Baskaaa Posted November 25, 2003 Share Posted November 25, 2003 kuknijcie tu :) http://www.wandrus.com.pl/rejsy.php?op=details&tid=92 Co o tym sadzicie? Ja marze o takim wyjezdzie ale nie sadze zeby moj Puszek w swoim wieku czegokolwiek sie jeszcze nauczyl :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cally Posted November 30, 2003 Share Posted November 30, 2003 Ojejjjjj!!!Ale super :P O takim wypoczynku marzyłam..... Spełniam wszystkie warunki,oprócz jednego:(narazie) nie mam psa :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baskaaa Posted November 30, 2003 Author Share Posted November 30, 2003 Cally wiem ze super a niestety ja tez narazie o takim obozie moge sobie pomarzyc bo moj 13 letni pies juz sie niczego nie nauczy... Tylko nie rpzumiem tych cen 2 osoby + pies za tysiac cos... malo mi sie wydaje... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iwona. Posted December 1, 2003 Share Posted December 1, 2003 Super obóz tylko ja się nie nadaję, bo pływać nie umiem :oops: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agappe Posted January 7, 2004 Share Posted January 7, 2004 obóz z psem świetna rzecz!! a ja mam pytanie macie jakieś namiary na zimowisko z psem? jak coś macie to dajcie znać. Proszę, nie chce zostawić psa z mama i jechać na jakiś obóz.HELP!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iwona. Posted January 7, 2004 Share Posted January 7, 2004 Proszę, nie chce zostawić psa z mama Dlaczego? Mama zle sie zaopiekuje psem? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agappe Posted January 7, 2004 Share Posted January 7, 2004 oj taaak , to nie jest zbyt dobry pomysł.. mama psuje wszystko czego Go nauczyłam, daje mu jedzenie ze stołu, próbuje karmić Go tylko i wyłącznie suchą karmą, żeby miał posiłek ustabilizowany, a ona wątrubeczki dorzuca "bo pies jest głodny" i z tego głodu wyżera tylko wątrubeczke a karma w misce zostaje. ostatnio próbowała mi wmówić że nasz husky nie jest prsem zaprzęgowym bo jest ze schroniska.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alsa Posted January 8, 2004 Share Posted January 8, 2004 Hmm to świetny pomysł z tym obozem, ja również od zawsze o czymś takim marzyłam. Moja Gaja, w te wakacje skończy 2 lata, myślę, że się nadajemy :D A zimowisko...też dobra rzecz, ale chyba nie dla mnie, bo łaciate nie lubią marznąć :-? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agappe Posted January 8, 2004 Share Posted January 8, 2004 husky i akity niestety lubią i nie chcą wracać do domu teraz ze spacerów Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alsa Posted January 9, 2004 Share Posted January 9, 2004 Moja jak się rozszaleje, to też nie chce wracać, bo uwielbia snieg, ale wiem, że taka dłuższa zabawa może się dla niej skończyć przeziębieniem, jeszcze przy 10 stopniowym mrozie :-? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agappe Posted January 9, 2004 Share Posted January 9, 2004 moje ulubieńce niestety dopiero przy -10 odzyły, teraz jest ich pora, a skoro ich to musi być i moja, więc ciepłe butki, szaliczek, 2pary rękawiczek dłuugi ciepły płasz i czapeczka i możemy wychodzic i w tym mrozie powyżej 3h dziennie jupi ja jej dobrze, że jeszcze nic mi nie odmarzło :p A wracając do tematu, to może ktoś kiedyś słyszał o jakiś zimowym obozie? jakieś biuro, nr telefonu czy coś w tym stylu?!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alsa Posted January 11, 2004 Share Posted January 11, 2004 A czy ktoś wie coś więcej na temat tego obozu??? Jak to wszystko wygląda? bo moja mama ma co do niego wiele wątpliowści :-? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bogula Posted January 12, 2004 Share Posted January 12, 2004 Oferta kusząca, a cena normalna jak za 11 dni w spartańskich( i fajnych) warunkach. Szkoda, że nie ma zdjęć----widać ten sezon z psami jest "pionierski"...Napewno do rozpatrzenia! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agappe Posted January 13, 2004 Share Posted January 13, 2004 My raczej na pojedziemy, oczywiście po uprzednim sprawdzenia biura.. Ale moja koleżanka od haszczaka ma jedną wątpliwość. pisało "zaprzęgi z psem" a nie można psa hartować przynajmniej tej całej śnieżnej gromadki, gdy jest temperatura wyższa od 15 *C, może to sie źle skończyć dla ich zdrowia.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psiurk@ Posted January 13, 2004 Share Posted January 13, 2004 Stronka mi się nie otwiera :x Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agappe Posted January 14, 2004 Share Posted January 14, 2004 otwiera się otwiera, wczoraj były ogólnie jakieś propblemy z serwerami, mi wiele stron też nie działało.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alsa Posted January 16, 2004 Share Posted January 16, 2004 Hmm to w takim razie co robić? sprawdzić biuro jeszcze wnikliwiej, czy jechać i liczyć na to, że będzie wszystko OK? :-? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agappe Posted January 16, 2004 Share Posted January 16, 2004 jeszcze wnikliwiej?? a jak już sprawdzałaś?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alsa Posted January 16, 2004 Share Posted January 16, 2004 Przeczytałam całą ich strone :roflt: ale mam zamiar zadzwonić, czyli że jestem na dobrej drodze do jakże wnikliwego sprawdzania :lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agappe Posted January 16, 2004 Share Posted January 16, 2004 heheh no.. ja się na razie nei spiesze.. do wakacji jest jeszcze kilka miesięcy.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alsa Posted January 16, 2004 Share Posted January 16, 2004 Zgadza się, jest jeszcze trochę czasu :) więc poczekam, może cos nowego się znajdzie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashka-g Posted January 16, 2004 Share Posted January 16, 2004 moja suczka by wszytskich pozagryzała;pznaczy sie...chciala by:P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ma Posted January 18, 2004 Share Posted January 18, 2004 Fajne wakacje z psem mozna spedzic w czechach. zawsze podczas wystawy w Katowicach jest osoba ktora zbiera zapisy. Ten oboz jest polaczony z szkoleniem posluszenstwa lub nauka handlingu. Ceny umierkowane. Cos za szkolenie i 2 posilki dz\iennie 550zl na 2 tygodnie. Osoba organizujaca ten oboz od kilku lat hoduje briardy. Chyba nazywa sie Pavla Filowa ale tego nie pamietam. Trzeba szukac na wystawie w Katowicach jej ogloszen Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agappe Posted January 18, 2004 Share Posted January 18, 2004 najpierw trzeba pojechać na wystawę do Katowic.. a może ta Pani wybiera się na Warszawską wystawę?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zielsko Posted January 22, 2004 Share Posted January 22, 2004 W Czechach jest organizowana tona obozow co roku. Ja na przyklad od 5 lat jezdze na obozy agility. Mowie Wam - super, przede wszystkim podlapiemy zawsze troche kondycji.... Pozdrawiam, Zielsko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts