Jump to content
Dogomania

Obóz z psem :) - organizowany przez "Wandrus"

Recommended Posts

Posted

Paula, co Ty gadasz, mało osób z Wawy?! :O Toć tam wszystkie imprezy kynologiczne, psiarzy po dziurki w nosie, co najmniej połowa ludu z obozów, na których byłam, jest z Warszawy lub okolic!

Ola, no właśnie tak sobie pomyślałam, że jak już jeździłaś w tym roku do nas, to my pojeździmy trochę za Wami :D.

Posted

Ja nie piszczałam, ja płakałam ze strachu :< Ciemno, po nocy hororów, nocne kible...
A my musimy umówić się na trening dogtrekkingowy! Bo nie wytrzymam dłużej :D

/Marley i ja leci na polsacie, nagle wspomnienia z dzieciństwa Draco wracają :)

Posted

Karola - burza w nocy i rozpadający się domek były w klimacie :diabloti:.
A Ty mi musisz adres podać, żebym mogła paczkę wysłać! :cool1:

Ola - przecież nie będziemy robić nalotu na dom, Twardziel będzie miał 100% spokoju ;). Grunt, żeby było dużo trawki! :D

Posted

[quote name='Merenwen']Karola - burza w nocy i rozpadający się domek były w klimacie :diabloti:.
A Ty mi musisz adres podać, żebym mogła paczkę wysłać! :cool1:

Ola - przecież nie będziemy robić nalotu na dom, Twardziel będzie miał 100% spokoju ;). Grunt, żeby było dużo trawki! :D[/QUOTE]
Ta, a do tego chłopcy z innego obozu walący w okna, normalnie scenariusz na marny horror :) Do mnie było to o adresie? Bo niezbyt rozumiem
Zgadzam się z Sandrą, trzeba wybiegać piesy. Ja nawet mam prymitywny sprzęt trekkingowy 8) Smycz owiniętą wokół pasa, szelki i małą lokomotywe, która nie rozumie "woooolniej!"

Posted

Ja przez nową szkołę nie mam na nic czasu.. nawet na dłuższy spacer. o jakiś treningach mogę sobie tylko pomarzyć :eviltong: ALe za to w szkole idize mi zajebiście . mam 10 jedynek :D normalnie las iglasty :evil_lol:

Posted

Kasandra - na jaką stronę wstawić te filmiki, żeby Ci było najwygodniej ściągnąć, czy cuś? :lol:

Keja wczoraj cały dzień wymiotowała :shake: Nie mam pojęcia co też mogła zeżreć, ale musiałam ją przegłodzić. :-( Przeszło jej na szczęście wieczorem, a dziś rano znowu odzyskała werwę :evil_lol:

Posted

Hahahah ;d Ryśka kocham Cię. Choć u mnie podobno... Też las sobie rośnie...
Czas zawsze da się znaleźć, choć nie na jakieś bardzo długie spacery. Za to jak sie wstaje w weekend i wychodzi na spacer o 6 rano, żeby im jakoś wynagrodzić ten czas :loveu: Z resztą rano dobrze się spaceruje bo jest cicho i zupełnie pusto.

Posted

[quote name='Keja']Kasandra - na jaką stronę wstawić te filmiki, żeby Ci było najwygodniej ściągnąć, czy cuś? :lol:

Keja wczoraj cały dzień wymiotowała :shake: Nie mam pojęcia co też mogła zeżreć, ale musiałam ją przegłodzić. :-( Przeszło jej na szczęście wieczorem, a dziś rano znowu odzyskała werwę :evil_lol:[/QUOTE]
Wymiziaj ją :loveu: Pewnie jest jakąś dalszą rodziną Fanty, po kimś w końcu musiała odziedziczyć wżeranie wszystkiego, co znajdzie :evil_lol: Ostatnio Fanta pracowała mi na kawałek pomidora tak, jak na najlepszego smaczka :razz:

Posted

A mi las nie rośnie, bo mam system punktowy :cool1:. Mogą mi co najwyżej rosnąć purchawki w postaci zer wszelkiego rodzaju... :lol:

Mam nadzieję, że na nasz pierwszy dogtrekking nie pojedziemy gdzieś w góry :crazyeye:.

Posted

[quote name='Keja']Kasandra - na jaką stronę wstawić te filmiki, żeby Ci było najwygodniej ściągnąć, czy cuś? :lol:

Keja wczoraj cały dzień wymiotowała :shake: Nie mam pojęcia co też mogła zeżreć, ale musiałam ją przegłodzić. :-( Przeszło jej na szczęście wieczorem, a dziś rano znowu odzyskała werwę :evil_lol:[/QUOTE]

Obojętnie-na wszystko będę szczęśliwa :D Ale you tube i wrzuta byłoby najlepiej :D A jak nie to jakoś się uda ;)

Keja jest twarda ;) Wymiziaj ją ode mnie :*

Posted

[quote name='Merenwen']
Mam nadzieję, że na nasz pierwszy dogtrekking nie pojedziemy gdzieś w góry :crazyeye:.[/QUOTE]
Dlaczegoooo? :( Tak się zastanawiam czy nie zażyczyć sobie pod choinke sprzętu do dogtrekkingu bo jest dość drogi
[QUOTE]Tak, do Ciebie xD. [/QUOTE]
Chcesz mi bombe wysłać tak? ;>

Haha, a ja mam tylko jedną jedynke :) i powiem tylko, że nie chodziłam do szkoły przez 3 dni i mam do zaliczenia 7 rzeczy- kocham nauczycieli.

Posted

YYY. Bo to góry? Bo to 25 km pod górę? Pięciogodzinny marsz z tempem zmieniającym się co kilka minut? No, chyba że masz ochotę zanieść mnie na metę. W takim układzie to proszę bardzo, mogą być choćby Alpy :D.

Posted

Kejuchowaty wymiziany :loveu: Filmiki postaram się przesłać na YT dziś lub jutro :eviltong:
Tak w ogóle to ostatnio przytulanie zaczęło Kei sprawiać przyjemność :evil_lol: Znaczy się, nauczyłam ją robić to na komendę xd Siada się przed nią i wyciąga ręce, a ona przednie łapy opiera na udach, natomiast łeb kładzie na ramieniu :loveu: I potrafi tak stać nawet kilka minut! Za smaczka oczywiście :diabloti:

Posted

To my się pochwalimy, że przechodzimy na zaprzęgówkę :loveu:
Klub znalazłam :cool3: (w końcu), teraz tylko zapisać się i zobaczyć co i jak. Nie wiem tylko, czy wziąć się za rower z samą Kalą, czy wtranżolić się do czyjegoś zaprzęgu (po szkoleniu rzecz jasna, bo do "miszczów" nam jak na razie daleko :evil_lol:)
Sledy właśnie przed chwilą zamówiłam.. więc innymi słowy: :cool1:
Pozdr

Posted

W końcu złożyłam :loveu:
Kora robi trochę od niechcenia, ale za to jak ogonek chodzi :loveu:

[url]http://www.youtube.com/watch?v=PxoQljcAj4c&feature=feedu[/url]

Myślam nad sledami dla Kory, może to szalony pomysł, ale.. czemu by nie sprówować?
Ona się nigdy nie męczy.
W wakacje po 15 km marszu wracała do domu i dalej chciała się bawić, gdy ja padałam na pysk... :roll: