Jump to content
Dogomania

Obóz z psem :) - organizowany przez "Wandrus"

Recommended Posts

Posted

Paula - ja muszę wstawać o 5:40 jak mam na 8 :lol: moja szkoła też jest wielka. Dziś nikogo nie znałam .. ale już znam :) teraz może być tylko lepiej ! Głowa do góry :) będzie dobrze :loveu::loveu::loveu:

Posted

Na Przysposobieniu Obronnym (Edukacja dla bezpieczeństwa) omawia się typy pożarów, rodzaje alarmów i inne pierdoły ^^. Ja tam swojego Batorego uwielbiam, to było najlepsze liceum, jakie mogłam wybrać! :D
Wieczorem spodziewajcie się filmu.

Posted

A moje Sowińskiego. ;p Jak napoczątku przeczytałam post Merenwen, że chodzi do Batorego to sie przeraziłam, bo u nas ta szkoła jest jedną z najlepszych w Warszawie i piekielnie trudno jest się tam dostać, zawsze jest w top 3, nie znam nikogo kto chociaż tam startował. Dopiero potem się kapnełam, że nie to miasto. ;)

Posted

Nasz Batory najlepszy w Chorzowie ^^. Nauczyciele są tak samo kopnięci jak uczniowie, albo i bardziej. W najbliższym terminie pierwszaczków czekają otrzęsiny - odkuję się za to jajko na głowie sprzed roku :evil_lol:

Posted

A ja mam 30 osób w klasie.. :( i tylko 6 chłopców. :o :(

dziewczyny już sobie grupki utworzyły,bo się znają, a ja znam z klasy może z 6 osób, ale niektórych z widzenia.

Posted

[quote name='Aleksandra95']A ja mam 30 osób w klasie.. :( i tylko 6 chłopców. :o :(

dziewczyny już sobie grupki utworzyły,bo się znają, a ja znam z klasy może z 6 osób, ale niektórych z widzenia.[/QUOTE]
Oj tam ciesz się, ciesz :D Ja mam 38 dziewczyn w liceum w klasie mojej i żadnego chłopaka :roll: Same dziewczyny...
My się chyba pozabijamy :evil_lol:

Posted

U mnie w miare wyrównane, tylko troche więcej dziewczyn. Też 30 osób w klasie. Też zaczynają się robić grupki, bo sporo osób się znało. A ja znam jak narazie 1 osobe, bo dzisiejszy dzień wgl jakiś szalony był apel, 10 min. w klasie i do domu. Zobaczymy jutro. Ale to wgl tragedia jak nie znam ani jednej osoby w szkole, nawet z widzenia i jeszcze jestem ogólnie wstydzioch < niestety>. eh. jakoś to będzie. ;p
Mam tylko nadzieje, że kocić jakos strasznie nie będą. ;p

Posted

[quote name='Guptasek']Paula - ja muszę wstawać o 5:40 jak mam na 8 :lol: moja szkoła też jest wielka. Dziś nikogo nie znałam .. ale już znam :) teraz może być tylko lepiej ! Głowa do góry :) będzie dobrze :loveu::loveu::loveu:[/QUOTE]

Ja też tak 5.40 - 5.50 :)

Posted

No to macie.
[url]http://imageshack.us/clip/my-videos/64/hmbz.mp4/[/url]
Jest tylko podlinkowany, bo robiłam go w wersji testowej programu do obróbki video i dopiero jak zrobiłam 10 min filmu i chciałam zapisać, to mi wyskoczył komunikat, że będę miała to logo i żeby się go pozbyć, trzeba sobie kupić pełną wersję, która kosztuje 140 zł, więc sobie podaruję. Będę próbowała jeszcze to jakoś pociachać i się go pozbyć, wtedy wrzucę gdzieś na youtube.

Posted

[quote name='Merenwen']No to macie.
[URL]http://imageshack.us/clip/my-videos/64/hmbz.mp4/[/URL]
Jest tylko podlinkowany, bo robiłam go w wersji testowej programu do obróbki video i dopiero jak zrobiłam 10 min filmu i chciałam zapisać, to mi wyskoczył komunikat, że będę miała to logo i żeby się go pozbyć, trzeba sobie kupić pełną wersję, która kosztuje 140 zł, więc sobie podaruję. Będę próbowała jeszcze to jakoś pociachać i się go pozbyć, wtedy wrzucę gdzieś na youtube.[/QUOTE]
hahahaaha :D Fajny! Mati który zabija Franie, koń rafał :D Draco zawsze koło Chapsi...
Ale widać które moje filmy, mam małą rozdzielczość czy jak to się zwie i są mini :<