Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ok , czyli wstępnie na tą 14 :)
Niedaleko są fajne tereny do łażenia - Lublinek , tam są psiarze , może ktoś się zakocha...
A ja mu cyknę ładne fotki na zielonej trawce , zawsze bardziej zachęcają do adopcji :)

• Replies 397
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

14 super, czarnej mej ukochanej kobiety nie biorę;) A gdzie zbiórka? Tradycyjnie przed Pałacem???? Jezzbel rozwaliliście mi serce tymi oponami, KOCHANI, już?????????? Więcej takich kierowców, :))))))

Posted

Dziewczyny ,
gadałam przed chwilą z Panią co przetrzymuje Fuksa i podobno psiaki dogadują się coraz lepiej :multi:
Aczkolwiek Pani nie ukrywa ,że chciałaby znaleźć dom Fuksikowi :roll:
Mówiłam o naszym pomyśle związanym ze spacerem , Pani też się spodobał ,ale nie wie czy Fuks za radę iść tak daleko po raz drugi na Lublinek - idzie już o 7 rano z Panią.
Więc jutro już zobaczymy czy pójdziemy na ten Lublinek czy gdzieś bliżej ;)

Posted

Wydaje mi się, ze to może być daleko, wystarczy jak pójdziemy tam na pole obok domu kultury.
Ja nie mam takich znajomych aby popytać czy ktoś chciałby wziąć psa i to takiego staruszka. A czy nie ma chętnych wśród tych wszystkich osób z Retkini?
Sporo się nim osób interesowało..?

Posted

jezzbel napisał(a):
Wydaje mi się, ze to może być daleko, wystarczy jak pójdziemy tam na pole obok domu kultury.
Ja nie mam takich znajomych aby popytać czy ktoś chciałby wziąć psa i to takiego staruszka. A czy nie ma chętnych wśród tych wszystkich osób z Retkini?
Sporo się nim osób interesowało..?

Interesowało ,aczkolwiek przestało :(
Dziś jeszcze tylko dozorca mówił Pani ,że jakiś młody chłopak się pytał co z psiakiem ,bo mógłby go przegarnąć..
Ale oczywiście nie zostawił telefonu , nie nic :(
Więc wpadłyśmy z Panią na pomysł rozwieszenia w najbliższej okolicy plakatów ,że psiak szuka domu - plakaty już przygotowałam , jutro tylko po naklejać ;)

Posted

Tylko żeby nie trafił w złe ręce. Bo czytałam dziś na dogomani, że jedna starsza suczka pojechała do Krakowa i nie przeżyła nawet dwóch dni bo ją uśpili a była zdrowa...

Posted

jezzbel napisał(a):
Tylko żeby nie trafił w złe ręce. Bo czytałam dziś na dogomani, że jedna starsza suczka pojechała do Krakowa i nie przeżyła nawet dwóch dni bo ją uśpili a była zdrowa...

Też to czytałam :(
To po wszystkich schronach , fundacjach itp. było rozesłane :(
Apropos tego spacerku to jutro koło 10-11 będę do Ciebie i Marychy35 dzwonić ,to się dokładniej zgadamy ;)

Posted

Miałam dzwonić koło 10 ,ale jak się wygrzebałam z łóżka do kompa to napiszę na dogo - spotykamy się o 15 przed Pałacem Młodzieży.
Jak nie dacie odp. czy będziecie na dogo to oczywiście będę dzwonić ;)

Posted

Spacerek udany :)
Oczywiście ja jak zawsze się spóźniłam :D
Fuksior już dziś był dość śmiały , machał delikatnie ogonkiem , dawał się głaskać :)
Grzybica już bardzo ładnie schodzi :)
Z Benkiem dogadują się nawet ok :)
Zaraz dam foto relację ;)