Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziękuję ,Pajda :)... ciepło się robi na sercu jak czytam, bo ... Jasia nie była, chyba  nigdy taką całkiem sierotą?! pomimo że kiedyś,... została tak okrutnie porzucona...

Posted

Ja dopiero dziś zobaczyłam co się stało....Boże. Własnie po śmierci Linusi już przyszła na mnie totalna załamka,że i dogo, które było dla mnie odskocznią, relaksem, pocieszeniem, przestało mnie bawić.Aniu

Kochana doskonale wiem co czujesz......przytulam mocno. Nigdy nie zapomnę tych cudownych oczek Jasi......kochamy Cię nadal Maleńka....tam na pewno poznałas już Atosika, Dżekusia, Hektorka, Pirata, Sopelka, Bemolka i Linusię. To cudowne Istotki....przytulajcie się jak najwięcej.

Posted

Aniu odszedl też Marcelek  :-(   ktory rownież był ze schroniska http://www.dogomania.com/forum/topic/81192-jamniś-14-letni-już-w-ds/page-44

Dziękuję Eluś,... byłam pożegnać się z Marcelkiem...   Marcelek tak jak Jasia też w ostatnim czasie(chyba kilku miesięcy) bardzo schudł :sad:  pomimo że jedli normalnie... nie rozumiem?   nie miał guza?   pogubiłam się w tym? p doktor powiedziała że napewno były przerzuty... ale teraz to ja nie wiem co mam myśleć :-( !

Ja dopiero dziś zobaczyłam co się stało....Boże. Własnie po śmierci Linusi już przyszła na mnie totalna załamka,że i dogo, które było dla mnie odskocznią, relaksem, pocieszeniem, przestało mnie bawić.Aniu

Kochana doskonale wiem co czujesz......przytulam mocno. Nigdy nie zapomnę tych cudownych oczek Jasi......kochamy Cię nadal Maleńka....tam na pewno poznałas już Atosika, Dżekusia, Hektorka, Pirata, Sopelka, Bemolka i Linusię. To cudowne Istotki....przytulajcie się jak najwięcej.

Dziękuję ,Celinko.........

tak jak mówisz ''Kochamy nadal!... Jasieńka to była Wyjątkowa sunia!... jej spojrzenie... codziennie, jeszcze nie było dnia ,żebym nie widziała jej ostatniego spojrzenia :-( !

Posted

Liczymy dni, miesiące lata ... bo tak mamy zapisane w duszy

Przemijamy i my z pamięcią, bagażem wspomnień ...

dobrze, że są ... mamy zapakowany plecak życia

z którego kanapki wspomnień na popasie

odwijamy z folii przeszłego życia/bycia

Aniu, nic nie poradzimy, żałoba wpisana w życie ....

Posted

Berni, Ty zawsze jesteś przy mnie w trudnych chwilach [url=http://smayliki.ru/smilie-880657863.html]605a9ab6b2ddd23943e93283c6fde190.gif[/URL]

Jasieńko[*] Ukochana nasza - jesteś i pozostaniesz w naszych sercach na zawsze!!!

... coś mi się znowu z dogo, porobiło?!... nie mam emotikonek i multicytatów, nie bardzo sobie radzę na tym nowym dogo!  raz tak!... innym razem inaczej! [URL=http://smayliki.ru/smilie-1207118151.html]a828293826e14701bc30074193be1ab7.gif[/URL]

• Upvote 1
Posted

Berni, Ty zawsze jesteś przy mnie w trudnych chwilach 605a9ab6b2ddd23943e93283c6fde190.gif

... coś mi się znowu z dogo, porobiło?!... nie mam emotikonek i multicytatów, nie bardzo sobie radzę na tym nowym dogo!  raz tak!... innym razem inaczej! a828293826e14701bc30074193be1ab7.gif

Anusiu... wiem jak jest ciężko, wiem, jak okrutnie boli, kiedy odchodzi KTOŚ Najbliższy....
U Ciebie to dopiero miesiąc od odejścia Jasiuni(*), moja Sarunia odeszła 4,5 roku temu, a w taki czas jak rocznica odejścia, jak urodzinki i jak Święta właśnie łzy cisną się do oczu na samo tylko wspomnienie...

Ja też nie mam opcji w pisaniu postów właściwie od 13 października... na kilka dni wróciło i znów lipa...
Denerwujące to jest, bo nawet nie mogłam przesłać ładnych życzeń, tylko w załącznikach (choć tak samo szczere i z serca płynące)
Posted

Kiedy odchodzi, ktoś kogo kochamy to zabiera kawałek naszej duszy, blizna która musi się zagoić to ból ,który odczuwamy!... jeśli odeszło od nas kilka osób, które kochaliśmy... to co może pozostać... z naszej duszy[URL=http://smayliki.ru/smilie-888729927.html]d68e23cabfbc192845ee54b674710cfc.gif[/URL]...

Posted

Berni, przytul2.gif

Jasieńko teraz Ty maleńka przeprowadź na drugą stronęToto, który też poleciał za TM....

.....rozmawiałam jeszcze raz z P doktor na temat tego ostatniego dnia.... niestety jeszcze nie dotarło do mnie wszystko a rozmowa niewiele wniosła... bo się normalnie rozryczałam...

• 2 weeks later...
Posted

Ktoś kiedyś powiedział, że PIES robi nam jeden raz w swoim życiu krzywdę gdy umiera. Nasze Maleństwa i tak żyją w nas.....kochamy nadal, chociaz ręce puste.

Ja już mam kawłki sreca tam za TM.....

Jasieńko wyślij dużo sił i mocy mojej Dumeczce....błagam.

Posted

Jasieńka  ja tak błagałam wszystkich o pomoc i ją uzyskałam!  po operacji wszystko wskazywało że będzie dobrze... może za mało się postarałamsmutny.GIF!

Dumeczko, wszystkie jamnicze moce niech płyną do Ciebie.....