Guptasek Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 Paula - ja muszę wstawać o 5:40 jak mam na 8 :lol: moja szkoła też jest wielka. Dziś nikogo nie znałam .. ale już znam :) teraz może być tylko lepiej ! Głowa do góry :) będzie dobrze :loveu::loveu::loveu: Quote
Merenwen Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 Na Przysposobieniu Obronnym (Edukacja dla bezpieczeństwa) omawia się typy pożarów, rodzaje alarmów i inne pierdoły ^^. Ja tam swojego Batorego uwielbiam, to było najlepsze liceum, jakie mogłam wybrać! :D Wieczorem spodziewajcie się filmu. Quote
MakeBelieve Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 Ha, moje gimnazjum też jest Batorego ;D Quote
paulaa. Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 A moje Sowińskiego. ;p Jak napoczątku przeczytałam post Merenwen, że chodzi do Batorego to sie przeraziłam, bo u nas ta szkoła jest jedną z najlepszych w Warszawie i piekielnie trudno jest się tam dostać, zawsze jest w top 3, nie znam nikogo kto chociaż tam startował. Dopiero potem się kapnełam, że nie to miasto. ;) Quote
Merenwen Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 Nasz Batory najlepszy w Chorzowie ^^. Nauczyciele są tak samo kopnięci jak uczniowie, albo i bardziej. W najbliższym terminie pierwszaczków czekają otrzęsiny - odkuję się za to jajko na głowie sprzed roku :evil_lol: Quote
Aleksa. Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 A ja mam 30 osób w klasie.. :( i tylko 6 chłopców. :o :( dziewczyny już sobie grupki utworzyły,bo się znają, a ja znam z klasy może z 6 osób, ale niektórych z widzenia. Quote
Qeeriefire Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 [quote name='Aleksandra95']A ja mam 30 osób w klasie.. :( i tylko 6 chłopców. :o :( dziewczyny już sobie grupki utworzyły,bo się znają, a ja znam z klasy może z 6 osób, ale niektórych z widzenia.[/QUOTE] Oj tam ciesz się, ciesz :D Ja mam 38 dziewczyn w liceum w klasie mojej i żadnego chłopaka :roll: Same dziewczyny... My się chyba pozabijamy :evil_lol: Quote
paulaa. Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 U mnie w miare wyrównane, tylko troche więcej dziewczyn. Też 30 osób w klasie. Też zaczynają się robić grupki, bo sporo osób się znało. A ja znam jak narazie 1 osobe, bo dzisiejszy dzień wgl jakiś szalony był apel, 10 min. w klasie i do domu. Zobaczymy jutro. Ale to wgl tragedia jak nie znam ani jednej osoby w szkole, nawet z widzenia i jeszcze jestem ogólnie wstydzioch < niestety>. eh. jakoś to będzie. ;p Mam tylko nadzieje, że kocić jakos strasznie nie będą. ;p Quote
basza95 Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 [quote name='Guptasek']Paula - ja muszę wstawać o 5:40 jak mam na 8 :lol: moja szkoła też jest wielka. Dziś nikogo nie znałam .. ale już znam :) teraz może być tylko lepiej ! Głowa do góry :) będzie dobrze :loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] Ja też tak 5.40 - 5.50 :) Quote
karola&gacek Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 Liceum to najlepszy okres edukacji- uwierzcie mi :) Czekamy na film! A ja może kiedyś wrzuce pare moich zdjęć z obozu na których nie ma wyłącznie Draco ;) Quote
Guptasek Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 Pamiętam jak Olka wymieniała typy pożarów na obozie ! :loveu::loveu::loveu: Basza jak Twoja klasa ? :eviltong: Quote
Estowa Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 Już jest wieczór :P Do mnie doszła moja koleżanka, jest już nas 37, 6 chłopaków w tym :P Quote
Merenwen Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 No to macie. [url]http://imageshack.us/clip/my-videos/64/hmbz.mp4/[/url] Jest tylko podlinkowany, bo robiłam go w wersji testowej programu do obróbki video i dopiero jak zrobiłam 10 min filmu i chciałam zapisać, to mi wyskoczył komunikat, że będę miała to logo i żeby się go pozbyć, trzeba sobie kupić pełną wersję, która kosztuje 140 zł, więc sobie podaruję. Będę próbowała jeszcze to jakoś pociachać i się go pozbyć, wtedy wrzucę gdzieś na youtube. Quote
karola&gacek Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 [quote name='Merenwen']No to macie. [URL]http://imageshack.us/clip/my-videos/64/hmbz.mp4/[/URL] Jest tylko podlinkowany, bo robiłam go w wersji testowej programu do obróbki video i dopiero jak zrobiłam 10 min filmu i chciałam zapisać, to mi wyskoczył komunikat, że będę miała to logo i żeby się go pozbyć, trzeba sobie kupić pełną wersję, która kosztuje 140 zł, więc sobie podaruję. Będę próbowała jeszcze to jakoś pociachać i się go pozbyć, wtedy wrzucę gdzieś na youtube.[/QUOTE] hahahaaha :D Fajny! Mati który zabija Franie, koń rafał :D Draco zawsze koło Chapsi... Ale widać które moje filmy, mam małą rozdzielczość czy jak to się zwie i są mini :< Quote
Merenwen Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 E tam, ja dopiero teraz zauważyłam ;). Właśnie - dzięki wszystkim, którzy latali z aparatem i robili filmy :D! Quote
Estowa Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 KOCHAQM Twoje filmiki. Poipłakałam się ;( Quote
karola&gacek Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 [quote name='Estowa']Tez się Wam urywa w 2 min 7s? :<[/QUOTE] Nie, ale długo się ładuje może poczekaj chwile Quote
Estowa Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 W sensie, że gaśnie i zaczyna się od nowa :< Może to problem z moim netem/przeglądarką? Zaraz zobaczę na innej :D Quote
Ola164 Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 Chapsiowa uwielbiam Twoje filmiki :loveu: A tegoroczny jest naprawde genialny. Ja może cos złożę ale ze zdjęć jak mnie najdzie wena ;) Quote
Ola164 Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 Póki co moje jedyne ambicje tyczyły się Korki: [IMG]http://i53.tinypic.com/33fdnvd.gif[/IMG] Quote
Recommended Posts