pomóc i wpłacić na hotelik - dług urósł :crazyeye:

Kopiuję apel gamoń:
"W imieniu Aleksandry B prosze o pomoc w utrzymaniu Simbusi przebywającej w hotelu u p.Grazynki w Otrebusach.
Zadłuzenie jest ponad 1000 zl.Sunia nie ma szczescia.Ponadto Ola ma swoje osobiste 3 sunie i od 14 dni dwa szczeniaki z Paluchowych działek na utrzymaniu i tymczasie.
Bardzo prosze o każda złotówke.
To kochana dziewczyna;-) ;-) ;-) "

Wczoraj wysłałam :lol: