Jump to content
Dogomania

Dodek-terier walijski czeka na ten jedyny domek na zawsze. Za TM!

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Witajcie :multi::lol:

Tekst super - wierzmy, ze przyniesie szczescie Doduskowi :loveu: Kochany, pora do domu i juz. Jakos tam przezyjesz rozstanie z Gufciem :evil_lol::lol: a moze bedzie szansa na spotkania na spacerkach....jesli uda ci sie zamieszkac na stale w Poznaniu :cool3:

Idea faktycznie super - niewidomy kudlaczek Twix - radomiak potrzebuje kazdej zlotowki :-( Moze uda mu sie chocby czesciowo przywrocic wzrok....ktos musial wyrzadzic mu ogromna krzywde i za co????? :shake::placz:

Posted

Rito, ależ wątek ślicznoty Ci się trafił do prowadzenia. :lol: Doczytałam, w jakim DT jest, lepiej stać się nie mogło. Team BB i KB! :lol: Teraz już tylko kierunek nowy dom!

Posted

Przyszłam zobaczyć przyszłego współlokatora moich suczek. Muszę przyznać, że chłopak jak malowany :loveu: Nieśmiało zapytam na kiedy ma zaplanowany zabieg kastracji, bo jedna suńka lada moment dostanie pierwszą cieczkę i nie chciałabym zostać babcią ;)

Posted

[quote name='majqa']Rito, ależ wątek ślicznoty Ci się trafił do prowadzenia. :lol: Doczytałam, w jakim DT jest, lepiej stać się nie mogło. Team BB i KB! :lol: Teraz już tylko kierunek nowy dom![/QUOTE]
Fajnie,ze wpadłas,miło cie widziec:lol:masz racje,teraz tylko nowy domek,tez sie ciesze,ze mały trafił na taki DT:loveu:

[quote name='GoniaP']Przyszłam zobaczyć przyszłego współlokatora moich suczek. Muszę przyznać, że chłopak jak malowany :loveu: Nieśmiało zapytam na kiedy ma zaplanowany zabieg kastracji, bo jedna suńka lada moment dostanie pierwszą cieczkę i nie chciałabym zostać babcią ;)[/QUOTE]
Witaj,byc babcia nie jest zle;):lol:

Posted

[quote name='GoniaP']Nie żartuj Rita, mało to nieszczęścia na świecie? Pytałam poważnie.[/QUOTE]
Sorry,taki piatkowy żarcik,nie denerwuj sie......
Oczywiscie rozważamy kastracje,wejda pozostałe cioteczki to uzgodnimy termin.

Posted

[quote name='rita60']Fajnie,ze wpadłas,miło cie widziec:lol:masz racje,teraz tylko nowy domek,tez sie ciesze,ze mały trafił na taki DT:loveu: (...) [/QUOTE]
A do tego seee łokiem rzuciłam na Twój tekścik i... już wiem, kogo będę polecać do pisania! :-) Widać Rituś, że zależy Ci na tym psiaku, oj widać. :loveu:

Posted

[quote name='GoniaP']Przyszłam zobaczyć przyszłego współlokatora moich suczek. Muszę przyznać, że chłopak jak malowany :loveu: Nieśmiało zapytam na kiedy ma zaplanowany zabieg kastracji, bo jedna suńka lada moment dostanie pierwszą cieczkę i nie chciałabym zostać babcią ;)[/QUOTE]

witajcie jesiennie,

Gonia jak rozumiec, ze Dodek bedzie wspollokatorem u ciebie?

Bierzesz go na DS? czy jak?

z tego co wiem, nie mamy jeszcze dosyc kasy na kastracje,
trzeba by moze jakas extra akcje..??? co myslicie cioteczki?
im predzej, tym lepiej dla Dodiego. cos te jego problemy z prostata nie daja mi spokoju,
panowie w tym wieku z lysinka i hormonalnymi zmianami nie powinni juz meskoscia straszyc

ile trza na ta kastracje+czyszczenie kamienia?

Posted

[quote name='rita60']Sorry,taki piatkowy żarcik,nie denerwuj sie......
Oczywiscie rozważamy kastracje,wejda pozostałe cioteczki to uzgodnimy termin.[/QUOTE] Ok, ok, cieszę się i przepraszam za brak poczucia humoru, ale chyba mnie ta ponura, piątkowa wietrzno-dżdżysta aura nie nastraja do żartów :(
Doczytałam, że serduszko Dodusia jest już ustabilizowane po podaniu leków, to nie ma co z kastracją zwlekać, bo przy przeroście prostaty i zaburzeniach hormonalnych (łysienie) łatwo o nowotwór...

Posted

[quote name='GoniaP']Ok, ok, cieszę się i przepraszam za brak poczucia humoru, ale chyba mnie ta ponura, piątkowa wietrzno-dżdżysta aura nie nastraja do żartów :(
Doczytałam, że serduszko Dodusia jest już ustabilizowane po podaniu leków, to nie ma co z kastracją zwlekać, bo przy przeroście prostaty i zaburzeniach hormonalnych (łysienie) łatwo o nowotwór...[/QUOTE]
Spoko,rozumiem imienniczko:lol:,sa takie dni w tygodniu:razz:
Masz racje,nie ma co zwlekać.

