Jump to content
Dogomania

Niepotrzebny spadek?a moze radosc i milość-Gajunia juz u boku swej prawdziwej Pani:)

Recommended Posts

Posted

Amorka przez ktorego 10 min czolgalam sie po boksie,bo bronil dostepu do Gajki siedzac na zewnatrz:smile:ale to rownie kochany i calusny psiak:smile:

Zakochał się?:lol:

Posted

karusiap napisał(a):
T
Gaja ma szanse na cudny dom. