Aleksandra_B Posted October 11, 2006 Author Posted October 11, 2006 Ja zamówiłam ogłoszenie ze zdjęciem. Sama już nie wiem, wydaje mi się, że lepiej zamówić jedno porządne ze zdjęciem...takie drobne ogłoszenia umykają, zlewają się z innymi. Jest drogie ale może warto? Gdyby się nie udało to potem, jeśłi będą fundusze, zamówię tą wersje, o której piszesz. Ogłoszenie w Moim Psie ukaże się w grudniu. joannal - dzięki. Quote
joannal Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 Ola też tak uważam, że lepiej ogłoszenie ze zdjęciem. Quote
Ivory Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 Kto weźmie piękne, czarne, zakochane w sobie bez pamięci psiaki?? Ten kto je weźmie dostanie podwójną dawkę uderzeniowej psiej miłości- totalnie bezwarunkowej!:loveu: Simba i Bambo na 1 stronę:multi: Quote
Ivory Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 chciałabym jeszcze dodać że czarne zwierzęta są najbardziej delikatne i oddane w stosunku do swojego człowieka. WIEM BO SAMA MAM TĄ PIĘKNOŚĆ ZE ZDJĘCIA.;) POLECAM GORĄCO CZARNE CUDA!!! Quote
Aleksandra_B Posted October 13, 2006 Author Posted October 13, 2006 Wpłynęło 100 zł od joannal, dziękujemy :) hotel opłacony do 22 września dług:420 zł Quote
Aleksandra_B Posted October 13, 2006 Author Posted October 13, 2006 Dzisiaj po raz pierwszy na Żółtych Stronach zobaczyłam ogłoszenia ze zdjęciami. Cena takiego ogłoszenia to 56zł netto -zdjęcie + 2 linijki tekstu. Quote
gdgt Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 Jest jeszcze gazeta papierowa "Oferta", w której są tanie ogłoszenia drobne. Widziałam tam ogłoszenia Antka ze zdjęciem (dział: fauna i flora). http://www.oferta.com.pl/wawa.php Tzn. w internecie tych ogłoszeń chyba nie ma, ale jest cennik. Quote
Aleksandra_B Posted October 13, 2006 Author Posted October 13, 2006 W Ofercie już była Simba i o ile dobrze pamiętam dzisiaj też powinna być.... Quote
Aleksandra_B Posted October 13, 2006 Author Posted October 13, 2006 Będę musiała odwiedzić Simbulę i Bambo jakoś w najbliższym czasie. Porobię jakieś nowe zdjęcia i wytarmoszę trochę te dwa kochane psiaczki. Quote
agula Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 :Help_2: :Help_2: :Help_2: :Help_2: :Help_2: :Help_2: :Help_2: Quote
tania Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 Olu, w którym hoteliku są psiaki? Migneło mi gdzieś że w Otrębusach, możesz podać mi adres, ja prawie co sobotę tam jeżdże do Sabci, teraz zacznę też do Dalii i mogę do Simby i Bambo? Wysłałam Ci PW Quote
Aleksandra_B Posted October 16, 2006 Author Posted October 16, 2006 One są tam gdzie Oskerek Asiaf1. Dzwoniła do mnie przed chwilą P. Grażynka abym uregulowała do końca października hotelik Simby. Chyba napadnę na jakiś bank bo nic innego mi nie zostaje. Czy na wogóle znajdzie dom kiedykowliek? Quote
agula Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 Aleksandra_B napisał(a):One są tam gdzie Oskerek Asiaf1. Dzwoniła do mnie przed chwilą P. Grażynka abym uregulowała do końca października hotelik Simby. Chyba napadnę na jakiś bank bo nic innego mi nie zostaje. Czy na wogóle znajdzie dom kiedykowliek? HELP HELP HEPL :help1: :help1: :help1: :help1: :help1: :help1: Quote
Aleksandra_B Posted October 16, 2006 Author Posted October 16, 2006 Simba i Bambo dziś w Życiu Warszawy Mocno beznadziejna ta sytuacja. :sad: :sad: Quote
tania Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 Kurcze rzeczywiście beznadzieja:shake:. To ja chyba jestem jakaś slepa :oops: że ich tam nie widziałam..będę w sobotę to może uda mi się coś jeszcze dorzucić, choć w tym miesiącu krucho... Quote
Jowita Poznań Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 kurcze u mnie po remoncie tez krucho :( wyszlo wiecej niz planowalismy- zawsze tak jest ze zabraknie materialow ;) Ola jesli ksiazki ida na alegro to moge Ci jeszcze jakies podeslac, tylko musze wiedziec czy jest sens- zawsze to jakies pare groszy wpadnie Wybiore tez jakies fajne w miare pozycje zeby cieszyly sie zainteresowaniem. Quote
Aleksandra_B Posted October 16, 2006 Author Posted October 16, 2006 Właśnie sprzedaje się Sapkowski. Reszty nie wystawiłam jeszcze. Dzisiaj postaram się to zrobić. Na bazarku nie ma zainteresowania. Quote
tania Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 Pomoc dla zakochanych kundli potrzebna od zaraz Quote
Jowita Poznań Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 [SIZE="3"][SIZE="6"]Prosimy o pomoc finansowa! Quote
Recommended Posts