anova Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 Szarik jest już na allegro: http://www.allegro.pl/item112993504_owczarkowatemu_szarikowi_odebrano_wszystko_.html i na innych portalach z ogłoszeniami. Quote
PaulinaT Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 A co tu taka cisza w tym wątku....???? :mad: Quote
PaulinaT Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 Spójrzcie jak on strasznie nie chce zostać w boksie.... :placz::placz: Quote
bumerang Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 Zal za serce ściska,te oczy wszystko mowią, cz nikt nie może mu pomoc? Quote
basiaap Posted June 30, 2006 Author Posted June 30, 2006 rk66 napisał(a):Strasznie mi głupio :modla::oops::modla::oops::modla: Sieć trafiło w pracy, robili coś z serwerem, no i niestety Wybaczcie, siła wyższa. Dopiero teraz dotarłam do domu. A piesiu śliczny :loveu::loveu::loveu: i wcale nie wygląda na staruszka Niech Ci nie będzie głupio:loveu: Znając moje zdolności techniczne, to jeszcze Cię kiedyś poproszę o pomoc:oops: A za to teraz mozesz podnosić Szarika:eviltong: Quote
basiaap Posted June 30, 2006 Author Posted June 30, 2006 bumerang napisał(a):Zal za serce ściska,te oczy wszystko mowią, cz nikt nie może mu pomoc? Ja bardzo chcę mu pomóc, i jeszcze ktoś też bardzo chce... Ale to nie jest takie proste... Znalezienie domu starszemu, duzemu psu to trudne zadanie... Quote
supergoga Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 Wreszcie znalazłam Szarika. To jest kochany, smutny psiak, łagodny i spokojny. Dzielnie dawał się szczotkować. Nie miał awersji do nastolatek (i tu mu sie dziwię) - przetestowany na mojej córce :evil_lol: . Szarik przeżył. Jest naprawde pięknym psem, a do szczęścia potrzebny mu tylko dom. Przecież nie musi przeżyć życia w schronisku - jest na to zbyt kochany. Musimy mu pomóc - choć tak trudno to wszystko przebiega. Mamy nadzieję jednak zobaczyć zadowolone fotki szczęśliwego psiaka w sile wieku. Quote
jnk Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 Historia stara jak świat. Co robi się ze starym psem? Wywozi do lasu i przywiązuje do drzewa. A jak się jest właścicielem humanitarnym - przywiązuje do bramy schroniska. Niewątpliwie jako gatunek wyewoluowaliśmy fizycznie od włochatego małpoluda do gładko wygolonego "garniaka", ale emocjonalnie nie zrobiliśmy nawet kroku naprzód. Nadal jesteśmy tym samym troglodytą z pałą. Quote
PaulinaT Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 Byłam dzisiaj na spacerze z Szarikiem - jest naprwdę wyjątkowo grzecznym i spokojnym psem, mocno był poekscytowany wyjściem, zapachami, nowym otoczeniem... ale nie sprawił mi żadnego najmniejszego kłopotu. Ten pies doskonele wie do czego służy spacer - umie chodzic na smyczy, załatwił się poza terenem... Cudny pies, który sprawi swojemu panu całe mnóstwo radości!!! ... tylko gdzie ten pan??? Quote
PaulinaT Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 Oto zdjęcia z wczorajszego spacerku: Kto pokocha Szarika???? Quote
PaulinaT Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 Nooo a tu co tak cicho w tym wątku??? :mad: Czy nikt nie kibicuje, nikomu się Szarik nie spodobał???? :mad: Quote
Majaa Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 Toż to kopia mojej Dzikuni :loveu: Jakby nie był tak daleko to pomyślałabym, że to brat bliźniak (ale Dziką znalazłam pod Krasnymstawem, więc szanse małe:cool3:, ale wiek mniej więcej się zgadza) Podnoszę, nic więcej zrobić nie mogę, niestety:-( Quote
jnk Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 To może byśmy się z Szarikiem przespacerowali na 1. stronę? Quote
basiaap Posted July 3, 2006 Author Posted July 3, 2006 Proszę o zainteresowanie Szarikiem. Prawda jest taka, że jego sytuacja i perspektywy są wyjątkowo kiepskie:-( I pierwszy raz naprawde się boję, że z adopcją może być wielki problem...:-( Bardzo bym chciała, żeby poszczęściło mu sie tak jak np. Liskowi czy Serwowi... ale ilu jest takich ludzi... czy wystarczy dla Szarika....? Quote
basiaap Posted July 3, 2006 Author Posted July 3, 2006 Szariczku, biedaczku, nikt Cię nie odwiedza...:-( Quote
irma Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 basiaap napisał(a):Proszę o zainteresowanie Szarikiem. Prawda jest taka, że jego sytuacja i perspektywy są wyjątkowo kiepskie:-( I pierwszy raz naprawde się boję, że z adopcją może być wielki problem...:-( Bardzo bym chciała, żeby poszczęściło mu sie tak jak np. Liskowi czy Serwowi... ale ilu jest takich ludzi... czy wystarczy dla Szarika....? wystarczy musi wystarczyć a ma plakaty ? jeżeli tak to poproszę Quote
basiaap Posted July 3, 2006 Author Posted July 3, 2006 irma napisał(a):wystarczy musi wystarczyć a ma plakaty ? jeżeli tak to poproszę Kurcze... nie umiem zrobić plakatu:shake: Quote
PaulinaT Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Irma - a w jakim programie robi sie takie plakaty? czy mogłabyś podesłac wzór takiego plakaty na maila [email protected] - nie wiem, plakat innego psa - to ja postaram sie cos do jutra zrobić. Quote
PaulinaT Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Już wszystko wiem - w Power Poincie tez moge taki plakat wykonać. Więc postaram się zrobić go na jutro :p A szarik przy tej okazji powędruje na strone numer jeden :razz: Quote
Recommended Posts