Kava Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Hallo BeaBono Slyszalam, ze sobotnia znajda powrocila do domku.. Wlasciciele szukali jej dwa dni???? a jak tam Dodi po wizycie u fryzjera? Quote
rita60 Posted October 25, 2010 Author Posted October 25, 2010 Wizyta umowiona na 18.00:pczekamy na efekt...... Quote
dusje Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Witajcie mile ciotki:lol: Czyzby Dodzio schrupal fryzjerke?;) Kochany psiak z niego i jaki maaaadry :loveu: :multi: Pilnuje Gufiaczka :evil_lol: Czekamy w napieciu na fotencje :multi: Fajnie, ze zguba Maks juz w domu :multi: Quote
rita60 Posted October 25, 2010 Author Posted October 25, 2010 Pewnie,ze madry:lol:Kasia mowiła,ze potrafi "powiedziec" co chce...... Quote
dusje Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 rita60 napisał(a):Pewnie,ze madry:lol:Kasia mowiła,ze potrafi "powiedziec" co chce...... Radzi sobie misiaczek, super :multi: Ja jeszcze sie ludze, ze moze komus zwial, wierzyc sie nie chce, ze tak sliczny psiak zostal porzucony :shake: Rita, jak dlugo przebywal w schronisku? Quote
rita60 Posted October 25, 2010 Author Posted October 25, 2010 dusje napisał(a):Radzi sobie misiaczek, super :multi: Ja jeszcze sie ludze, ze moze komus zwial, wierzyc sie nie chce, ze tak sliczny psiak zostal porzucony :shake: Rita, jak dlugo przebywal w schronisku? Chyba od kwietnia:roll: Quote
dusje Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Hmm, okolo pol roku.....kto wie......moze naprawde komu sie zgubil a ludzie kiepsko szukaja. Malo komu przychodzi do glowy obdzwonienie schronisk. Zreszta niewazne, nawet jesli nikomu na nim nie zalezalo, to my znajdziemy mu super domeczek :lol: Quote
KateBono Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 No i Doduś nam wypiękniał - zrobił się z niego piękny chłopak:multi::multi::multi:. Zajechałam do Pani Marii na 18 i zostawiłam go na 1,5 godz. Tyle trwało strzyżenie naszego "grubaska". Pani Maria jak go odbierałam powiedziała ,że taki psiak to "do rany " przyłóż. Wszystko można przy nim zrobić - miał też czyszczone uszka, łapki "od spodu " też wyczyszczone. No cioteczki aż go nie mogłam poznać, zastanawiałam się czy mi piesa nie podmienili:evil_lol:.BeaBono wstawi zaraz zdjęcia naszego "grubaska" Chciałabym bardzo podziękować pani Marii za wspaniały"rezultat:evil_lol:" jej pracy:Rose::Rose::Rose: Quote
dusje Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 OOOOOOO! czekamy :multi: Pies IDEAL :loveu: Pani Mario, wielkie dzieki :lol::loveu: Quote
BeaBono Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Dodek do wczoraj - "owieczka": A teraz :loveu:: "natrzaskałam" fotek - zrobię za chwilę galerię przystojniaka i wkleję wam link ;) Quote
KateBono Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 No i co cioteczki? PIĘKNA PRZEMIANA? Doduś z kopciuszka zamienił się w księcia. Quote
rita60 Posted October 25, 2010 Author Posted October 25, 2010 :multi::multi::multi:jaki przystojniak:multi::multi::multi: Mario pieknie dziekujemy:loveu: Quote
KateBono Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Pani Maria sprawdziła też ząbki naszego "grubaska"- do góry ma tylko 1 kieł, na dole są wszystkie ale ma na ząbolach kamień. Trochę jest za gruby, powinno go być o "połowę" mniej i przez to tak sapie bo ma też pewnie otłuszczone serduszko. Stwierdziła też ,że naszemu chłopakowi to teraz potrzebny domek gdzie go będą mocno kochać.Dała mi też wskazówki co najlepiej mu dawać jeść i jak go trochę stopniowo odchudzać. Quote
