Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja zamówiłam ogłoszenie ze zdjęciem.
Sama już nie wiem, wydaje mi się, że lepiej zamówić jedno porządne ze zdjęciem...takie drobne ogłoszenia umykają, zlewają się z innymi. Jest drogie ale może warto?

Gdyby się nie udało to potem, jeśłi będą fundusze, zamówię tą wersje, o której piszesz.

Ogłoszenie w Moim Psie ukaże się w grudniu.

joannal - dzięki.

• Replies 877
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kto weźmie piękne, czarne, zakochane w sobie bez pamięci psiaki??
Ten kto je weźmie dostanie podwójną dawkę uderzeniowej psiej miłości- totalnie bezwarunkowej!:loveu:
Simba i Bambo na 1 stronę:multi:

Posted

chciałabym jeszcze dodać że czarne zwierzęta są najbardziej delikatne i oddane w stosunku do swojego człowieka. WIEM BO SAMA MAM TĄ PIĘKNOŚĆ ZE ZDJĘCIA.;)
POLECAM GORĄCO CZARNE CUDA!!!

Posted

Olu, w którym hoteliku są psiaki? Migneło mi gdzieś że w Otrębusach, możesz podać mi adres, ja prawie co sobotę tam jeżdże do Sabci, teraz zacznę też do Dalii i mogę do Simby i Bambo? Wysłałam Ci PW

Posted

One są tam gdzie Oskerek Asiaf1.

Dzwoniła do mnie przed chwilą P. Grażynka abym uregulowała do końca października hotelik Simby.
Chyba napadnę na jakiś bank bo nic innego mi nie zostaje. Czy na wogóle znajdzie dom kiedykowliek?

Posted

Aleksandra_B napisał(a):
One są tam gdzie Oskerek Asiaf1.

Dzwoniła do mnie przed chwilą P. Grażynka abym uregulowała do końca października hotelik Simby.
Chyba napadnę na jakiś bank bo nic innego mi nie zostaje. Czy na wogóle znajdzie dom kiedykowliek?

HELP HELP HEPL
:help1: :help1: :help1: :help1: :help1: :help1:

Posted

Kurcze rzeczywiście beznadzieja:shake:. To ja chyba jestem jakaś slepa :oops: że ich tam nie widziałam..będę w sobotę to może uda mi się coś jeszcze dorzucić, choć w tym miesiącu krucho...

Posted

kurcze u mnie po remoncie tez krucho :( wyszlo wiecej niz planowalismy- zawsze tak jest ze zabraknie materialow ;)

Ola jesli ksiazki ida na alegro to moge Ci jeszcze jakies podeslac, tylko musze wiedziec czy jest sens- zawsze to jakies pare groszy wpadnie
Wybiore tez jakies fajne w miare pozycje zeby cieszyly sie zainteresowaniem.