Kava Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 to zdjecie z lapka jest genialne..... nie sposob sie w tym typie nie zakochac.... Quote
dusje Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Kava napisał(a):to zdjecie z lapka jest genialne..... nie sposob sie w tym typie nie zakochac.... Miodzio :loveu: Teraz z nowa fryzurka mozemy strzelic mu allegro / to 1 dobiega konca/ no i podmienic fotki w juz istniejacych ogloszeniach :lol: Aaaaa i co z tym jego wiekiem? 8 lat?????;) Czy on ma juz mgielke na oczkach czy tak wychodzi na niektorych fotach? Quote
BeaBono Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 dusje, Dodek nie ma mgiełki na oczach, pani Maria oczka też obejrzała, zastrzeżeń nie miała, na zdjęciach to przez lampę błyskową wd mnie Dodek ma 8 - 10 lat, ale mogę się mylić, zobaczymy na ile oceni go wet (uprzedzam pytanie - nie dodzwoniłyśmy się dzisiaj niestety do naszego weta, podejrzewam, że w tym tygodniu go nie ma i będziemy musiały pojechać do innego - prawdopodobnie do tego, u którego był Filutek) Quote
What May NN Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 ale piękny jest Dodzio!! :-) zakochałam się w nim normlanie.. Quote
tula Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 What May NN napisał(a):ale piękny jest Dodzio!! :-) zakochałam się w nim normlanie.. A Dodzio zakochał sie w Gufiaczku:):) Quote
BeaBono Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 tula napisał(a):A Dodzio zakochał sie w Gufiaczku:):) Bez dwóch zdań ! Dziś na spacerze Dodek biegał ze smyczką, cały czas trzymał się Gufcia. Zaczął też powarkiwać na Dyzia, gdy ten zbliża się do Gufa. Quote
dusje Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 BeaBono napisał(a):dusje, Dodek nie ma mgiełki na oczach, pani Maria oczka też obejrzała, zastrzeżeń nie miała, na zdjęciach to przez lampę błyskową wd mnie Dodek ma 8 - 10 lat, ale mogę się mylić, zobaczymy na ile oceni go wet (uprzedzam pytanie - nie dodzwoniłyśmy się dzisiaj niestety do naszego weta, podejrzewam, że w tym tygodniu go nie ma i będziemy musiały pojechać do innego - prawdopodobnie do tego, u którego był Filutek) Czyli nie jest 14 letnim staruszeczkiem. Zaraz napiszemy zazalenie do schronu ;):evil_lol: :lol: Jasne, zaczekamy na opinie weta :lol: O rany, jaki on sliczny, nie moge sie napatrzec. Szczerze, to zupelnie inny psiak nie tylko dzieki ostrzyzeniu: juz taki wyluzowany, zadowolony i z blyskiem w oczetach. Czarodziejki z Poznania :loveu: Quote
tula Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 BeaBono napisał(a):Bez dwóch zdań ! Dziś na spacerze Dodek biegał ze smyczką, cały czas trzymał się Gufcia. Zaczął też powarkiwać na Dyzia, gdy ten zbliża się do Gufa. :lol::lol::lol:jak łagodnego psa potrafi zmienić gorące uczucie:lol: Quote
dusje Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Tula, a pokazesz paniom ze schroniska fotki Dodka ? :cool3: Quote
tula Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 dusje napisał(a):Tula, a pokazesz paniom ze schroniska fotki Dodka ? :cool3: wyślę jutro do kierowniczki schroniska jego fotki mailem, wiem ze bardzo jej zależało żeby Doduś pojechał do DT to się ucieszy gdy zobaczy jaki z niego teraz księciunio:) Quote
rita60 Posted October 26, 2010 Author Posted October 26, 2010 Witam wtorkowo naszego walijskiego ksiecia i cioteczki:lol: Quote
Kava Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 halli, hallo, tak sobie mysle, ze jezeli Dodi bedzie musial opuscic Gufi, to mu serduszko bedzie bolalo? az mi sie nie chce myslec, co on bedzie przezywal. Quote
beka Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 Piękny pies. I cudny charakter, I uszy ma takie troche nieprzepisowe jak miała moja Ragunia. Łezka mi się zakręciła.. Quote
Weronia Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 Wątek schroniskowych, radomskich biedaczków, zapraszam! http://www.dogomania.pl/threads/195056-Schronisko-w-*RADOMIU*-setki-wpatrzonych-w-kraty-oczu-czeka-na-pomoc! Quote
KateBono Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 rita60 napisał(a):Witam wtorkowo naszego walijskiego ksiecia i cioteczki:lol: Witamy cioteczki! Doduś przespał całą nockę , budzi się między 7 a 8 - obwieszcza to 2 szczęknięciami i wtedy chce wyjść na spacerek. Uwielbia ranne mizianki i całowanki, przychodzi po ranną "porcję" czułości bo póżniej to najważniejszy jest Gufcio:lol:. A Gufcio stwierdził, że "misio - grubasek" był ładniejszy:evil_lol:. Na spacerek ładnie wychodzi, merda ogonkiem i cieszy się ; po schodach ładnie schodzi i wchodzi - chyba mu było niewygodnie w tym futerku co miał. Jesteśmy na etapie ciągłego pilnowania Dodusia - znaczy terytorium:razz:, "olewa" wszystko co się da - może mu się znudzi wychodzenie co pół godziny:evil_lol: Quote
rita60 Posted October 26, 2010 Author Posted October 26, 2010 Kate bierz go na przetrzymanie:evil_lol:on chyba nie jest fanem tak czestych spacerów:razz: Quote
KateBono Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 Dzwoniłam do weta - jadę jutro - szczepienie i odrobaczenie będzie kosztować 80 zł. Czy musi być faktura czy wystarczy napisanie na recepcie? Wet za wypisanie jej bierze aż 20 zł:mad::cool3:. Quote
Brysio Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 Piękne zdjęcia!!! zmieniłam je na allegro;) Quote
rita60 Posted October 26, 2010 Author Posted October 26, 2010 KateBono napisał(a):Dzwoniłam do weta - jadę jutro - szczepienie i odrobaczenie będzie kosztować 80 zł. Czy musi być faktura czy wystarczy napisanie na recepcie? Wet za wypisanie jej bierze aż 20 zł:mad::cool3:. Dla mnie moze byc recepta:razz:ale niech wypowiedza sie pozostałe sponsorki:lol: Quote
rita60 Posted October 26, 2010 Author Posted October 26, 2010 Brysio napisał(a):Piękne zdjęcia!!! zmieniłam je na allegro;) Dzieki cioteczko:lol: Quote
KateBono Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 Byłam na sesji zdjęciowej z Dodusiem - mieliśmy pecha bo jak zajechaliśmy do cioteczki to się rozpadało. W piątek drugie podejście, mam nadzieję , że pogoda tym razem dopisze Quote
dusje Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 Witajcie dziewczyny i slodki Dodziu:lol: Juz dzis zamawiam piekna sloneczna pogode na piatek :cool3: na te sesje......:lol: Jesli idzie o mnie - faktura jest zbedna, licza sie fakty :lol: Dodziu :loveu: nie lej, bo dostaniesz eksmisje i co my wtedy zrobimy?;) Quote
Kava Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 rita60 napisał(a):Dla mnie moze byc recepta:razz:ale niech wypowiedza sie pozostałe sponsorki:lol: Dla mnie wystarczy takze slowo. czy te szczepionki i srodki na odrobaczenie trzeba kupic w aptece? u nas sa dostepne tylko u weta ( kiedys byly tez w aptekach w wolnej sprzedazy). Moj vet nie daje nic, ale on taki nieskomuteryzowany. Inna do ktorej tez chodze daje paragon jak sie chce. Ale dodatkowych oplat za kwitek nikt nie rzada, Quote
Recommended Posts