Casablanca Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 Nie za wysokie ;) Na około 25 cm ustawione, a dla small jest 30-35 cm ;) I tak też skacze na naszym torku. Quote
Merenwen Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 No to może tak strasznie wyglądają na filmie tylko Quote
Kasia&Mela Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 Kasandra, filmik super tylko dlaczego musiałaś dawać moje zdjęcie w kurczakowej piżamie :evil_lol:? [QUOTE][B]Kasia&Mela[/B], a wy z Fortu ? My się tam właśnie zapisaliśmy. ;-) [/QUOTE] Nie, z Cavano :) Quote
Merenwen Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 A ja się tak nieśmiało upomnę o resztę zdjęć... :roll: Quote
paulina&lucy Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 Kasandra fajny filmik ! Blanca jest suuper ;D I wiem, że mnie zabijecie ale postanowiłam jeszcze pół tygodnia poczekać bo jak teraz wstawię filmik z wakacji to będzie trochę dziwne , więc w ten wtorek nagram filmiki z przebiegów Lucy w Forcie i tytuł filmiku zmieni się już na "Lucy lipiec-wrzesień" :D :D Quote
Fantowa Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 Kasandra, 6;40, kocham to :loveu: albo 6;58, taka duża kiełbasa dla tak małej Blanki :evil_lol: Za rok się widzimy obowiązkowo :loveu: I przypomniałaś mi o sztućcach ze stołówki, szukaniu Kali, nocach w 15...:thumbs: Quote
Casablanca Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 [quote name='Kasia&Mela']Kasandra, filmik super tylko dlaczego musiałaś dawać moje zdjęcie w kurczakowej piżamie :evil_lol:? [/QUOTE] Bo mnie na tej fotce nie ma i ją kocham :D [quote name='paulina&lucy']Kasandra fajny filmik ! Blanca jest suuper ;D I wiem, że mnie zabijecie ale postanowiłam jeszcze pół tygodnia poczekać bo jak teraz wstawię filmik z wakacji to będzie trochę dziwne , więc w ten wtorek nagram filmiki z przebiegów Lucy w Forcie i tytuł filmiku zmieni się już na "Lucy lipiec-wrzesień" :D :D[/QUOTE] Dzięki ;) Dawaj ten twój filmik! [quote name='Klaudia.']Kasandra, 6;40, kocham to :loveu: albo 6;58, taka duża kiełbasa dla tak małej Blanki :evil_lol: Za rok się widzimy obowiązkowo :loveu: I przypomniałaś mi o sztućcach ze stołówki, szukaniu Kali, nocach w 15...:thumbs:[/QUOTE] :) Kiełbasę survivalowcy wzięli, bo ich nie karmili :evil_lol: Musimy się zobaczyć! :lol: Sztućce ze stołówki i naplute w kompcie :diabloti: Quote
:** Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 Zapraszam na bazarek [URL]http://www.dogomania.pl/threads/215125-quot-Koralikowy-szał!-quot-Biżuteria-i-Zawieszki-na-długi-Fado-i-Gałki-do-22.10.11r[/URL]. Quote
Casablanca Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 [quote name=':**']Zapraszam na bazarek [URL]http://www.dogomania.pl/threads/215125-quot-Koralikowy-szał!-quot-Biżuteria-i-Zawieszki-na-długi-Fado-i-Gałki-do-22.10.11r[/URL].[/QUOTE] Tak, bazarek naprawdę świetny ;) wszystko ręcznie zrobiła [B]:** [/B]Same cudeńka! :) Quote
BasVet Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Hej ; ] Jestem tu nowa więc się przedstawię , nazywam się Martyna . Bardzo chciałabym jechać na ten obóz , ale nie jestem pewna.. no i nie wiem czy mój piesek sonie poradzi.. nie będzie za mały.. bo będzie miał ok 33 cm. Były tam mniejsze psy, lub wzrostu mojego Rysia ? ; ] Za wszelkie info. dzięki. Quote
Qeeriefire Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 [quote name='BasVet']Hej ; ] Jestem tu nowa więc się przedstawię , nazywam się Martyna . Bardzo chciałabym jechać na ten obóz , ale nie jestem pewna.. no i nie wiem czy mój piesek sonie poradzi.. nie będzie za mały.. bo będzie miał ok 33 cm. Były tam mniejsze psy, lub wzrostu mojego Rysia ? ; ] Za wszelkie info. dzięki.[/QUOTE] Witaj o ile pamiętam psiak Casablanki był (tak?),chihuahua, niema ograniczenia wzrostowego na tego typu obozach :) edit. też się zastanawiam czy za rok jechać :hmmmm: Quote
Merenwen Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Twój piesek ma na imię... Rysio? :D Bywały mniejsze psy :diabloti:. Że tak sobie pozwolę o Gacku wspomnieć... Quote
BasVet Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Tak, Rysio Tak miał , ale do niego to pasuje ;D.. On wygląda trochę jak jakiś koksu ; ] Quote
:** Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 Czesc dziewczyny kilka dni mnie nie bylo bo wyladowalam w szpitalu ale jak widze mamy nowa kolezzanke chetna na oboz. Fajna sprawa z tym obozem i ja na pewno w przyszlym roku przyjade kto wie czy nie z dwoma psami. Tu chodzi o wspolne mile chwile psa z wlascicielem a co do wzrostu to znajda sie fani maluchow ( tak jak moja lenka na punkcie blanki ) ale np basza byla duza (nowofunland) i bardzo lubila blanke nawet wystapila z nia na pokazie miss. Wiec nie martw sie na pewno sobie poradzi. A w obozowym stadzie zawsze znajdzie sie miejsce dla jeszcze jednego psa. Quote
Keja Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 :** - W szpitalu? Czemu? Na obóz naprawdę warto pojechać, gabaryty psa to żaden problem ;) Jenyy, muszę się wybrać za rok, najlepiej na dwa turnusy *.* Casablanca - świetny filmik ;D Quote
Eta_carinae Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 Jezu, boskie te "pierdułki" z koralików! Na prawdę podziw ;O No, chciałam się pochwalić, że ze slalomem już u nas lepiej, ale nie wiem co mi ta sierota odwali w obcym miejscu -.- Jakieś pomysły na zwrócenie uwagi szanownego sierściucha>? Quote
Qeeriefire Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 A ja mam dwa pytania :) Ile czasu mniej-więcej skupia się uwagę na obozie na agility, raczej rekreacyjnie ? Czy trener zna się na tym, mam na myśli sport ? Quote
Keja Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 Eta_carinae - nie doceniasz Kali, widzialam Twój filmik, jest świetna ^^ Collie - zajęcia Agility odbywaly się codziennie przez okolo 2h (jak bylo podzielone na grupy to 1,5h). Poza tym można bylo w między czasie trenować samemu (wszystko prócz huśtawki). Quote
Casablanca Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 [quote name='BasVet']Hej ; ] Jestem tu nowa więc się przedstawię , nazywam się Martyna . Bardzo chciałabym jechać na ten obóz , ale nie jestem pewna.. no i nie wiem czy mój piesek sonie poradzi.. nie będzie za mały.. bo będzie miał ok 33 cm. Były tam mniejsze psy, lub wzrostu mojego Rysia ? ; ] Za wszelkie info. dzięki.[/QUOTE] 33 cm według Ciebie to mało? :D Mój fragles ma niecałe 20 cm i sobie jakoś radził, a nawet zaczepiał do zabawy :D [quote name='Collie']Witaj o ile pamiętam psiak Casablanki był (tak?),chihuahua, niema ograniczenia wzrostowego na tego typu obozach :) [/QUOTE] Tak, był ;) [quote name=':**']Czesc dziewczyny kilka dni mnie nie bylo bo wyladowalam w szpitalu ale jak widze mamy nowa kolezzanke chetna na oboz. Fajna sprawa z tym obozem i ja na pewno w przyszlym roku przyjade kto wie czy nie z dwoma psami. Tu chodzi o wspolne mile chwile psa z wlascicielem a co do wzrostu to znajda sie fani maluchow ( tak jak moja lenka na punkcie blanki ) ale np basza byla duza (nowofunland) i bardzo lubila blanke nawet wystapila z nia na pokazie miss. Wiec nie martw sie na pewno sobie poradzi. A w obozowym stadzie zawsze znajdzie sie miejsce dla jeszcze jednego psa.