KateBono Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 U nas w Poznaniu to pomarzyć można o takiej cenie:mad:Pytałam się tylko o samą kastrację + badanie krwi to kwota około 300-350zł (wielkość psa).Oczyszczeniu ząboli i tym samym łączenie z kastaracją nie dopytałam się:oops: Załamać się idzie:razz: Quote
majqa Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Kasiu, to dopytaj o tę inną konfigurację - kastracja i zęby, bo same badania (zależnie od tego, co wet sobie umyśli, mogły zarzutować na podaną cenę). Quote
dusje Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 Ciotki :lol: o tej porze dogo smiga jak rakieta ;) Sprawdzone :multi: Precz z kolderka i podusia :evil_lol: Przygotujcie sie na nocna zmiane ;):evil_lol: Korzystajac z nocnych udogodnien dogo i znow nadeszlych spostrzezen - cytuje post Kate 410 Nie dotarły nadal wpłaty za pobyt DT ( 96 zł.) i za wizytę weterynarza(13zł.) Fotki powyżej. I w zwiazku z tym pytanie: Rita, czy juz przelalas kase? Pytalam kilkakrotnie, ale bez odpowiedzi. Juz tak mam, ze nie znosze dlugow, panicznie sie ich boje i odzegnuje od siebie , sorry :oops: :lol: Quote
Kava Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 dzien dobry wszystkim nocym i rannym ptaszkom ... a takze pozniej wstajacym w koncu dzis sobota dusje, jak tam nocna wacha? bea, kate, dodi i reszta rodzinki zapewne juz na porannym spacerku.. pozdrawiam was wszystkich milo i pieknego dnia zyczac pedze do pracy.... Quote
majqa Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 Fajnego weekendu Wam życzę, ładniejszego pogodowo niż u mnie. :-) Wyszłam z czystymi psiutami, a wróciłam z uflejanymi na amen. Quote
rita60 Posted November 6, 2010 Author Posted November 6, 2010 [quote name='dusje']Ciotki :lol: o tej porze dogo smiga jak rakieta ;) Sprawdzone :multi: Precz z kolderka i podusia :evil_lol: Przygotujcie sie na nocna zmiane ;):evil_lol: Korzystajac z nocnych udogodnien dogo i znow nadeszlych spostrzezen - cytuje post Kate 410 Nie dotarły nadal wpłaty za pobyt DT ( 96 zł.) i za wizytę weterynarza(13zł.) Fotki powyżej. I w zwiazku z tym pytanie: Rita, czy juz przelalas kase? Pytalam kilkakrotnie, ale bez odpowiedzi. Juz tak mam, ze nie znosze dlugow, panicznie sie ich boje i odzegnuje od siebie , sorry :oops: :lol: U mnie w banku jest 130,- nie wiem jakie wpłaty wpłynely od Kavy i dusje:shake: Czy mam wpłacić zaległosc z tych pieniazków:roll: Quote
dusje Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 rita60 napisał(a):U mnie w banku jest 130,- nie wiem jakie wpłaty wpłynely od Kavy i dusje:shake: Czy mam wpłacić zaległosc z tych pieniazków:roll: Witajcie :lol::multi: Rita, w poscie 2 zapisalas wplate ode mnie i od Kavy :evil_lol: Hehe, jestes niezle, ale pozytywnie zakrecona :lol: Moja wplata /wyslalam nieco wiecej niz deklarowalam/ zostala podzielona przez 2 i w ten sposob 50% trafilo do rak Bea za DT a drugie 50% - na weta. Z tego wynika, ze z posiadanych przez Ciebie 130 zl wypada doplacic do DT i do weta :lol: Kava :lol: nocna zmiana ;) przyniosla mi wene i powstaly rymy czestochowskie na 1 z bazarkow :oops::evil_lol: Milego weekendu, ciotki i psia sforo :lol: Quote
rita60 Posted November 6, 2010 Author Posted November 6, 2010 Bea dzieki piekne za ogłoszenia:loveu: dusje, :oops:ja jestem zakręcona,ale i też matematyka nie jest moją mocną stroną:roll:ja humanistyczka;) W takim układzie przesyłam 109,- dla naszych dziewczyn:lol: Quote
dusje Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 rita60 napisał(a):Bea dzieki piekne za ogłoszenia:loveu: dusje, :oops:ja jestem zakręcona,ale i też matematyka nie jest moją mocną stroną:roll:ja humanistyczka;) W takim układzie przesyłam 109,- dla naszych dziewczyn:lol: Mnie tez matematyka nie sluzy :shake::evil_lol: odkad pamietam - ciemna strona mojego zycia :mad:i co najlepsze - urodzona humanistka stala sie liczydlem :evil_lol: Oj, przewrotny los :lol: Dobrze, ze juz dlugi za nami, uffff :multi: Komornik moze dzisiaj spac spokojnie :evil_lol: Quote
