tania Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Ola jak sie cieszę ja już mam 165, na pewno dozbieram do 200. Kto może niech organizuje akcje "zrzutkowe" w pracy, w rodzinie, gdzie się da - to nie jest takie trudne;) Quote
Jowita Poznań Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 rany, okaze sie ze moze zejdzie sie z długu. ja od razu zagladam co mozna na alegro sprzedac, jakies czesci od komputera by sie znalazly :-) musze z mezem pogadac :razz: Tania--> jestes boska :loveu: Quote
tania Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Nie chwalmy dnia przed zachodem słońca (takie mądre:razz: ), ale wygląda na to że z pewnością dług się znaaacznie zmniejszy;) Quote
Jowita Poznań Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 kurcze, oby tak sie stalo :) wspolnymi silami zawsze cos sie uradzi! :) Quote
gdgt Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 OK, to możemy się umówić po południu w centrum na przekazanie książek, wolałabym gdzieś w okolicach linii metra. Książek dużo nie będzie, ale wybiorę takie w bardzo dobry stanie. Quote
Aleksandra_B Posted October 20, 2006 Author Posted October 20, 2006 Czy może być metro świętokrzyska o 17:30? podasz mi proszę tel do siebie? Quote
Aleksandra_B Posted October 20, 2006 Author Posted October 20, 2006 Jowito doszło 30 zł :) Poczekam aż wpłynął pieniążki z książki i zrobię wspólny przelew. Dzięki :loveu: Quote
tania Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Mam juz 200:multi: :multi: myślę, że dostanę jeszcze 20 (tak wszystkim mówię, żeby dawali chociaz na 1 dzień Simbuni w hoteliku), ja dorzucę jeszcze 20 i moja mama 20 to da nam 260!!!!. Trochę się uzbierało i to w ciągu jednego dnia, jutro zawiozę do p. Grażynki. A w poniedziałek jeszcze pomęczę parę osób w firmie, których dzisiaj nie było... Quote
Aleksandra_B Posted October 20, 2006 Author Posted October 20, 2006 Taniu jesteś naprawdę genialna :multi: Bardzo Ci dziękuję !!! Napisz proszę ile ostatecznie wpłacisz dla P. Grażynki to zrobię w poniedziałek rozliczenie. Jacyś wspaniali ludzie pracują w Twojej firmie ! Z Tobą na czele oczywiście :loveu: Quote
tania Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 mam kolejne 15 nie licząc tych 20 zakładanych;) Quote
Jowita Poznań Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 zgadzam sie z Olą wspaniali ludzie!!! Oby takich było wiecej!!! Rany!! bedzie dobrze :) Tania- wymiziaj ode mnie Simbunie i Bambo! Quote
tania Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Na pewno to zrobię, pstryknę też parę fotek, tylko ktos je będzie musiał wstawić bo ja nie potrafie:oops: Quote
Jowita Poznań Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Tania-> bardzo chetnie wstawie moj mail : [email protected] a tak przy okazji podaj miala to wysle Ci instrukcje jak wstawiac :) Quote
Aleksandra_B Posted October 20, 2006 Author Posted October 20, 2006 Dzięki dziewczyny, mnie nie będzie przez sobotę i niedzielę. Swoją drogą, ciekawa jestem jak Simba zareaguje na Ciebie Taniu. Tam chyba jej nikt nie odwiedza. Ja bywam u niej niezmiernie rzadko ale mnie poznaje i w miarę ufa. Ciekawe jak zareaguje teraz na nową osobę. Quote
tania Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Mam nadzieję, że dobrze, do tej pory wszystkie psy reagują na mnie pozytywnie , bo ja do nich jestem b entuzjastycznie nastawiona;) Dzisiaj nasz kolega z pokoju w pracy przyniósł swoje dwa małe kociaki, cały dzień "pracują" razem z nami, a jeden śpi teraz u mnie na kolanach. Więc widzicie jak się u mnie pracuje;) pewnie stąd ta kwota Quote
Aleksandra_B Posted October 20, 2006 Author Posted October 20, 2006 Simba to strachoń okropny. Tzn taka była w schronisku, teraz może już nabrała pewności siebie. Ciekawa jestem jak zareaguje. Bardzo się cieszę, że jedziesz odwiedzić te dwa czarnuchy :) Quote
Aleksandra_B Posted October 20, 2006 Author Posted October 20, 2006 Gdgt, ja wychodzę za 30 minut z pracy i kieruję się w stronę centrum. W razie czego łap mnie na komórkę. Ja będę u znajomej, która mieszka blisko Pl. Bankowego więc w razie czego wyjdę do metra ratusz, jeśłi by Ci to pasowało. Jeśłi nie to jakoś się zmówimy w przyszłym tygodniu. Telefon przesyłam Ci na pw. Quote
tania Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 a więc uzbierało się 230:multi: :multi: :multi: dorzucę jeszcze od siebie 40 i będzie 270, tyle jutro wpłacę p.Grażynce Quote
Aleksandra_B Posted October 20, 2006 Author Posted October 20, 2006 :-o :-o :-o :-o :-o Taniu jesteś cudotwórcą :-o Quote
tania Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Mam takich wspaniałych współpracowników:lol: Quote
Aleksandra_B Posted October 20, 2006 Author Posted October 20, 2006 Podziękuj im z całego serca !!!!!!!! To uśmiech Simby specjalnie dla Was ;) Quote
ania14p Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Jejku, dlaczego w mojej umierającej firmie, zostały już tylko trzy osoby (łącznie ze mną), ale nic to, w poniedziałek ich opodatkuję:diabloti: ! Quote
halbina Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 PSIA DUSZA Barbara Borzymowska To tylko pies, tak mówisz, tylko pies... A ja ci powiem Że pies to czasem więcej jest niż człowiek On nie ma duszy, mówisz... Popatrz jeszcze raz Psia dusza większa jest od psa My mamy dusze kieszonkowe Maleńka dusza, wielki człowiek Psia dusza się nie mieści w psie I kiedy się uśmiechasz do niej Ona się huśta na ogonie A kiedy się pożegnać trzeba I psu czas iść do psiego nieba To niedaleko pies wyrusza Przecież przy tobie jest psie niebo Z tobą zostaje jego dusza Quote
Jowita Poznań Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 Podnosze Simbunie!!! Prosi o wsparcie finansowe!!! Quote
Recommended Posts