Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 854
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

rk66 napisał(a):
Strasznie mi głupio :modla::oops::modla::oops::modla:

Sieć trafiło w pracy, robili coś z serwerem, no i niestety

Wybaczcie, siła wyższa.
Dopiero teraz dotarłam do domu.

A piesiu śliczny :loveu::loveu::loveu: i wcale nie wygląda na staruszka

Niech Ci nie będzie głupio:loveu:
Znając moje zdolności techniczne, to jeszcze Cię kiedyś poproszę o pomoc:oops:
A za to teraz mozesz podnosić Szarika:eviltong:

Posted

bumerang napisał(a):
Zal za serce ściska,te oczy wszystko mowią,
cz nikt nie może mu pomoc?

Ja bardzo chcę mu pomóc, i jeszcze ktoś też bardzo chce...
Ale to nie jest takie proste...
Znalezienie domu starszemu, duzemu psu to trudne zadanie...

Posted

Wreszcie znalazłam Szarika. To jest kochany, smutny psiak, łagodny i spokojny. Dzielnie dawał się szczotkować. Nie miał awersji do nastolatek (i tu mu sie dziwię) - przetestowany na mojej córce :evil_lol: . Szarik przeżył. Jest naprawde pięknym psem, a do szczęścia potrzebny mu tylko dom. Przecież nie musi przeżyć życia w schronisku - jest na to zbyt kochany.
Musimy mu pomóc - choć tak trudno to wszystko przebiega.
Mamy nadzieję jednak zobaczyć zadowolone fotki szczęśliwego psiaka w sile wieku.

Posted

Historia stara jak świat. Co robi się ze starym psem? Wywozi do lasu i przywiązuje do drzewa. A jak się jest właścicielem humanitarnym - przywiązuje do bramy schroniska. Niewątpliwie jako gatunek wyewoluowaliśmy fizycznie od włochatego małpoluda do gładko wygolonego "garniaka", ale emocjonalnie nie zrobiliśmy nawet kroku naprzód. Nadal jesteśmy tym samym troglodytą z pałą.

Posted

Byłam dzisiaj na spacerze z Szarikiem - jest naprwdę wyjątkowo grzecznym i spokojnym psem, mocno był poekscytowany wyjściem, zapachami, nowym otoczeniem... ale nie sprawił mi żadnego najmniejszego kłopotu.
Ten pies doskonele wie do czego służy spacer - umie chodzic na smyczy, załatwił się poza terenem... Cudny pies, który sprawi swojemu panu całe mnóstwo radości!!!
... tylko gdzie ten pan???

Posted

Toż to kopia mojej Dzikuni :loveu: Jakby nie był tak daleko to pomyślałabym, że to brat bliźniak (ale Dziką znalazłam pod Krasnymstawem, więc szanse małe:cool3:, ale wiek mniej więcej się zgadza) Podnoszę, nic więcej zrobić nie mogę, niestety:-(

Posted

Proszę o zainteresowanie Szarikiem.
Prawda jest taka, że jego sytuacja i perspektywy są wyjątkowo kiepskie:-(
I pierwszy raz naprawde się boję, że z adopcją może być wielki problem...:-(
Bardzo bym chciała, żeby poszczęściło mu sie tak jak np. Liskowi czy Serwowi... ale ilu jest takich ludzi... czy wystarczy dla Szarika....?

Posted

basiaap napisał(a):
Proszę o zainteresowanie Szarikiem.
Prawda jest taka, że jego sytuacja i perspektywy są wyjątkowo kiepskie:-(
I pierwszy raz naprawde się boję, że z adopcją może być wielki problem...:-(
Bardzo bym chciała, żeby poszczęściło mu sie tak jak np. Liskowi czy Serwowi... ale ilu jest takich ludzi... czy wystarczy dla Szarika....?

wystarczy
musi wystarczyć
a ma plakaty ? jeżeli tak to poproszę

Posted

Już wszystko wiem - w Power Poincie tez moge taki plakat wykonać. Więc postaram się zrobić go na jutro :p
A szarik przy tej okazji powędruje na strone numer jeden :razz: