Borówka16 Posted November 10, 2010 Author Posted November 10, 2010 Też nie kojarzyłam ,żeby mówiła ,że będzie gdziekolwiek wyjeżdżać :shake: Bo nie chce mi się wierzyć ,że ot tak na dniach pakuje manatki i jedzie... A co z nim będzie - nie wiem :( Do schronu na pewno będziemy starali się go nie oddać. Może ubłagam Sylwieso ,żeby zamiast Misia wzięła jego ,ale wtedy potrzebujemy deklaracji na utrzymanie go w tym hoteliku... Quote
jezzbel Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 Jeśli zdarzy się, że pojdzie do hoteliku to ile potrzeba miesięcznie pieniążków na niego? Quote
Sybel Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 A co z jej drugim psem tak w ogóle? Jedzie z nia? Quote
Borówka16 Posted November 10, 2010 Author Posted November 10, 2010 [quote name='jezzbel']Jeśli zdarzy się, że pojdzie do hoteliku to ile potrzeba miesięcznie pieniążków na niego?[/QUOTE] W granicach 200 - 250 zł (tak podejrzewam). [quote name='Sybel']A co z jej drugim psem tak w ogóle? Jedzie z nia?[/QUOTE] Jedzie z Panią. Quote
Borówka16 Posted November 10, 2010 Author Posted November 10, 2010 Fuksik ma allegro dzięki Dominice z Medoru :) Bardzo dziękujemy :loveu: [url]http://allegro.pl/prawie-pinczer-fuks-z-lodzkiego-pilnie-szukadomu-i1314713829.html#gallery[/url] Quote
Sybel Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 To i tak nieźle... Już myslałam, że będą dwa do wydania :| Quote
Borówka16 Posted November 10, 2010 Author Posted November 10, 2010 [quote name='Sybel']To i tak nieźle... Już myslałam, że będą dwa do wydania :|[/QUOTE] Nie , nie , spoko. Quote
Borówka16 Posted November 10, 2010 Author Posted November 10, 2010 Dziewczyny , jakiś płatny DT może się skombinuje tylko błagam - DEKLARACJE !!! Quote
Borówka16 Posted November 10, 2010 Author Posted November 10, 2010 Porozsyłałam pełno PW z prośbą o deklaracje...mam nadzieję ,że coś pomoże :( Quote
Bjuta Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 Dostałam PW, ale nie dam rady... :shake: Jak będziecie zbierać - podeślijcie konto to chociaż jednorazowo coś wyskrobię. Quote
kizimizi Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 ja tez dostalam pm ale nie pomoge. A powiedzcie mi czy psiaka juz jakos zlapalyscie? Quote
anita_happy Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 Borowko...dostałam info...ale w szydłwoeickim wątku KLAPA...dzis uśpiliśmy 6 szczyli...i od wczoraj mamy 7 psów na utrzymaniu...i nie mamy co z nimi zrobic... empty Quote
ranias Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 Dostałam pw.Mam już za dużo stałych deklaracji.:shake: Quote
latah Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 A może by spróbować opłacić mu chociaż miesiąc hotelu z jednorazowych wpłat, chyba łatwiej je zebrać niż stałe, a zyskałby trochę czasu. Jednorazowo mogę coś podrzucić. Hm? Quote
Borówka16 Posted November 11, 2010 Author Posted November 11, 2010 [quote name='latah']A może by spróbować opłacić mu chociaż miesiąc hotelu z jednorazowych wpłat, chyba łatwiej je zebrać niż stałe, a zyskałby trochę czasu. Jednorazowo mogę coś podrzucić. Hm?[/QUOTE] Latah , świetny pomysł :) Dziękuję :) Quote
Borówka16 Posted November 11, 2010 Author Posted November 11, 2010 [quote name='Bjuta']Dostałam PW, ale nie dam rady... :shake: Jak będziecie zbierać - podeślijcie konto to chociaż jednorazowo coś wyskrobię.[/QUOTE] Ok , Bjutko :) [quote name='kizimizi']ja tez dostalam pm ale nie pomoge. A powiedzcie mi czy psiaka juz jakos zlapalyscie?[/QUOTE] Tak , pies złapany już dawno , do pt. ma TDT , potem musi iść gdzieś :-(:-(:-( [quote name='anita_happy']Borowko...dostałam info...ale w szydłwoeickim wątku KLAPA...dzis uśpiliśmy 6 szczyli...i od wczoraj mamy 7 psów na utrzymaniu...i nie mamy co z nimi zrobic... empty[/QUOTE] Anitko , to widzę też u Was nie za ciekawie :-( [quote name='ranias']Dostałam pw.Mam już za dużo stałych deklaracji.:shake:[/QUOTE] Ale i tak bardzo dziękuję za bycie na wątku wszystkim ;) Quote
Bamboo ® Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 Do jutra nie ma szans uzbierać takiej kwoty... Chyba, że ktoś mógłby założyć, a dozbiera się później. Ja mogę 10 zł jednorazowo dać. Podeślijcie nr konta :) Quote
Borówka16 Posted November 11, 2010 Author Posted November 11, 2010 [quote name='Bamboo ®']Do jutra nie ma szans uzbierać takiej kwoty... Chyba, że ktoś mógłby założyć, a dozbiera się później. Ja mogę 10 zł jednorazowo dać. Podeślijcie nr konta :)[/QUOTE] Do jutra wieczór...bo psa zabrać musimy w sobotę rano. Wielkie dzięki za pomoc :) Quote
paros Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 [quote name='Bamboo ®']Do jutra nie ma szans uzbierać takiej kwoty... Chyba, że ktoś mógłby założyć, a dozbiera się później. Ja mogę 10 zł jednorazowo dać. Podeślijcie nr konta :)[/QUOTE] Dostałam PW, aby można było coś zapłacić dam jednorazowo 100 zł :lol: plus oferowane jednorazowe wpłaty to będzie na pierwsze tygodnie pobytu i zyskamy trochę czasu :roll: Quote
latah Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 No widzisz, Borówka? Jest nieźle:) Poproszę nr konta, dorzucę psiakowi z pięć dych, na chwilkę wystarczy. Masz już pomysł, dokąd mógłby pojechać? Może dorobię mu trochę ogłoszeń? Czy lepiej poczekać aż sytuacja się wyklaruje? Mów, jaki jest plan:) Quote
jezzbel Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 My też dołożymy 30 zł. Tylko numer konta :) Quote
Borówka16 Posted November 11, 2010 Author Posted November 11, 2010 [quote name='paros']Dostałam PW, aby można było coś zapłacić dam jednorazowo 100 zł :lol: plus oferowane jednorazowe wpłaty to będzie na pierwsze tygodnie pobytu i zyskamy trochę czasu :roll:[/QUOTE] Paros :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: [quote name='latah']No widzisz, Borówka? Jest nieźle:) Poproszę nr konta, dorzucę psiakowi z pięć dych, na chwilkę wystarczy. Masz już pomysł, dokąd mógłby pojechać? Może dorobię mu trochę ogłoszeń? Czy lepiej poczekać aż sytuacja się wyklaruje? Mów, jaki jest plan:)[/QUOTE] Dzięki :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Jest coraz lepiej , na szczęście :) Nr konta jeszcze nie ma - bo nie wiadomo do jakiej osoby trafi ;) Jutro do 18 ma się wyjaśnić ;) [quote name='jezzbel']My też dołożymy 30 zł. Tylko numer konta :)[/QUOTE] Dziękujemy :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Marycha35 Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 hej hej Boróweczko, ale się narobiło fatalnie! Ja oczywiście też kasiorę dołożę, cieniutko w tym miesiącu, ale coś się wyskrobie! Bida ten Fuksik, już miało być tak ładnie i się skwasiło, oj oj oj! Quote
Borówka16 Posted November 12, 2010 Author Posted November 12, 2010 [quote name='Marycha35']hej hej Boróweczko, ale się narobiło fatalnie! Ja oczywiście też kasiorę dołożę, cieniutko w tym miesiącu, ale coś się wyskrobie! Bida ten Fuksik, już miało być tak ładnie i się skwasiło, oj oj oj![/QUOTE] Dzięki Marysiu :) :loveu: I jeszcze na pewno jutro będzie potrzebny transport z Łodzi gdzieś pod Łódź (do 18 mam się dowiedzieć gdzie) Quote
sylwiaso Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 Boróweczko cioteczki mamy super miejsce!!!!:multi::loveu: Quote
Recommended Posts