Guptasek Posted September 1, 2011 Share Posted September 1, 2011 Paula - ja muszę wstawać o 5:40 jak mam na 8 :lol: moja szkoła też jest wielka. Dziś nikogo nie znałam .. ale już znam :) teraz może być tylko lepiej ! Głowa do góry :) będzie dobrze :loveu::loveu::loveu: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Merenwen Posted September 1, 2011 Share Posted September 1, 2011 Na Przysposobieniu Obronnym (Edukacja dla bezpieczeństwa) omawia się typy pożarów, rodzaje alarmów i inne pierdoły ^^. Ja tam swojego Batorego uwielbiam, to było najlepsze liceum, jakie mogłam wybrać! :D Wieczorem spodziewajcie się filmu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MakeBelieve Posted September 1, 2011 Share Posted September 1, 2011 Ha, moje gimnazjum też jest Batorego ;D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paulaa. Posted September 1, 2011 Share Posted September 1, 2011 A moje Sowińskiego. ;p Jak napoczątku przeczytałam post Merenwen, że chodzi do Batorego to sie przeraziłam, bo u nas ta szkoła jest jedną z najlepszych w Warszawie i piekielnie trudno jest się tam dostać, zawsze jest w top 3, nie znam nikogo kto chociaż tam startował. Dopiero potem się kapnełam, że nie to miasto. ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Merenwen Posted September 1, 2011 Share Posted September 1, 2011 Nasz Batory najlepszy w Chorzowie ^^. Nauczyciele są tak samo kopnięci jak uczniowie, albo i bardziej. W najbliższym terminie pierwszaczków czekają otrzęsiny - odkuję się za to jajko na głowie sprzed roku :evil_lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksa. Posted September 1, 2011 Share Posted September 1, 2011 A ja mam 30 osób w klasie.. :( i tylko 6 chłopców. :o :( dziewczyny już sobie grupki utworzyły,bo się znają, a ja znam z klasy może z 6 osób, ale niektórych z widzenia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qeeriefire Posted September 1, 2011 Share Posted September 1, 2011 [quote name='Aleksandra95']A ja mam 30 osób w klasie.. :( i tylko 6 chłopców. :o :( dziewczyny już sobie grupki utworzyły,bo się znają, a ja znam z klasy może z 6 osób, ale niektórych z widzenia.[/QUOTE] Oj tam ciesz się, ciesz :D Ja mam 38 dziewczyn w liceum w klasie mojej i żadnego chłopaka :roll: Same dziewczyny... My się chyba pozabijamy :evil_lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paulaa. Posted September 1, 2011 Share Posted September 1, 2011 U mnie w miare wyrównane, tylko troche więcej dziewczyn. Też 30 osób w klasie. Też zaczynają się robić grupki, bo sporo osób się znało. A ja znam jak narazie 1 osobe, bo dzisiejszy dzień wgl jakiś szalony był apel, 10 min. w klasie i do domu. Zobaczymy jutro. Ale to wgl tragedia jak nie znam ani jednej osoby w szkole, nawet z widzenia i jeszcze jestem ogólnie wstydzioch < niestety>. eh. jakoś to będzie. ;p Mam tylko nadzieje, że kocić jakos strasznie nie będą. ;p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
basza95 Posted September 1, 2011 Share Posted September 1, 2011 [quote name='Guptasek']Paula - ja muszę wstawać o 5:40 jak mam na 8 :lol: moja szkoła też jest wielka. Dziś nikogo nie znałam .. ale już znam :) teraz może być tylko lepiej ! Głowa do góry :) będzie dobrze :loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] Ja też tak 5.40 - 5.50 :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
karola&gacek Posted September 1, 2011 Share Posted September 1, 2011 Liceum to najlepszy okres edukacji- uwierzcie mi :) Czekamy na film! A ja może kiedyś wrzuce pare moich zdjęć z obozu na których nie ma wyłącznie Draco ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guptasek Posted September 1, 2011 Share Posted September 1, 2011 Pamiętam jak Olka wymieniała typy pożarów na obozie ! :loveu::loveu::loveu: Basza jak Twoja klasa ? :eviltong: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Estowa Posted September 1, 2011 Share Posted September 1, 2011 Już jest wieczór :P Do mnie doszła moja koleżanka, jest już nas 37, 6 chłopaków w tym :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Merenwen Posted September 1, 2011 Share Posted September 1, 2011 No to macie. [url]http://imageshack.us/clip/my-videos/64/hmbz.mp4/[/url] Jest tylko podlinkowany, bo robiłam go w wersji testowej programu do obróbki video i dopiero jak zrobiłam 10 min filmu i chciałam zapisać, to mi wyskoczył komunikat, że będę miała to logo i żeby się go pozbyć, trzeba sobie kupić pełną wersję, która kosztuje 140 zł, więc sobie podaruję. Będę próbowała jeszcze to jakoś pociachać i się go pozbyć, wtedy wrzucę gdzieś na youtube. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
karola&gacek Posted September 1, 2011 Share Posted September 1, 2011 [quote name='Merenwen']No to macie. [URL]http://imageshack.us/clip/my-videos/64/hmbz.mp4/[/URL] Jest tylko podlinkowany, bo robiłam go w wersji testowej programu do obróbki video i dopiero jak zrobiłam 10 min filmu i chciałam zapisać, to mi wyskoczył komunikat, że będę miała to logo i żeby się go pozbyć, trzeba sobie kupić pełną wersję, która kosztuje 140 zł, więc sobie podaruję. Będę próbowała jeszcze to jakoś pociachać i się go pozbyć, wtedy wrzucę gdzieś na youtube.[/QUOTE] hahahaaha :D Fajny! Mati który zabija Franie, koń rafał :D Draco zawsze koło Chapsi... Ale widać które moje filmy, mam małą rozdzielczość czy jak to się zwie i są mini :< Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Merenwen Posted September 1, 2011 Share Posted September 1, 2011 E tam, ja dopiero teraz zauważyłam ;). Właśnie - dzięki wszystkim, którzy latali z aparatem i robili filmy :D! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Estowa Posted September 1, 2011 Share Posted September 1, 2011 KOCHAQM Twoje filmiki. Poipłakałam się ;( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guptasek Posted September 2, 2011 Share Posted September 2, 2011 Jest boski ! <3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Estowa Posted September 2, 2011 Share Posted September 2, 2011 Tez się Wam urywa w 2 min 7s? :< Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
karola&gacek Posted September 2, 2011 Share Posted September 2, 2011 [quote name='Estowa']Tez się Wam urywa w 2 min 7s? :<[/QUOTE] Nie, ale długo się ładuje może poczekaj chwile Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Estowa Posted September 2, 2011 Share Posted September 2, 2011 W sensie, że gaśnie i zaczyna się od nowa :< Może to problem z moim netem/przeglądarką? Zaraz zobaczę na innej :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ola164 Posted September 3, 2011 Share Posted September 3, 2011 Chapsiowa uwielbiam Twoje filmiki :loveu: A tegoroczny jest naprawde genialny. Ja może cos złożę ale ze zdjęć jak mnie najdzie wena ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ola164 Posted September 3, 2011 Share Posted September 3, 2011 Póki co moje jedyne ambicje tyczyły się Korki: [IMG]http://i53.tinypic.com/33fdnvd.gif[/IMG] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guptasek Posted September 3, 2011 Share Posted September 3, 2011 Super ! <3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Merenwen Posted September 3, 2011 Share Posted September 3, 2011 To ja się cieszę, że się podoba ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guptasek Posted September 4, 2011 Share Posted September 4, 2011 na YT wrzucaj ! :loveu: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts