irma Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 ja niestety jeżeli chodzi o plakaty to tylko rozwieszać potrafię Quote
basiaap Posted July 3, 2006 Author Posted July 3, 2006 Paulina na pewno sobie poradzi:lol: I przyślemy Ci plakacik. Będziemy wdzięczni za każda pomoc, bo sytuacja jest średnio ciekawa:shake: Quote
PaulinaT Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 No i więc zrobiłam plakat. Wszystkich chętnych do pomocy w rozsyłaniu go mailem lub rozwieszeniu u siebie w okolicy - prosze o przysłanie adresu mailowego i/lub napisanie do mnie na maila: [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] Plakat zrobiłam w Power Poincie więc nie bardzo umiem go tutaj umieścić :( Quote
PaulinaT Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Nooo czy naprawdę nikt nie może piomóc w akcji plakatowej Szarika??? :mad: :mad: No po prostu nikogo nie obchodzi jego los... :placz: Quote
basiaap Posted July 4, 2006 Author Posted July 4, 2006 Prosimy bardzo o pomoc dla Szarika.... No wiemy, że jest duży i stary, ale tak by jeszcze chciał mieć dobre psie życie:-( Quote
basiaap Posted July 4, 2006 Author Posted July 4, 2006 Szariczku, tyle tu piesków w potrzebie, że dla Ciebie nie starcza już zainteresowania, biedaku mój:placz: Quote
GoniaP Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 [quote name='basiaap']Szariczku, tyle tu piesków w potrzebie, że dla Ciebie nie starcza już zainteresowania, biedaku mój:placz:[/quote] Toć to przecież prawie potwarz :mad: to stwierdzenie... Proszę o plakacik, chociaż tak pomogę. Quote
PaulinaT Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Dzisiaj zakupiłam dla Szarika urządzenie do wyczesywania długowlosych psów - oj zabiore sie za ten twój zimowy podszerstek chłopie :mad: To nie moze być, zeby taki przystojny jegomość o tej porze roku ciągle chomikował resztki zimowego futra :roll: Quote
supergoga Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Znam Szarika osobiście i uważam tą znajomość za wielki zaszczyt dla mnie. szarik jest dystyngowanym, stonowanym, spokojnym dżentelmenem. Piekny, subtelny mimo wielkości pies. Az chce sie trzymać jego wielki łeb w dłoniach - on tak patrzy w oczy, że przyznam, musiałam odwracać wzrok. Wstyd mi za tego, kto sprawił, iz taki pies jak on nie ma domu. Myśle że w warunkach własnego miejsca w zt=yciu pies odzyje jeszcze bardziej. Czy znajdzie sie ktoś, kto da mu taką szansę, kto pokocha Szarika? Czy znajdzie się człowiek, przy którym Szarik zapomni o samotności? Piekny Szarik nadal czeka i mam nadzieję, nie traci nadziei. My też nie, chociaż...:shake: Quote
jnk Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Supegroga, czy Szarik jest na allegro? Bo jak trzeba skrobnąć parę słów na jego temat, to ja chętnie, ale dopiero w czwartek :oops: . Quote
supergoga Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Szarik jest na allegro i na innych portalach netowych. TYlko domku nie ma - śliczny pies. Quote
PaulinaT Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Szarik - najwspanialszy z Szarików - wracaj na poczatek! Quote
PaulinaT Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 Gdzie ten domek dla Szarika się schował??? :candle: Quote
PaulinaT Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 Halo halo!!! Szarik domu szuka!!! On naprawde powinien te swoje ostatnie lata w spokoju i dostatku a nie tak... w małym boksie... biedaczyna... :placz: Quote
basiaap Posted July 5, 2006 Author Posted July 5, 2006 [quote name='supergoga']Znam Szarika osobiście i uważam tą znajomość za wielki zaszczyt dla mnie.[/quote] No i dobrze uważasz:evil_lol: Bo Szarik naprawdę jest świetny.... I zaszczytem też byłoby przygarnać takiego psa..... Tylko czy ktos na to wpadnie? Martwimy się:-( :-( :-( Tak jak supergoga pisze.... Quote
basiaap Posted July 5, 2006 Author Posted July 5, 2006 Ponieważ niestety nie mam nic nowego ani dobrego do napisania...:shake: to tylko Cię podniosę, Szariku... Quote
supergoga Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 Szarusiu gdzież ten twój domek jest. Napewno gdzieś jest -może jeszcze o tobie nie wiem, ale sie dowie. Quote
PaulinaT Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 Szarik mój ty piekny - gdzies ty się schował na 5-tej stronie???? :-( Quote
GoniaP Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 Melduję, że plakaty rozesłane gdzie sie da:roll: Quote
basiaap Posted July 5, 2006 Author Posted July 5, 2006 [quote name='GoniaP']Melduję, że plakaty rozesłane gdzie sie da:roll:[/quote] Dziękujemy! Quote
Recommended Posts