Posted

[quote name='Kava']witajcie jesiennie,

Gonia jak rozumiec, ze Dodek bedzie wspollokatorem u ciebie?

Bierzesz go na DS? czy jak?

z tego co wiem, nie mamy jeszcze dosyc kasy na kastracje,
im predzej, tym lepiej dla Dodiego. cos te jego problemy z prostata nie daja mi spokoju,
panowie w tym wieku z lysinka i hormonalnymi zmianami nie powinni juz meskoscia straszyc

ile trza na ta kastracje+czyszczenie kamienia?[/QUOTE] Haha, pisałyśmy w tym samym czasie :-D
Beabono i Katebono biorą moje 2 sunie na tymczas awaryjnie, ponieważ dostałam wypowiedzenie poprzedniego dt. Jako, że jedna suńka to podrostek i lada moment dostanie pierwszą cieczkę (po 1 cieczce oczywiście będzie ciach!) to przeglądam wątki członków stada mieszkającego u teamu B&B i widzę, że jedynie Doduś jest jeszcze "jajeczny" (Dyzio w ciągu kilku dni przejdzie zabieg). Obawiam się, że gdyby ta cieczka nadeszła, to B&B będą miały niezły sajgon i mogą nie upilnować, a do niechcianej ciąży dopuścić nie można. No i oczywiście dolegliwości Dodusia kwalifikują go na zabieg, nie ma więc na co czekać. Ile brakuje pieniążków? Jestem skłonna się dołożyć troszkę...

Posted

Witajcie mile ciotki i uroczy Dodziu :loveu::lol:

Czy u Was tez leje deszcz? Nastraja fatalnie, ale czytajac ten watek od razu robi sie cieplutko i slonecznie :lol:

Rita, jestem za kastracja, juz wiadomo, ze Dodek nie jest za stary na ten zabieg i ze kastracja uratuje go przed paskudnymi komplikacjami z prostata.
Ile kosztuje i dlaczego tak drogo ? :evil_lol:;)
Mowiac jednak powaznie - zacznijmy szukac pieniazkow, zeby chlopak mogl jak najszybciej isc do DS. Im dluzej u Bea - tym wiekszy bol rozstania :lol: Chlopak jak malowany :loveu: i prawie bez wad :multi: No to kto chetny ?

Posted

[quote name='Kava'](...) Gonia jak rozumiec, ze Dodek bedzie wspollokatorem u ciebie? (...) z tego co wiem, nie mamy jeszcze dosyc kasy na kastracje,
(...) [/QUOTE]
Gonia wstawia sunie do obecnego DT psiaka.

Kastracja - kasa - warto na okoliczność tej zbiórki na moment choć zmienić tytuł.
Ze względu na stan zdrowia psiaka trzeba to dopiąć, a i nie bez znaczenia jest uchronienie go przed rozmnażaniem (przyjemność z wysiłkiem, a serduszko nie najlepsze, to marne połączenie).

Posted

[QUOTE=majqa;15676348 (przyjemność z wysiłkiem, a serduszko nie najlepsze, to marne połączenie).QUOTE]

Ze tez playboye po 50 nie chca sie troszki zastanowic nad tym, co wyzej napisane :evil_lol:

Posted

[quote name='dusje'][QUOTE=majqa;15676348 (przyjemność z wysiłkiem, a serduszko nie najlepsze, to marne połączenie).QUOTE]

Ze tez playboye po 50 nie chca sie troszki zastanowic nad tym, co wyzej napisane :evil_lol:[/QUOTE] Nie śmiejcie się, ale w mojej dalekiej rodzinie, jakieś pół wieku temu, pewien facet miał romans. No i pojechał na randkę, i podczas aktu UWAGA w samochodzie, wziął i kipnął na zawał. "Narzeczona" zbiegła :-D

Posted

[quote name='majqa']Powiało horrorem. Inna inszość, zejść w trakcie przyjemności, nic tylko marzyć o takim the end.[/QUOTE]
:evil_lol:no własnie.......
Czy wam też tak muli Dogo:angryy:wejsc na strone graniczy z cudem,czuje,ze niedługo już padnie:cool3:

Posted

Od paru dni. :-( Kręci, mieli, zawiesza się. Składałam to na karb mniejszej prędkości, na jakiej mam teraz net ale nie, inne strony ładują się w miarę szybko, a tu kiepściocha.

Posted

[quote name='Kava'] (...) ile trza na ta kastracje+czyszczenie kamienia?[/QUOTE]
Koniecznie trzeba dopytać weta o cenę łączonego zabiegu. Inny psiak (inny wątek), inna lokalizacja - tu cena ciachnięcia + "opracowanie" ząbków (a roboty z nimi była maaasa) wyniosła 200zł.