Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 858
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ponia Mysia i my wszyscy dotarliśmy szczęśliwie do domku:) Cała wyprawa trwała 13 godzin (moja szczęśliwa liczba:>:>:>). NAsza kicia Zuzia obraziła się na psinkę i siedzi pod łóżkiem, ale Mysia nie zraża się tym, obszczekała Zuzię i teraz odpoczywa po podróży:):):) Wszyscy jesteśmy zmęczeni, ale i zarazem szczęśliwi:):):) Relacje będą zdawane w miarę regularnie:):):) Pozdrawiamy wszystkich :) I jeszcze raz dziękuję Beatce, Alkowi i Monie:):):) Jesteście wielcy:):):)

Posted

wandul 66 napisał(a):
Grażynko , poszla ta tricolorka , a wiesz ,ze z malych kotkow zostal juz tylko jeden , ktorego dzisiaj chyba wezmie mona !!!:loveu: :loveu: :loveu:

doszly 3 maluszki,2tygryski i laciatek- kociczki

Posted

Mona4 napisał(a):
doszly 3 maluszki,2tygryski i laciatek- kociczki

Brak mi słów.

Ludzie są beznadziejni.

Dzisiaj interweniowałam w sprawie kotów. Właściel przeprowadził się na mniejsze mieszkanie, a koty z własnego domu przeniósł na ................. duszny strych.:angryy: :angryy: :angryy:
Stwierdził, że ma za małe mieszkanie na cztery koty.
Pewno ja je miałam wziąć do siebie bo mam ich tylko 13 i aż dwa pokoje.
NIE CIERPIĘ LUDZI
PO ZA WAMI

Posted

grazyna9915 napisał(a):
Brak mi słów.

Ludzie są beznadziejni.

Dzisiaj interweniowałam w sprawie kotów. Właściel przeprowadził się na mniejsze mieszkanie, a koty z własnego domu przeniósł na ................. duszny strych.:angryy: :angryy: :angryy:
Stwierdził, że ma za małe mieszkanie na cztery koty.
Pewno ja je miałam wziąć do siebie bo mam ich tylko 13 i aż dwa pokoje.
NIE CIERPIĘ LUDZI
PO ZA WAMI
Grażynko , to jest nas więcej , takich miłosniczek ludzi . A Ty pewno w drodze do WARSZAWY ? Jedż ostroznie i nie w bialych spodniach , wiesz ile na takiej długiej trasie można spotkać zwierząt , radze tylko , nie wciskaj do auta przygodnie napotkanego dzika , bo z tymi różnie bywa , uważaj też na zwiezta typu AUTOSTOPOWICZ:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

W schronisku jedynie czego brakuje to SMYCZY,ludzie przychodzacy po psa,zazwyczaj niemaja smyczy wiec schronisko daje swoje.Ale wkoncu sie skonczyly.

Jezeli macie jakies stare niepotrzebne smycze,obroze,sczotki,to schronisko bardzo chetnie przyjmnie.

Posted

jnk napisał(a):
Czyli kolejny ustawowy obowiązek, z którego miechowickie schronisko się wywiązuje. Brawo :multi: :multi: :multi:
SCHRONISKO PRZED WYDANIEM STERYLIZUJE WSZYSTKIE KOTKI I SUNIE , A JEŻELI NIE ZDĄŻĄ PRZED ADOPCJĄ , TO ROBIĄ TO PÓŻNIEJ ZA DARMO U SIEBIE , no chyba że jest to maluch , to dopiero jak podrosnie

Posted

Oby więcej ludzi szybko podejmujących decyzję o adopcji psiaków.... My jesteśmy szczęsliwi z Mysią, a Ona z nami:)
Pozdrawiam wszystkich:)

Posted

Aga S. napisał(a):
Oby więcej ludzi szybko podejmujących decyzję o adopcji psiaków.... My jesteśmy szczęsliwi z Mysią, a Ona z nami:)
prosimy o relacje o MYSI i zdjęcia , dla nas wszystkich to najwspanialsze chwile , jak możemy zobaczyc szczęście tych psiakow , i miec kolejne dowody na to ,że psy ze schronisk , osowiale , czasem nieufne , okazują się najwierniejszymi w życiu przyjaciółmi :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Aga S. napisał(a):

Oby! Ach, na samo przypomnienie jak szybko Mysia z zastraszonego psiątka przeobraziła sie we wdziecznego przyjaciela czlowieka, aż sie w oku lezka kręci... To tylko pokazuje jak bardzo psom potrzebny jest dom, rodzina...:loveu:

Posted

Kochani, czy Wy jesteście pewni, że on nie ma tatuażu albo chipa? On ma za piękna głowe jak na foxa bezpapierowego!!!! Sprawdzćie proszę - może się uda zidentyfikowac hodowcę!

Posted

Fuka napisał(a):

Kochani, czy Wy jesteście pewni, że on nie ma tatuażu albo chipa? On ma za piękna głowe jak na foxa bezpapierowego!!!! Sprawdzćie proszę - może się uda zidentyfikowac hodowcę!
spróbujemy niedługo !!!

Posted

Witam:) Na razie zdjątek Mysi nie mamy z nowego domku:) Jednakże zaręczam.... Jest szczęsliwa jak i my wszyscy:) Zadomowiła nam się na dobre i bardzo pilnuje domku:) Wpuszcza ludzi obcych, gorzej z wypuszczeniem:> Ale popracujemy nad tym:)
Jest wesolutka i uwielbia spacery.

Posted

Aga S. napisał(a):
Witam:) Na razie zdjątek Mysi nie mamy z nowego domku:) Jednakże zaręczam.... Jest szczęsliwa jak i my wszyscy:) Zadomowiła nam się na dobre i bardzo pilnuje domku:) Wpuszcza ludzi obcych, gorzej z wypuszczeniem:> Ale popracujemy nad tym:)
Jest wesolutka i uwielbia spacery.
A jak sobie radzi z kotkiem?

Posted

LALUNA napisał(a):

Czy możesz coś wiecej powiedzieć o tym psie ? W jakim wieku pies czy suka ? Jezeli ma tatuaż podaj mi go.

I coś jeszcze o tym psiaku:

terrier rosyjski jest rodowodowym psem z wszystkimi tatuażami i rodowodem , niestety zostal oddany do hotelu w maju i od tego czasu słuch o właścicielach zaginął , schronisko kilkakrotnie usiłowało sie z nimi skontaktować , bez efektu , w tej chwili zadłużenie sięga 1000 zl i schronisko ma przejąc psa , z tego co wiem , wlaściciele maja czas do jutra , inaczej pies jest do oddania , ma 3 lata i jest panem , o mixie colliaka niewiele wiem , ale jest wstawiony na forum collie , tam będzie więcej wiadomości