Linssi Posted November 2, 2010 Author Posted November 2, 2010 Dziekujemy Kika!!! :loveu::loveu::loveu: Quote
*Gajowa* Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Linssi napisał(a):Gajowa, jak tam Roza?? Nadal kaluze w kojcu? Jesli dobrze sie czuje, to moze pan moglby ja juz zabrac do nowego domku? Roza szaleje... co do kałuż nie wiem bo już nie zamykam jej na noc ;). Furaginu nie kupiłam ponieważ jednak jest na receptę, zakupiłam natomiast Urosept i już dziś dostała. Roza zgubiła obróżkę jeszcze przed sterylką i do tej pory jej nie znalazłam :shake:, dostała zastepczą, bo nie wiadomo kiedy się na nią natknę zwłaszcza, że była zielona. Moim zdaniem może już jechać do domku :lol:. Quote
Linssi Posted November 2, 2010 Author Posted November 2, 2010 No to super! Poprosze pana, aby wzial dla suni jakas obrozke. Zadzwonie do niego dzisiaj, to byc moze jutro Roza pojechalaby juz do nowego domku :) Gajowa, czy koszt sterylki i antybiotyku to 250 zl czy dorzucalas cos ze swojej kieszeni? Pisz koniecznie ile mamy zwrocic! Jeszcze ten Urosept przeciez... Quote
Linssi Posted November 2, 2010 Author Posted November 2, 2010 Prosze o kciuki, bo Roza jutro jedzie do domku!! :) Quote
*Gajowa* Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Linssi napisał(a):No to super! Poprosze pana, aby wzial dla suni jakas obrozke. Zadzwonie do niego dzisiaj, to byc moze jutro Roza pojechalaby juz do nowego domku :) Gajowa, czy koszt sterylki i antybiotyku to 250 zl czy dorzucalas cos ze swojej kieszeni? Pisz koniecznie ile mamy zwrocic! Jeszcze ten Urosept przeciez... Pan dzwonił, jesteśmy umówieni na jutro koło południa tak, że kochana Roza wyrusza jutro do domku :multi:! Całkowity koszt sterylizacji /z antybiotykiem/ to 250 zł, a Urosept 8,70 zł Czy karmę mam dać razem z sunią, zostało ponad pół worka ? Quote
milka74 Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Bardzo się cieszę i oczywiście trzymam kciuki:lol: Quote
ewelinka_m Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 z całych sił trzymam za jutro kciuki :loveu: Quote
elik_k Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Witam serdecznie uczestniczki wątku, Jutro Roza jedzie do nowego domku!! Od wizyty przed adopcyjnej śledzę losy suni. [FONT="]Roza jest przepiękna i cudowna, mąż i ja marzyliśmy o takiej suni i nie możemy się doczekać kiedy już Rozunia będzie w naszym domku. Mamy już dla niej przygotowaną pełną wyprawkę (miski, smycz, obroża, kocyki itp.). Mamy trochę obaw jak zachowa się nasz wojownik Junior. Na początek planujemy zostawić Juniora w Warszawie, by Roza miała czas na zaadoptowanie się w nowym otoczeniu na wsi.[/FONT][FONT="] Pomimo obaw mam nadzieje, że nasze pieski się dogadają.[/FONT][FONT="] Zazdroszczę mężowi, że to On będzie na początku opiekował się naszą nowa Pupilką, ale mam nadzieję, że szybko do nich dołączę. :) :D [/FONT] [FONT="] [/FONT] [FONT="]Pozdrawiam [/FONT] Quote
Linssi Posted November 2, 2010 Author Posted November 2, 2010 Witamy nowa Pancie Rozuni :) Trzymam kciuki, zeby jutro wszystko gladko poszlo. Liczymy tez, ze Panstwo podziela sie z nami zdjeciami, kiedy Roza juz sie zadomowi :D Quote
*Gajowa* Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Linssi masz zapchaną skrzynkę, więc zapytam jeszcze raz tutaj - zostało ok. połowy worka karmy czy dać ja razem z Rozą ? Quote
Cantadorra Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Wchodzę, a tu takie radosne nowiny, że Różyczka jedzie do swojego domu :) Bądź szczęśliwa malutka :) Witamy pania Różyczki i czekamy na fotki :) Quote
Linssi Posted November 3, 2010 Author Posted November 3, 2010 Cantadorra, ale ja przechrzcilas :D Ale jakby nie patrzec po rusku Roza to Róża ;) Juz odtykam skrzynke... Ciotka, wrzuc panu te karme tez. Przyda sie dla innych bezdomniakow. Ja bym ja odebrala dzis, jak pojade z umowa... Quote
