Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 251
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

J_ulia napisał(a):
Kiedy będzie można robić ogłoszenia dla Blumisia?? I czy będą potrzebne:razz:
jak zagoją się ranki i będzie zaszczepiony, przeprowadzę poważną rozmowę z koleżanką i wtedy zdecydujemy, czy ogłoszenia Blumisia będą potrzebne... Na pewno będę wdzięczna za pomoc w ogłaszaniu czarnej dziewczynki, mogę na Ciebie wtedy liczyć, J_ulio?...

Posted

[quote name='halbina']jak zagoją się ranki i będzie zaszczepiony, przeprowadzę poważną rozmowę z koleżanką i wtedy zdecydujemy, czy ogłoszenia Blumisia będą potrzebne... Na pewno będę wdzięczna za pomoc w ogłaszaniu czarnej dziewczynki, mogę na Ciebie wtedy liczyć, J_ulio?...

Nie ma problemu :)

A tak na marginesie nie znasz nikogo , kto mógłby dać DT 4 szczeniakom ... już naprawdę nie wiem co robić... :shake:

http://www.dogomania.pl/threads/195030-%C5%9Al%C4%85sk-Pilnie-potrzebny-tymczas-dla-4-szczeniak%C3%B3w

Posted

pierwsze szczepienie 40 zł. bardzo dziękujemy za propozycję sponsoringu, prosimy o wpłatę na konto fundacji "na szczepienie Blumisia"...
czy jego siostra znajdzie sponsora?...
musimy zainwestować w szeleczki, bo obróżki na razie nei wchodzą w grę...

Posted

Halbina podaj mi link do fotek siostry Blumisia, ładnych, wyraźnych :) wstawię ja na photobloga bo Blum już widnieje. Może nazwijmy ją jakoś roboczo ? co myślicie ?:)