andzia69 Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 no to pomagam w dotarciu do "14" i przypominam o bazarku na maluszki!!! http://www.dogomania.pl/threads/194305-TELEFONY-TELEFONY-na-ratowanie-%C5%BCycia-szczeniakom!!!-Do-15.10!!!do-23.00?p=15522862#post15522862 Quote
agnieszka24 Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 a tutaj bazarek imieninowy dla szczeniaków : http://www.dogomania.pl/threads/194330-Chcesz-chrze%C5%9Bniaka-Wybierz-imi%C4%99-dla-szczeniaka!-%29-do-21.10 (czy już jest 14 strona???? ;) Quote
halbina Posted October 13, 2010 Author Posted October 13, 2010 jeszcze nie! ależ śliczności toto czarne: jedno i drugie... to większe to dog?... Quote
andzia69 Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 [quote name='halbina']jeszcze nie! ależ śliczności toto czarne: jedno i drugie... to większe to dog?...[/QUOTE] tak - a nawet 2 tam są (tylko nie wiem czy oba takie same:)) Quote
agnieszka24 Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 Tak, ta duża czarna sunia to dog :) Jest jeszcze druga dozia szara, zabrana z metrowego łańcucha - Marzycielka ją adoptowała. A potem wzięła tą czarną sunię z hodowli. Quote
halbina Posted October 13, 2010 Author Posted October 13, 2010 no przepiękna panna! szybko na 14 stronę... Quote
agnieszka24 Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 Wiedziałam, że ci się spodoba, dlatego wstawiłam fotkę. A przy okazji pochwaliłam się jakie to cudne szczeniaczki można znaleść u nas przy windzie, całe szczęście, że nie wywalili małego na śmietnik. Już jest 14 strona, więc możesz spokojnie położyć się spać i wypocząć. Dozia i maluszek mówią dobranoc :) http://i52.tinypic.com/jini3n.jpg Quote
halbina Posted October 13, 2010 Author Posted October 13, 2010 no fakt, 14 strona... uuuuuuuuuuuufffffff dobrej nocki! Quote
Alicja Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 Halbinku , a było zmienić na tą chwilkę ustawienie strony ;) i by nie było 13 ;) Quote
marra Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 Podnoszę, jutro wysyłam "grosik" na Fundację :) Quote
baster i lusi Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 Wybaczcie, ale szczeniaki umierają nam na rękach Wszystkie mają babeszjozę! Jedna sunia odeszła przedwczoraj za TM, dzisiaj druga jest na pograniczu śmierci. Może ją uratować tylko transfuzja krwi. Potrzebujemy 300 zł, inaczej sunia umrze Prosze zajrzyjcie i pomóżcie, choćby rozsyłając watek!! pliss Quote
baster i lusi Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 marra napisał(a):Jak się dziś czujecie maluchy ? :) podnoszę pytanie Quote
Alicja Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 Halbinka raczej nie odpowie bo pracuje , więc musicie zaczekać do wieczora Quote
marra Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 Alicja napisał(a):Halbinka raczej nie odpowie bo pracuje , więc musicie zaczekać do wieczora ee tam poczekamy ;) Quote
halbina Posted October 15, 2010 Author Posted October 15, 2010 oba szczeniory mają sie dobrze, trochę są rozpieszczone jak na razie... zwłaszcza ten u mojej koleżanki, czyli Blumiś vel Grand... codziennie są oglądane przez weta, mają smarowanie ranek i zakładanie opatrunków, bo się potrafią drapać albo tarzać... mam kilka fotek ran, nie wyglądają ładnie, ale to już w zasadzie kwestia estetyczna, wszystko jest pod kontrolą... Quote
marra Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Zwerbowałam znajomych co by dorzucili grosik na Fundację dla maluchów. Jednak zdjęcia robia na ludziach wrażenie:evil_lol::evil_lol: Quote
halbina Posted October 18, 2010 Author Posted October 18, 2010 http://picasaweb.google.pl/halbinac/Zwierzaki# komp mi pada... Quote
BIANKA1 Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Piękne zdjęcia . Widziałam też te na miau . Halbinko , nie boisz się , że ten śliczny białasek zarazi się id szaraczka ? Już mu przeszedł kk? Quote
halbina Posted October 19, 2010 Author Posted October 19, 2010 BIANKA1 napisał(a):Piękne zdjęcia . Widziałam też te na miau . Halbinko , nie boisz się , że ten śliczny białasek zarazi się id szaraczka ? Już mu przeszedł kk? nie boję, bo już kicha, czyli się zaraził... Impresja z małymi była zamknięta w łazience, ale koty wąchały się przez dziurki w dole drzwi, kilka razy Impresji udalo się też wydostać (np jakimś cudem otworzyć drzwi, mimo, że klamka jest tylko od zewnętrznej strony... że nie wspomnę, iż sama przenoszę wirusa na sobie... to jest niestety cena słabości, litości i braku asertywności... Quote
BIANKA1 Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 halbina napisał(a):nie boję, bo już kicha, czyli się zaraził... Impresja z małymi była zamknięta w łazience, ale koty wąchały się przez dziurki w dole drzwi, kilka razy Impresji udalo się też wydostać (np jakimś cudem otworzyć drzwi, mimo, że klamka jest tylko od zewnętrznej strony... że nie wspomnę, iż sama przenoszę wirusa na sobie... to jest niestety cena słabości, litości i braku asertywności... No ,ja odkąd dostałam z kotami pp , i zaraziłam te co już miałam na tymczasie , to nie łączę miotów , a nawet szczeniaków z kociakami .Nie jest udowodnione , że szczenięta i kocięta nie zarażaja sie od siebie . Jeśli już się decyduję , to na nie mobilne kocięta trzymane oddzielnie i pryskam wszystko co jakiś czas virkonem , oczywiście tymczasowiczów też przy okazji :evil_lol: do mycia i dezynfekcji płyn surfanios i mydło chirurgiczne w płynie . Od czasu do czasu włączam lampę bakteriobójczą . Właśnie to jest problem , jak odmówić przyjęcia kolejnego zwierzaka . Muszę potrenować :cool3: Quote
Recommended Posts