Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 218
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie tyrzeba Rozy oglaszac, poniewaz domek juz na nia czeka. Jesli zdarzy sie tak, ze nie dogada sie z kundelkiem-rezydentem, wtedy ruszymy z ogloszeniami. A tak to chyba nie ma sensu, skoro panstwo na nia czekaja :)

Posted

UWAGA! Potrzebujemy pomocy w zbieraniu pieniedzy na sterylke dla Rozy! Przyblizony koszt zabiegu to 250 zl. Nie jestem w stanie udzwignac takiego kosztu sama niestety :( Moze ktos moglby zrobic jakis bazarek czy cos????:modla:

Posted

Roza dogadała się z Inari i w związku z tym jest zamykana tylko na czas spaceru Hugo /pies który przyjechał jednocześnie z Rozą i nie lubi psiego towarzystwa/ .Towarzyszy im nieduży Felix - kastrat ale wciąz bardzo interesuje sie Rozą.
Zrobiłam im parę fotek - później wstawię.
Jestem pewna, że Roza zaprzyjaźni sie z kundelkiem-rezydentem.

Posted

Ciotka, kamien z serca mi spadl. Czyli tak jak przewidywalam, Roza poburczala w stresie na wszystkich, a koniec koncow dogadala sie z psiakami. Z moim prywatnym "zalotnikiem" tez tak bylo, choc do spotkania face to face dochodzilo tylko przez siatke kojca ;)
A jak z nowa karma? lepiej ja toleruje niz ta acane? I ciotka wyslij mi koniecznie adres, to jutro powedruje ksiazeczka Rozy do Was :)
Czekamy na zdjecia!! :cool3:

Posted

Bylam dzis na przedadopcyjnej. Domek jak najbardziej ok. Mam nadzieje ze kundelek-rezydent-dominant dogada sie z Roza...

Gajowa, podeslij mi na pw dane do przelewu i adres. Przeleje Ci kase za nastepny tydzien.

Posted

Rozę przeniosłam wczoraj do części "domowej" tj. na dawne miejsce Toski. Z Gają dogadała sie natychmiast więc prawie cały dzień biega sobie wolno. Niestety cały czas krwawi i zaczynają pojawiać się za ogrodzeniem kawalerowie , ciekawe kiedy cieczka sie zatrzyma. ..?
Beka czy masz jeszcze te samą karmę ? Wystarczy nam jeszcze na dwa może trzy dni, a nie chciałabym jej zmieniać bo źle to znosi...
Cieszę się, że wizyta wypadła pozytywnie, Roza zasługuje na wyjatkowy dom - dawno nie spotkałam tak posłusznej suni.

Posted

To fatalnie z ta cieczka...:( Gajowa, czy jesli sprawa ze sterylka przeciagnelaby sie, to mialabys gdzie umiescic Roze po zabiegu? Panstwo Rozy wyjezdzaja na Wszystkich Swietych i nie chcieliby zostawiac ja sama na caly dzien...zwlaszcza po sterylce... Choc do 1 listopada nie wiem czy uda sie ja wysterylizowac w tej sytuacji...:shake: Ciekawe co wet powie.
Beko, jesli nie masz juz tej karmy do daj znac co to bylo za jedzonko to sie zamowi i przywioza prosto do Gajowej :)

Erka, dzieki za chec pomocy, ale wydaje mi sie, ze warto by zorganizowac jakis bazarek czy cos najpierw. Kieleckie bidy i tak sa wiecznie na minusie...:shake:

Posted

Roza po zabiegu będzie w domu, nie będzie z tym problemu ponieważ pozostaje w przyjaźni z Gają. Trochę komplikuje sprawę Felix, który też śpi w domu i Rozę adoruje ale coś wymyślimy.
Też martwi mnie ta cieczka... myślałam, że po kilku dniach po zastrzyku ustanie.
Ciotka beka nie ma pewnie czasu zajrzeć do Rozuni. Jutro bedę do niej dzwonić w sprawie karmy bo mamy tylko na obiad, a na kolację nie starczy

Posted

Jedzenie juz kupione. Wkrotce powinno byc u was. Przesylka realizowana jest bardzo szybko w Waszej okolicy, wiec moze niedlugo kurier sie zjawi. Zamowilam jej Dog Chowa Adult z indykiem i ryzem. Mam nadzieje ze nie bedzie zadnych rewelacji zoladkowych u Rozy...

Czy ktos moze zorganizowac jakis bazarek dla niej? Please! Sama nie udzwigne tego!!

Posted

Linssi, jak wyglądają finanse Rozy, czy ona jest na wyłącznie Twoim utrzymaniu?:crazyeye:
a i jeszcze z tego co wyczytał beka ją dokarmia i to wszystko:crazyeye::crazyeye::crazyeye:

Posted

Karma od Beki juz sie skonczyla, wiec Roza jest tylko na moim utrzymaniu... finanse Rozy nie wygladaja wiec w ogole. Erka dorzucila z kasy kieleckich bid 150 zl na sterylke. A cala reszta kasy jest w lesie...:( :( :(