[/QUOTE] Co się stało Natalia, że w szpitalu wylądowałaś? :( Lenka bardzo lubiła Blankę, ale to już kwestia smaku... :diabloti: Basza również gustuje w przerośniętych świnkach morskich :evil_lol: Ale komenda "nie zjadaj Blanki" działa i Basza ogranicza się do polizania :evil_lol: [quote name='Keja'] Casablanca - świetny filmik ;D[/QUOTE] Dziękuję :lol: Quote
karola&gacek Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 [quote name='Merenwen']Twój piesek ma na imię... Rysio? :D Bywały mniejsze psy :diabloti:. Że tak sobie pozwolę o Gacku wspomnieć...[/QUOTE] Trzy lata temu był najmenijszy Gacek, dwa lata temu Roki, a teraz pies Casablanki pobijł rekord wzrostu :D Quote
Casablanca Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 Małe sercem, wielkie duchem :loveu: Ciekawe wtedy ile będzie miał wzrostu najmniejszy piesek w przyszłym roku :evil_lol: Quote
:** Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 A nic wielkiego mialam atak astmyi tyle.... W nocy mialam nawet przyjemnosc przejechac sie karetka na sygnale :D I przejechac na czerwonym swietle bez zadnych konseekwencji Fulll Wypas. Troche sie dusilam ( no moze wiecej niz troche ) no ale na szczescie wszystko dobrze sie skonczylo fakt faktem posciagali mi tyle krwi ze bede przebadana calkowicie pod wzgledem chorob typu cholesterol, ob i takie rozne inne =) Juz sie przyzwyczailam do pobytu w szpitalach bo 1-2 rrazy do roku jezdze do sanatorium a to takiej duzej roznicy miedzy tym nie ma. Ja sie tylko zastanawiam ktorego psa wziasc lence w przyszlym roku do towarzystwa. Od babci czy mojego. Quote
:** Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 No chyba ze wezme ze soba kota. =D taka obozowa zabaweczka. Quote
Fantowa Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 Dominika, Kala będzie wymiatała ze slalomem na ozp, zobaczysz:loveu: Z wcześniejszych filmików, to widać było, że nakręcona na to jest. Macie zamiar od wiosny w klubie trenować? Wczoraj się zdziwiłam, bo Fancie na treningu coś siadło na łeb i mi megaprzyśpieszyła na slalomie, teraz czekam tylko, aż na jedną łapę będzie robiła(tak jak Kala :loveu:), bo wczoraj było jej już do tego niedaleko :cool3: Co do treningów agility na ozp, to dużo zależy od pogody, jak i od psa. Agility jest nieobowiązkowe, nie chcesz, to nie biegasz. Z reguły było po 1,5h, choć niektórzy po jakiś 3-4 przebiegach kończyli, no wszystko od nas w sumie zależy. Ważne, żeby sukcesem psa zakończyć ;) Szkolenia mi się baardzo podobały, przyjechałam z nastawieniem, że skupiam się na agility, wyszło na to, że wciągnęłyśmy się w posłuszeństwo. Natalia, co do psa, to bym Ci bardziej polecała wziąć Lenę i drugiego Twojego, bo jak się zwiążecie z psem babci, to po obozie może być różnie, może będzie robił histerie za Tobą albo co innego, kto go wie :evil_lol: Wiem w sumie z doświadczenia, jak rok temu byłam z Fantą na ozp, to potem ją musiałam do dziadków oddać i ani ja, ani, jak przypuszczam, Fanta nie była z tego faktu zadowolona. Fanta na początku nic u dziadków za bardzo jeść nie chciała (co w jej przypadku jest MEGAdziwne:crazyeye:, kto ją poznał - ten wie: chociażby jej "ukochany" domek 18 :loveu:), miała różne inne odpały, gdy po weekendach wracałam do domu... Dzięki jej histeriach mam ją u siebie :loveu: Quote
Recommended Posts