Jump to content
Dogomania

Dodek-terier walijski czeka na ten jedyny domek na zawsze. Za TM!

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Dodek przyjechał z kartą psa i zaświadczeniem o szczepieniu p/wściekliźnie. Trzeba go będzie zaszczepić na "wirusówki" i odrobaczyć, zabezpieczyć przed pchłami też nie zawadzi (odrobaczenie, wścieklizna, fiprex - miał w kwietniu tego roku). Wet obejrzy też oczęta i sprawdzi czy Dodek ma chipa. Wd karty Doduś ma 14 lat i jest terierem walijskim.

Idę go trochę poczesać...

Posted

Hej:) Dodek jest wspaniałym miśkiem. Nie było z nim żadnych problemów w drodze. Dwa razy wychodziliśmy z nim na trawę. Sporo wypił. Nie chciał za bardzo wracać do samochodu, ale trochę mu pomogliśmy;) wnosząc go.

Bardzo się cieszę, że znalazł taką dobra opiekę.
Dzięki za bardzo fajnie zorganizowany kontakt przy przewozie Dodka. Ja ze swojej strony przepraszam, że źle policzyłam czas i dziewczyny musiały na mnie czekać.

Posted

dusje napisał(a):
Jeszcze jeden nie czyni roznicy :evil_lol::razz: Zaczynalam od 1 i zrobily sie 4 :evil_lol:

My mielismy przez 8 lat jedynaka,
dzis jest szczesliwszy , bo przebywa w towarzystwie dwoch kolezanek i jednego kumpla.
jest teraz prawdziwym szefem a nie tylko kocim. Troszczy sie o porzadek w stadzie, i mozecie mi wierzyc, odmlodnial.

Posted

te fotki Dodka i Gufa razem to po prostu mistrzostwo świata:):) Dodek faktycznie nie wygląda na te 14 lat które się mu zarzuca, po wszystkich działaniach upiekszających BeaBono pewnie będzie wygladał na prawdziwego młodziaka:)
Elmira dziękuję:):)

Posted

[quote name='rita60']Witajcie kochani:lol:,ciekawe jak mineła noc Dodkowi:roll:
Nocka minęła dobrze , nie licząc wychodzenia na spacer jak ze szczeniakiem.Doduś schodzi już ze schodków (ma tylko ich 8 do pokonania :evil_lol:)Wchodzi dopiero po 4, reszta to "proszenie" psiaka aby wszedł dalej;)
Przybył do nas rankiem niezapowiedziany " gość "
http://www.dogomania.pl/threads/195137-Poznań-okolice-ul.-Głównej-znaleziono-psa
Doduś jeszcze go nie poznał - szukamy właściciela.

Posted

Ładny ten wasz "gość":razz:to trzeba mieć szczęście:cool3:
Wspaniale,ze u Dodka wszystko dobrze,ze pokonuje z "uporem" schody:evil_lol:to typowy terier,jak sie zaprze,to ciężko go przekonać;)
Pozdrawiam serdecznie.

Posted

Przywitam sie z Ciotkami i z Dodziem :lol: Nocka bez klopotow, jak czytam, czyli Dodzio to porzadny psiak :loveu: 4 schodki bez blagania na kolanach - to juz polowa sukcesu, hehe.
No a ten niespodziewany gosc musial komus zwiac. 3mam za odnalezienie wlasciciela.

Posted

tez mylse, ze poranna znajda, sie tylko zawieruszyla. zycze wam jednak zeby tak nagle jak do was wpadl, rownie szybko sie "odnalazl" i zeby nie musial do schronu.

dzielny Dodi, i jaki szybki w uczeniu.... gratuluje ...juz cztery stopnie udaje mu sie....bravo.....

reszta przyjdzie sama....

Posted

Doduś wita wszystkie cioteczki.
Dzisiaj wielki dzień - wizyta u psiego fryzjera:multi:.
Doduś ma chyba "lęk separacyjny:evil_lol:" na Gufiaka-nie odstępuje go na krok. Nad ranem już nie mógł się doczekać i zaczął szczekać - pobudził wszystkich:evil_lol:.
Wchodzi już po schodach ale jeszcze nie chce mu się chodzić na dłuższy spacer - nie jest zadowolony jak chcę iść dalej z nim od domu:diabloti:. Apetyt mu nie za bardzo dopisuje - chrupki są ble, a mięsko, parówka czy szyneczka no może być - niech pańcia będzie zadowolona ze mnie , trochę podjem:lol:
Doduś to trochę taki " misio - owieczka- grubasek ", jest naprawdę bardzo kochany.