Sarunia-Niunia Posted September 6, 2016 Posted September 6, 2016 O Jesoo, jaka SŁODYCZ!!!! Widać Grafiś odwiedził salon piękności :) Piękności Najpiękniejsze!!!!!!!!!!!!!! Quote
werenn Posted September 7, 2016 Posted September 7, 2016 Był w salonie piękności. Miał też czyszczone ząbki. Elegant pełna gębą. Quote
Sarunia-Niunia Posted September 7, 2016 Posted September 7, 2016 12 godzin temu, werenn napisał: Był w salonie piękności. Miał też czyszczone ząbki. Elegant pełna gębą. No, od razu widać, że Facet elegancko wystrzyżony... buziolki zostawiam dla Młodzieńca :* Quote
Mika31 Posted September 8, 2016 Posted September 8, 2016 znam to spojrzenie w jamniczym oku , Graffi już knuje jak wam odpłacić za tą uprzejmość ;) Quote
yunona Posted September 8, 2016 Posted September 8, 2016 Śliczny mały ale on ma krótkie łapki to bardziej jamniś nie? Quote
JamniczaRodzina. Posted September 11, 2016 Posted September 11, 2016 Piękny Grafinio dobrze że chłopak trafił do Was Quote
werenn Posted September 11, 2016 Posted September 11, 2016 dzisiaj chłopaki były nad Odrą. Grafi wytarzał się w rybiej łusce (wędkarze zostawili) i naszczekał na łabędzie. Quote
werenn Posted July 3, 2020 Posted July 3, 2020 Grafi umarł w niedzielę. Miał cięż przypadek raka płuc - wyrok usłyszeliśmy w grudniu. Niestety kolejne badania to potwierdziły. Mam nadzieję, że biega teraz szczęśliwy. Quote
Mika31 Posted July 3, 2020 Posted July 3, 2020 Bardzo mi przykro przytulam was mocno . Daliście mu kochający cudowny domek Maluszku bądź szczęśliwy za Tm do zobaczenia Quote
Sarunia-Niunia Posted September 16, 2020 Posted September 16, 2020 Dnia 3.07.2020 o 07:44, werenn napisał: Grafi umarł w niedzielę. Miał cięż przypadek raka płuc - wyrok usłyszeliśmy w grudniu. Niestety kolejne badania to potwierdziły. Mam nadzieję, że biega teraz szczęśliwy. Bardzo mi przykro... wiem, jak okrutnie boli utrata Przyjaciela... Grafi(*) - do zobaczenia po tamtej, piękniejszej stronie... Niechaj utulą Cię Tęczowe Anioły... Quote
werenn Posted January 14, 2021 Posted January 14, 2021 Wiecie coś może na temat schroniska w miejscowości Budy Grzybek? Jest tam jamnik szorstkowłosy, którego chętnie bym adoptowała, ale czytam na fejsie, że z właścicielem nie można się dogadać. Warunki też ponoć straszne Quote
Recommended Posts