beka Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 [quote name='elik_k']Witam serdecznie uczestniczki wątku, Jutro Roza jedzie do nowego domku!! Od wizyty przed adopcyjnej śledzę losy suni. [FONT="]Roza jest przepiękna i cudowna, mąż i ja marzyliśmy o takiej suni i nie możemy się doczekać kiedy już Rozunia będzie w naszym domku. Mamy już dla niej przygotowaną pełną wyprawkę (miski, smycz, obroża, kocyki itp.). Mamy trochę obaw jak zachowa się nasz wojownik Junior. Na początek planujemy zostawić Juniora w Warszawie, by Roza miała czas na zaadoptowanie się w nowym otoczeniu na wsi.[/FONT][FONT="] Pomimo obaw mam nadzieje, że nasze pieski się dogadają.[/FONT][FONT="] Zazdroszczę mężowi, że to On będzie na początku opiekował się naszą nowa Pupilką, ale mam nadzieję, że szybko do nich dołączę. :) :D [/FONT] [FONT="] [/FONT] [FONT="]Pozdrawiam [/FONT] Pieski trzeba zabrać na wspolny spacer w jakieś neutrane miejsce. Napewno się zaakceptuja. Roza nie jest typem wojownika. ps w Ostrow w schronie jest pieka onka :( Quote
*Gajowa* Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 Roza niedawno pojechała do domku w pięknej czerwonej obróżce. Do samochodu wsiadła bez problemu i mam nadzieję, że teraz grzecznie sobie leży na tylnej kanapie. Bądź szczęśliwa Rozuniu... Quote
Cantadorra Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 Jestem dobrej mysli jesli chodzi o Rozę. A wiecie, że ja cały czas myslalam, że to Róża, tylko wy już takie nowoczesne i nie wstawiacie polskich znaków? Quote
Linssi Posted November 3, 2010 Author Posted November 3, 2010 Wow, to super, ze juz w drodze! :) Czekam na telefon od pana ;) Cantadorra...:D Roza wziela sie od Rozalii ;) Ale Roza czy Róża to w sumie to samo, nie? ;) Quote
elik_k Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 Witam, Jestem córką nowych właścicieli Rozy i tak jakby Pancią numer 2 :P Rozmawiałam z tatą jak był w drodze i mówił, że podróż mija bardzo spokojnie. Rozunia jest bardzo grzeczna i od czasu do czasu liże tate po karku, chyba z czułości :P Mam nadzieje, że szybko sie do nas przyzwyczai i ,że bedzie z nami szcześliwa. Niestety tata nie zabrał aparatu ze sobą wiec teraz zdjeć nie porobi, ale napewno bedą jakieś zdjęcia po 11 listopada. Pozdrawiam :) Quote
Linssi Posted November 4, 2010 Author Posted November 4, 2010 Witamy rowniez Pancie nr 2 :) Wczoraj pozeganlysmy sie z Roza. Mam nadzieje, ze bedzie u Was szczesliwa, bo to przekochana sunieczka. Naprawde wspaniala!:loveu: Oby dala Wam duuuzo radosci :lol: Quote
Linssi Posted November 4, 2010 Author Posted November 4, 2010 Specjalne podziekowania dla wszystkich, ktorzy pomogli uratowac Roze! Dziekuje ciotki!!!! :loveu::loveu::loveu::iloveyou::iloveyou::iloveyou::lilangel::lilangel::lilangel::cunao::bigcool: Quote
Cantadorra Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Och kochana psinko, jak ty się masz po nocy w nowym domu? Quote
Linssi Posted November 4, 2010 Author Posted November 4, 2010 Pan do mnie dzwonil przec chwila. Ja oczywiscie zawal na miejscu, ze cos sie stalo. Ale okazalo sie ze pan chcial zdac relacje ;) Noc minela bez problemow, Roza grzecznie spala, sprawdzajac od czasu do czasu czy pan jest w tym miejscu, w ktorym byl ostatnio. Przed 7 poprosila o spacer. Teraz juz sama biega po ogrodzie pod okiem pana, i bardzo zainteresowaly ja kozy za ogrodzeniem ;) Pan bardzo chwalil Rozunie i mowil, ze juz sie zaprzyjaznili :D Quote
*Gajowa* Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Kochana Rozunia, widać jaka jest szczęśliwa ! A jak siusianie , poprawiło sie ? Quote
andzia69 Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 bardzo się cieszę, że wreszcie po tylu zawirowaniach sunieczka ma już domek!:multi::multi::multi: Quote
Linssi Posted November 4, 2010 Author Posted November 4, 2010 Pan mowil, ze nie bylo niespodzianek rano, wiec chyba zaczynamy panowac nad sytuacja. Roza dostaje od wczoraj furagin Quote
Recommended Posts