Jump to content
Dogomania

Dodek-terier walijski czeka na ten jedyny domek na zawsze. Za TM!

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Witajcie mile ciotki:lol: Czyzby Dodzio schrupal fryzjerke?;) Kochany psiak z niego i jaki maaaadry :loveu: :multi: Pilnuje Gufiaczka :evil_lol: Czekamy w napieciu na fotencje :multi:
Fajnie, ze zguba Maks juz w domu :multi:

Posted

rita60 napisał(a):
Pewnie,ze madry:lol:Kasia mowiła,ze potrafi "powiedziec" co chce......

Radzi sobie misiaczek, super :multi: Ja jeszcze sie ludze, ze moze komus zwial, wierzyc sie nie chce, ze tak sliczny psiak zostal porzucony :shake:

Rita, jak dlugo przebywal w schronisku?

Posted

dusje napisał(a):
Radzi sobie misiaczek, super :multi: Ja jeszcze sie ludze, ze moze komus zwial, wierzyc sie nie chce, ze tak sliczny psiak zostal porzucony :shake:

Rita, jak dlugo przebywal w schronisku?

Chyba od kwietnia:roll:

Posted

Hmm, okolo pol roku.....kto wie......moze naprawde komu sie zgubil a ludzie kiepsko szukaja. Malo komu przychodzi do glowy obdzwonienie schronisk. Zreszta niewazne, nawet jesli nikomu na nim nie zalezalo, to my znajdziemy mu super domeczek :lol:

Posted

No i Doduś nam wypiękniał - zrobił się z niego piękny chłopak:multi::multi::multi:. Zajechałam do Pani Marii na 18 i zostawiłam go na 1,5 godz. Tyle trwało strzyżenie naszego "grubaska". Pani Maria jak go odbierałam powiedziała ,że taki psiak to "do rany " przyłóż. Wszystko można przy nim zrobić - miał też czyszczone uszka, łapki "od spodu " też wyczyszczone. No cioteczki aż go nie mogłam poznać, zastanawiałam się czy mi piesa nie podmienili:evil_lol:.BeaBono wstawi zaraz zdjęcia naszego "grubaska"
Chciałabym bardzo podziękować pani Marii za wspaniały"rezultat:evil_lol:" jej pracy:Rose::Rose::Rose:

Posted

Pani Maria sprawdziła też ząbki naszego "grubaska"- do góry ma tylko 1 kieł, na dole są wszystkie ale ma na ząbolach kamień. Trochę jest za gruby, powinno go być o "połowę" mniej i przez to tak sapie bo ma też pewnie otłuszczone serduszko. Stwierdziła też ,że naszemu chłopakowi to teraz potrzebny domek gdzie go będą mocno kochać.Dała mi też wskazówki co najlepiej mu dawać jeść i jak go trochę stopniowo odchudzać.

Posted

Wow, CUUUUUUUUUUUDOOOOOOOO :loveu::multi::lol: Jaki sliczny, jaki cudny pychol :loveu:

Dziewczyny, Pani Mario - dla Was w podziekowaniu :multi:

A jaki rachuneczek za to mistrzowskie dzielo? :lol:

Posted

[quote name='KateBono']Pani Maria zrobiła to gratis dla naszego Dodusia.
Aha, jutro sesja zdjęciowa na godzinę 13. Pojadą oba chłopaki- Dodek i Dyzio.

Lo matko, niesamowita osoba :loveu:

Sluchajcie, ta fota jest odjazdowa, haha :evil_lol:

Posted

[quote name='BeaBono']http://picasaweb.google.pl/beabono132/DodekOdmieniony?authkey=Gv1sRgCJbWuYK9noq9ag#
Cudne foty,bo cudny obiekt:razz:do fotografowania. Wyglada slicznie, a te foty jak tak fajnie siedzi jak pluszowa zabawka i te zamykajace sie oczka-rozczulajace:loveu:
Maria pisala,ze to psi ideał,nigdy nie miała tak spokojnego pieska do strzyzenia i ze jest slicznie wybarwiony i ma piekna siersc. A dla ciebie Kasiu wielkie brawa za przygotowanie do strzyzenia Dodusia:multi:

Posted

Bea, PW juz nieaktualne, przelew udalo sie puscic :multi: Poszlo 40 euro, w tym czesciowo na weta dla Dodzia :loveu:

Pokochaj mnie Gufiaczku, nie podobam ci sie? :evil_lol:

Posted

[quote name='dusje']Bea, PW juz nieaktualne, przelew udalo sie puscic :multi: Poszlo 40 euro, w tym czesciowo na weta dla Dodzia :loveu:

Pokochaj mnie Gufiaczku, nie podobam ci sie? :evil_lol:

to dobrze, ja tu już się głowiłam i głowiłam, co mogłam źle napisać...

A co do Gufa - no właśnie taki "odpicowany" Dodek jakoś Gufciowi mniej się podoba, on wolał Dodusia z kudełkami :evil_lol:

Posted

Jestem pod wrazeniem tak samo gapie sie jak Gufi, jakbysmy mieli innego Dodiego przed nami.
Niesamowita metamorfoza......

ale tak z reka na sercu,,,, mnie tamten tez sie podobal !!! taki misiowato-naturalny...
a teraz pieknosc salonowa..... , panczyk,,,

Pani Mario wielkie dzieki za fryzurke i wogole....

Dodi charakterek ma taki w sam raz dla mnie, znekanej dwoma charakternymi i jedna histeryczka
dzieki takze za fajne zdjecia i zobaczymy co bedzie jak Dodi pokaze sie w wielkim swiecie