Sarunia-Niunia Posted March 13, 2015 Posted March 13, 2015 Neoś.... http://www.dogomania.com/forum/topic/25869-5-letni-jamni%C5%9B-neo-z-koszalina-ju%C5%BC-w-swoim-domku-w-siedlcach/page-55 Ufam, że Neoś jest już w Tęczowym raju razem z Jasieńką, i.... wieloma innymi naszymi Przyjaciółmi, i TAM czekają na nas.... i Kajunia, i Sarunia, i Ruda, i Edi.... Pikuś, Piruś, Sopelcio, Linusia, Dżekuś, Atosik, Bonuś i wszyscy inni, Ci nasi, i Ci bezimienni.... 2 Quote
anica Posted March 15, 2015 Posted March 15, 2015 Dziękuję Berni, za wklejenie linku Neosia, byłam u Pajdy, smutno.... 1 Quote
Isadora7 Posted March 15, 2015 Posted March 15, 2015 Dziękuję Berni, za wklejenie linku Neosia, byłam u Pajdy, smutno.... Bardzo smutno zwłqszcza ze sie znamy, ze razem zawsze :( 2 Quote
Sarunia-Niunia Posted March 15, 2015 Posted March 15, 2015 Aniu... nie dziękuj, nie ma za co... tak się domyśliłam, że nie wiedziałaś, gdzie szukać Neosiowego wątku... Dzisiaj kolejne odejście... strasznie smutno i ciężko... odszedł Maksiu od Miki... Zbierają się TAM nasi Przyjaciele... Kiedyś nas powitają.... Quote
Gusiaczek Posted March 16, 2015 Posted March 16, 2015 Kiedy Przyjaciel odchodzi za TM pozostaje pamięć serdeczna, wspomnienia, którymi żyją pozostali w kolejce z nadzieją, że też odejdą jako Przyjaciele Każde pożegnanie jest traumą, nikt i nic nie nauczy nas pogodzenia z jedyną oczywistością .... 10 lat temu pożegnałam na Powązkach najwspanialszą Przyjaciółkę ... Mamę 1 Quote
anica Posted March 16, 2015 Posted March 16, 2015 ... nic nie jestem wstanie napisać! tak bardzo smutno :( Quote
anica Posted March 26, 2015 Posted March 26, 2015 Po piętnastej minie czwarty miesiąc jak moja Jasieńka[*] pobiegła za TM... tęsknię........ Quote
Gusiaczek Posted March 26, 2015 Posted March 26, 2015 Pablo Neruda (...)tylko psy potrafią być szczęśliwe tak po prostu, bezwstydnie. nie mówię żegnaj memu zmarłemu psu. Między nami brak miejsca na kłamstwo. Quote
Sarunia-Niunia Posted March 26, 2015 Posted March 26, 2015 Pamiętamy Jasieńko [*] Najukochańsza.... Quote
anica Posted March 27, 2015 Posted March 27, 2015 Dziękuję :) ... Dziękuję że jesteście! że pamiętacie! że Jasieńka...może być... że jest tu z nami... Pablo Neruda (...)tylko psy potrafią być szczęśliwe tak po prostu, bezwstydnie. nie mówię żegnaj memu zmarłemu psu. Między nami brak miejsca na kłamstwo. Głębokie! ... wracam tu od wczoraj... kilka razy... Quote
anica Posted April 2, 2015 Posted April 2, 2015 ... posłuchaj Jasieńka[*] Są wspomnienia, które nigdy nie odejdą... Są rany, które się nigdy nie zabliźnią... Są ślady łez, które nigdy nie wyschną... Quote
anica Posted April 27, 2015 Posted April 27, 2015 Wczoraj minął piąty miesiąc jak Jasieńka pobiegła za TM... pomyślałam... pięć miesięcy?... to dlaczego?... mi się wydaje ,że tak długo nie ma jej z nami!... czy to wyrzuty każą chować,wszystko głęboko! bo boli tak samo!!!.... Quote
Isadora7 Posted May 13, 2015 Posted May 13, 2015 Wczoraj minął piąty miesiąc jak Jasieńka pobiegła za TM... pomyślałam... pięć miesięcy?... to dlaczego?... mi się wydaje ,że tak długo nie ma jej z nami!... czy to wyrzuty każą chować,wszystko głęboko! bo boli tak samo!!!.... Boli mimo upływu czasu, ja też nie potrafię bez ściśnietego gardła mysleć, mówić, pisać o Edim i Rudej Quote
Sarunia-Niunia Posted May 13, 2015 Posted May 13, 2015 Jasieńko [*] Kochana - pamiętamy, jesteś w naszych sercach Aniołku.... Quote
anica Posted May 28, 2015 Posted May 28, 2015 Jasieńka[*] pamiętam...że dwa dni temu ,minęło już pół roku.... jesteśmy na ukochanych Mazurach(nie bardzo mam dostęp do netu) gdzie byłaś taka szczęśliwa... wolna...kochałaś Mazury... [URL=http://smayliki.ru/smilie-752399271.html][/URL] Quote
anica Posted June 26, 2015 Posted June 26, 2015 Po piętnastej minęło już siedem miesięcy jak Jasia[*] pobiegła za TM tęsknię.... Quote
anica Posted June 29, 2015 Posted June 29, 2015 Dziękuje.......... Jasieńka[*] była wyjątkowa!!!..... Quote
Mika31 Posted June 29, 2015 Posted June 29, 2015 przytulam mocno Aniu , była wyjątkowa i taka kochana Quote
anica Posted June 29, 2015 Posted June 29, 2015 Dziękuję Aniu.....staram się przywoływać... te nasze najlepsze chwile! Kochani, żyją wiecznie!!!... Quote
Mika31 Posted June 29, 2015 Posted June 29, 2015 jak mówią pamięć umiera ostatnia a nasze kruszynki do końca będą z nami choć tylko w sercu i wspomnieniach Quote
Recommended Posts