dusje Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Wow, CUUUUUUUUUUUDOOOOOOOO :loveu::multi::lol: Jaki sliczny, jaki cudny pychol :loveu: Dziewczyny, Pani Mario - dla Was w podziekowaniu :multi: A jaki rachuneczek za to mistrzowskie dzielo? :lol: Quote
BeaBono Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 http://picasaweb.google.pl/beabono132/DodekOdmieniony?authkey=Gv1sRgCJbWuYK9noq9ag# Quote
KateBono Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Pani Maria zrobiła to gratis dla naszego Dodusia. Aha, jutro sesja zdjęciowa na godzinę 13. Pojadą oba chłopaki- Dodek i Dyzio. Quote
rita60 Posted October 25, 2010 Author Posted October 25, 2010 No to dietka i bierzemy sie pomału za szukanie kochajacego domku:lol: Quote
dusje Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 [quote name='KateBono']Pani Maria zrobiła to gratis dla naszego Dodusia. Aha, jutro sesja zdjęciowa na godzinę 13. Pojadą oba chłopaki- Dodek i Dyzio. Lo matko, niesamowita osoba :loveu: Sluchajcie, ta fota jest odjazdowa, haha :evil_lol: Quote
rita60 Posted October 25, 2010 Author Posted October 25, 2010 [quote name='BeaBono']http://picasaweb.google.pl/beabono132/DodekOdmieniony?authkey=Gv1sRgCJbWuYK9noq9ag# Cudne foty,bo cudny obiekt:razz:do fotografowania. Wyglada slicznie, a te foty jak tak fajnie siedzi jak pluszowa zabawka i te zamykajace sie oczka-rozczulajace:loveu: Maria pisala,ze to psi ideał,nigdy nie miała tak spokojnego pieska do strzyzenia i ze jest slicznie wybarwiony i ma piekna siersc. A dla ciebie Kasiu wielkie brawa za przygotowanie do strzyzenia Dodusia:multi: Quote
anita_happy Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 a moja ulubiona to TA http://picasaweb.google.pl/beabono132/DodekOdmieniony?authkey=Gv1sRgCJbWuYK9noq9ag#5532068344110574482 przysnał dziadunio ale gdzie to 14 lat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! szok nawet 10 mu nie daje Quote
dusje Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Bea, PW juz nieaktualne, przelew udalo sie puscic :multi: Poszlo 40 euro, w tym czesciowo na weta dla Dodzia :loveu: Pokochaj mnie Gufiaczku, nie podobam ci sie? :evil_lol: Quote
BeaBono Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 [quote name='dusje']Bea, PW juz nieaktualne, przelew udalo sie puscic :multi: Poszlo 40 euro, w tym czesciowo na weta dla Dodzia :loveu: Pokochaj mnie Gufiaczku, nie podobam ci sie? :evil_lol: to dobrze, ja tu już się głowiłam i głowiłam, co mogłam źle napisać... A co do Gufa - no właśnie taki "odpicowany" Dodek jakoś Gufciowi mniej się podoba, on wolał Dodusia z kudełkami :evil_lol: Quote
Kava Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Jestem pod wrazeniem tak samo gapie sie jak Gufi, jakbysmy mieli innego Dodiego przed nami. Niesamowita metamorfoza...... ale tak z reka na sercu,,,, mnie tamten tez sie podobal !!! taki misiowato-naturalny... a teraz pieknosc salonowa..... , panczyk,,, Pani Mario wielkie dzieki za fryzurke i wogole.... Dodi charakterek ma taki w sam raz dla mnie, znekanej dwoma charakternymi i jedna histeryczka dzieki takze za fajne zdjecia i zobaczymy co bedzie jak Dodi pokaze sie w wielkim swiecie Quote
Kava Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 [quote name='dusje']Bea, przelew udalo sie puscic :multi: Poszlo 40 euro, w tym czesciowo na weta dla Dodzia :loveu: moj tez poszedl pozdr. Quote
Recommended Posts