halbina Posted December 15, 2010 Author Posted December 15, 2010 Marro, Blumiś ma domek, mamy iść na wizytę poadopcyjną, ale póki Panda jest u mnie, nie mogę się wybrać. A zdjęć aktualnych na razie nie ma, ale wieści super! Pan był kilka razy u Formicy, ona widziała psa, moja koleżanka, która znalazła mu dom też go widziała już ze dwa razy. To Panda szuka nadal domku. Quote
marra Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 halbina napisał(a):Marro, Blumiś ma domek, mamy iść na wizytę poadopcyjną, ale póki Panda jest u mnie, nie mogę się wybrać. A zdjęć aktualnych na razie nie ma, ale wieści super! Pan był kilka razy u Formicy, ona widziała psa, moja koleżanka, która znalazła mu dom też go widziała już ze dwa razy. To Panda szuka nadal domku. aaa to w takim razie przepraszam, i ciesze się oczywiście, jestem pewna że Pandzie też sie uda !!!! :) Quote
halbina Posted January 21, 2011 Author Posted January 21, 2011 Przesyłam aktualne zdjęcia naszego pieszczocha, na pierwszym oczywiście ze swoją panią natomiast na drugim Grand udaje, że wcale nie siedzi w pościeli swoich właścicieli. Hehehehe W dniu wczorajszym byliśmy u Weta Grand dostał zastrzyk na choroby zakaźne, natomiast za dwa tygodnie będzie już szczepiony na wściekliznę. Poza tym zaczął szkolenie z panami Policjantami i ich psami, dzięki temu ma już paru kolegów do zabaw:) Pozdrawiam serdecznie Quote
baster i lusi Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 śliczny jak urósł toć to już szczenior Quote
Alicja Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 śliczny chłopaczek :) http://lh3.ggpht.com/_YKO_sEkl3Mw/TTnRT7t2XKI/AAAAAAAAE44/u3dDv1zDdkM/s512/100_2357.jpg Quote
Czaruś Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Przepraszam, ale czy ktoś mógłby wspomóc Balbinkę? To jeszcze psie dziecko...... Mamy już ponad połowę deklaracji, brakuje tylko 180 zł. Proszę o pomoc..... http://www.dogomania.pl/threads/201616-Balbina-Agresja-strach-ZBIERAMY-DEKLARACJE-NA-BOGATYNIE Quote
Czaruś Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 On jest przecudowny :) a takie to było maleństwo..... rośnie jak na drożdżach :) Quote
Gosiara Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Wszystko fajnie tylko czemu nosi kolczatkę?:( Quote
halbina Posted February 10, 2011 Author Posted February 10, 2011 na większości zdjęć ma obróżkę, a na zdjęciu w kolczatce jest ona odwrócona olcami w górę... ale zapytam o to panią... Quote
halbina Posted March 30, 2011 Author Posted March 30, 2011 jest już równy wielkością Platonowi, może nawet ciut masywniejszy... ma ADHD, ciągnie jak konik i jest napalony na suczki, czytaj na Inkę... jeszcze sika jak szczenior czasem... kocha biegać i się bawić... fajny psiur! Quote
Gosiara Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 Cudowny Platon chyba go pamięta jak razem się bawią;) Quote
halbina Posted March 30, 2011 Author Posted March 30, 2011 Platon startował do Granda trzy razy, raz już się kotłowało, ale pogoniłam i odpuścił, za karę pod koniec chodził na smyczy... Ale i nie dziw, bo mu Grandziol dio Inki startował uparcie... Quote
Alicja Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 tylko mnie koffaj ;) https://lh6.googleusercontent.com/_yJkko6pJUKg/TZOILWsdD-I/AAAAAAAAH6U/HEupu1cwtfc/s640/DSC_0180.JPG ale chłopak wyrósł :multi: to teraz jajeczka ciach ciach :lol: Quote
Recommended Posts