ania14p Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 Jeszcze chwilka, postaram się coś podrzucić i jeszcze raz wydrukuję plakacik (wcisnę TZ-towi), oni mają w pracy kolorową drukarkę, no i trzeba pozytywnego myślenia, bo co nam zostało?! Quote
Aleksandra_B Posted October 19, 2006 Author Posted October 19, 2006 Dostałam dzisiaj przelew od Joanny P. - 15, 50 ale nie wiem kto to jest na dogo :oops: . Proszę się ujawnić ;) Dzięki :) Czyli doliczamy 20 zł - to daje hotelik opłacony do 25 września. Quote
Jowita Poznań Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 Ola a nie do 25?? po wplacie tani było do 24 wrzesnia. Kurcze ale ta nasza Simbunia zadluzona - juz nie mam nawet pomyslu jak mozna ja odluzyc, ehh... zebym miala choc wprawe w allegro to moze bym cos posprzedawala. Ola jak cos wpadnie mi do glowy to moge Ci przeslac? Daj znac jak ida ksiazki bo moze szykowac powoli bede druga paczusie :) Quote
Aleksandra_B Posted October 19, 2006 Author Posted October 19, 2006 Tak do 25 września, pomyliłam się... zaraz poprawię. Quote
Aleksandra_B Posted October 19, 2006 Author Posted October 19, 2006 Wczoraj wystawiłam całą resztę książek na allegro, dziewczyna kupiła Sapkowskiego ale się do mnie nie odzywa. Mam nadzieję, że dojdzie do sfinalizowania aukcji. Dużo osób licytuje na samym końcu więc za 6 dni się okaże. Mam zdjęcia cegiełek mojej roboty ale oczywiście zapomniałam kabelka do aparatu więc nie mam jak wstawić... Quote
Jowita Poznań Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 to ja trzymam mocno kciuki- bardzo by to Simbuni pomoglo! Olu dzis wplacilam 30 zł ( do poniedzialku powinno dojsc napewno), postaram sie jeszcze cos moze w przyszlym tygodniu, jak bede wiedziec jak stoimy z kaska przed wyplata. Quote
tania Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 Jutro zorganizuję zrzutke w pracy, szkoda mi tej psiny jak nie wiem co. W sobotę będę w Otrębusach więc zostawię jakiś grosik i może pójdziemy na spacerek...;) Quote
Aleksandra_B Posted October 19, 2006 Author Posted October 19, 2006 Rany, jaka ja durna jestem, 15,50zł to ze sprzedażyna allegro Sapkowskiego, którego dostałam od Jowity :roll: . Tak czy inaczej hotelik opłacony do 25 września. Quote
gdgt Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 Hej, ja mam na zbyciu kilka książek, ale niestety większość z nich jest używana, po przeczytaniu, więc nie wiem, czy się dobrze sprzeda. Z perełek są dwa małe tomiki wierszy ks. Twardowskiego, poza tym współczesna proza polska (prawie alternatywna). Olu, przekazać Ci je jakoś? Quote
Jowita Poznań Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 gdgt--> zaraz otworzymy mała ksiegarnie internetowa :D Ja mam jeszcze Osiecka- tez powinna pojsc :) zreszta jakbym u rodzicow pogrzebala to by sie znalazlo pare perelek ktore u nich zostawilam- mama mnie straszy ze wyrzuci bo jej zagracam ciagle dom, a tak by sie sprzedalo :) Tyle ze nie wiem kiedy pojade do rodzicow. Quote
Jowita Poznań Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 no to podnosimy Simbunie z prosba o wsparcie! Quote
tania Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 zbiórka w pracy trwa zobaczymy pod koniec dnia, trzymajcie kciuki Quote
agula Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 tania napisał(a):zbiórka w pracy trwa zobaczymy pod koniec dnia, trzymajcie kciuki do góry Simbunio Quote
Aleksandra_B Posted October 20, 2006 Author Posted October 20, 2006 Gdgt, jeśli masz książki, których chcesz się pozbyć to chętnie je wezmę i wystawię na allegro. Jak się możemy umówić? Mnie przez weekend nie ma, dzisiaj będę w centrum od ok 18. Zaraz wstawię zdjęcia obrazeczków. Quote
Aleksandra_B Posted October 20, 2006 Author Posted October 20, 2006 To są moje zdjęcia, do których mam duży sentyment, nie wiem czy ktoś zechce kupić ale spróbuję. Ramki mają wielkość 13x18cm. Cena: 15 zł plus koszty przesyłki. 1- Medea 2 - polana 3 - jarzębina zastanawiam się jeszcze nad tymi, kiedyś sobie zrobiłam takie obrazki, nie ja jestem ich autorką więc chyba łamię prawo? Ale wstawiam...... 4 5 6 7 8 co o tym sądzicie? Quote
tania Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Ola w pracy uzbierałam juz 150 PLN, a to dopiero południe:lol: :lol: :lol: Quote
Jowita Poznań Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Ola obrazeczki jak najbardziej powinny pojsc- wystawiaj! co do ksiazek to powoli zaczne szykowac kolejna przesyleczke. moze sie jednak posprzedaja- zalauje ze sama nie mam konta bo bym Ci je posprzedawala. Tania - gratuluje akcji- w tej chwili kazde 10 zloty sie liczy. Daj znac ile zebralas :) Quote
tania Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 to zorganizujcie to samo u siebie w pracy, moze coś się uda;) Quote
Jowita Poznań Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 chwilowo czas spedzam razem z moimi dwoma kotami- chyba sie nie zrzuca - chyba ze jedzonkiem podziela :D Quote
Aleksandra_B Posted October 20, 2006 Author Posted October 20, 2006 U mnie w pracy to raczej niemożliwe. Ale sprzedałam kolejną książkę za 25 zł na allegro, narazie nie podliczam, zrobię przelew jak wpłynie więcej wpłat za książki ( liczę, że takie będą) i przedstawię sytuację finansową Simby. Quote
Aleksandra_B Posted October 20, 2006 Author Posted October 20, 2006 Wpłynęło 100 zł do Ania14p :loveu: Dzięki !! Czyli hotelik opłacony jest do 30 września dług: 400 zł Quote
Recommended Posts