rita60 Posted November 7, 2010 Author Posted November 7, 2010 Witajcie:multi:a co tu takie puchy u Dodusia:cool3:cioteczki pospały sie po niedzielnym obiadku:evil_lol: Kasiu wyslalam pieniażki. Quote
dusje Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 Jestem obecna, ale dogo dzisiaj taaaaaakie ospale :roll: Dodus, jak sie miewasz?:loveu: Kto cie pokocha, ten wygra los na loterii :multi: Quote
rita60 Posted November 8, 2010 Author Posted November 8, 2010 Dodek wstawaj !!!!!!!!!!! Co prawda pogoda nie sprzyja spacerom,ale zapraszamy do odwiedzin księcia:lol: Czy były jakieś zapytania z ogłoszeń ? Quote
rita60 Posted November 9, 2010 Author Posted November 9, 2010 Oj nieladnie cioteczki:shake:żadna nie odwiedzila naszego terierka..... Witaj mały, Kasiu napisz co u niego:roll: Quote
Kava Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 wpadam od czasu do czasu na chwile ... nic sie nie dzieje.... ... to pedze dalej... zawsze pelne rece roboty.... Dodus ma sie dobrze? a reszta stadka, Gufi i pozostali? a mamuski ? w taka pluche musza biedne co chwila na spacerki..... byly juz jakies zapytanka o Dodiego? a jak tam sprawa z kastracja? mamy juz termin? ja w tych dniach daje tez mojego najmlodszego ciachnac... trzymajcie kciuki Quote
dusje Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 Witajcie :lol: Jak nasz ksiaze? :loveu: Nikt nie dzwonil? Moze wypasione Allegro?, co? ;):cool3: Takie zaczarowane......wprowadzajace w hipnoze :evil_lol: Quote
rita60 Posted November 9, 2010 Author Posted November 9, 2010 dusje napisał(a):Witajcie :lol: Jak nasz ksiaze? :loveu: Nikt nie dzwonil? Moze wypasione Allegro?, co? ;):cool3: Takie zaczarowane......wprowadzajace w hipnoze :evil_lol: No,takie hipnotyczne:razz:moze wejdzie Kasia i napisze o Dodku i czy były jakies zapytania z ogloszen:roll: Quote
dusje Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 rita60 napisał(a):No,takie hipnotyczne:razz:moze wejdzie Kasia i napisze o Dodku i czy były jakies zapytania z ogloszen:roll: Ha! ale kto potrafi tak zahipnotyzowac? :lol: Quote
rita60 Posted November 9, 2010 Author Posted November 9, 2010 dusje napisał(a):Ha! ale kto potrafi tak zahipnotyzowac? :lol: No ja raczej nie....... Quote
KateBono Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 Witajcie cioteczki!. Od soboty użerałam się z netem i dopiero dzisiaj jest (padły wszystkie komputery:angryy:) Co u Dodusia...........? Chłopak przywiązuje się do mnie- chodzi za mną, przebywa tam gdzie ja jestem no chyba że chce spać to idzie do łóżka albo na swoje posłanie, cieszy się jak wychodzi na spacer, kiedy ja wychodzę to on oczywiście jest pierwszy- czeka kiedy go również ubiorę, merda ogonkiem:lol:. Apetyt dopisuje, chociaż wydaje mi się,że trochę schudł- zrobiło mu się ładnie wcięcie nie jest już taki "prosty":evil_lol: Gufciem dalej się interesuje- pilnuje go.Terytorium znaczy chociaż raz dziennie. Jeszcze nie pytałam weta o koszt łączony operacji (kastracja+zębole) jutro jadę do weta z Dyziem na kontrolę to zabiorę Dodka i dowiem się ile będzie kosztować zabieg ( musi zobaczyć go i wtedy powie mi - oni to patrzą też jaki pies jest duży - chodzi pewnie o ilość narkozy:shake:) Telefonów nie było:-( Quote
majqa Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 KateBono napisał(a):(...) Telefonów nie było:-( A szkoda, czyli wsio jeszcze przed psiakiem. Quote
rita60 Posted November 10, 2010 Author Posted November 10, 2010 Dzieki Bea za info,najważniejsze,że z małym wszystko w porządku. Mam nadzieje,ze bedzie jeden telefon,ale ten wlasciwy. Miłego dnia wszystkim:lol: Quote
Recommended Posts