Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jeszcze chwilka, postaram się coś podrzucić i jeszcze raz wydrukuję plakacik (wcisnę TZ-towi), oni mają w pracy kolorową drukarkę, no i trzeba pozytywnego myślenia, bo co nam zostało?!

• Replies 877
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ola a nie do 25??

po wplacie tani było do 24 wrzesnia.

Kurcze ale ta nasza Simbunia zadluzona - juz nie mam nawet pomyslu jak mozna ja odluzyc, ehh... zebym miala choc wprawe w allegro to moze bym cos posprzedawala.

Ola jak cos wpadnie mi do glowy to moge Ci przeslac? Daj znac jak ida ksiazki bo moze szykowac powoli bede druga paczusie :)

Posted

Wczoraj wystawiłam całą resztę książek na allegro, dziewczyna kupiła Sapkowskiego ale się do mnie nie odzywa. Mam nadzieję, że dojdzie do sfinalizowania aukcji.
Dużo osób licytuje na samym końcu więc za 6 dni się okaże.

Mam zdjęcia cegiełek mojej roboty ale oczywiście zapomniałam kabelka do aparatu więc nie mam jak wstawić...

Posted

to ja trzymam mocno kciuki- bardzo by to Simbuni pomoglo!

Olu dzis wplacilam 30 zł ( do poniedzialku powinno dojsc napewno), postaram sie jeszcze cos moze w przyszlym tygodniu, jak bede wiedziec jak stoimy z kaska przed wyplata.

Posted

Jutro zorganizuję zrzutke w pracy, szkoda mi tej psiny jak nie wiem co. W sobotę będę w Otrębusach więc zostawię jakiś grosik i może pójdziemy na spacerek...;)

Posted

Hej, ja mam na zbyciu kilka książek, ale niestety większość z nich jest używana, po przeczytaniu, więc nie wiem, czy się dobrze sprzeda.
Z perełek są dwa małe tomiki wierszy ks. Twardowskiego, poza tym współczesna proza polska (prawie alternatywna). Olu, przekazać Ci je jakoś?

Posted

gdgt--> zaraz otworzymy mała ksiegarnie internetowa :D

Ja mam jeszcze Osiecka- tez powinna pojsc :)

zreszta jakbym u rodzicow pogrzebala to by sie znalazlo pare perelek ktore u nich zostawilam- mama mnie straszy ze wyrzuci bo jej zagracam ciagle dom, a tak by sie sprzedalo :) Tyle ze nie wiem kiedy pojade do rodzicow.

Posted

Gdgt, jeśli masz książki, których chcesz się pozbyć to chętnie je wezmę i wystawię na allegro. Jak się możemy umówić? Mnie przez weekend nie ma, dzisiaj będę w centrum od ok 18.

Zaraz wstawię zdjęcia obrazeczków.

Posted

To są moje zdjęcia, do których mam duży sentyment, nie wiem czy ktoś zechce kupić ale spróbuję. Ramki mają wielkość 13x18cm. Cena: 15 zł plus koszty przesyłki.

1- Medea

2 - polana

3 - jarzębina

zastanawiam się jeszcze nad tymi, kiedyś sobie zrobiłam takie obrazki, nie ja jestem ich autorką więc chyba łamię prawo? Ale wstawiam......

4

5

6

7

8

co o tym sądzicie?

Posted

Ola obrazeczki jak najbardziej powinny pojsc- wystawiaj!

co do ksiazek to powoli zaczne szykowac kolejna przesyleczke. moze sie jednak posprzedaja- zalauje ze sama nie mam konta bo bym Ci je posprzedawala.

Tania - gratuluje akcji- w tej chwili kazde 10 zloty sie liczy. Daj znac ile zebralas :)

Posted

U mnie w pracy to raczej niemożliwe.

Ale sprzedałam kolejną książkę za 25 zł na allegro, narazie nie podliczam, zrobię przelew jak wpłynie więcej wpłat za książki ( liczę, że takie będą) i przedstawię sytuację finansową Simby.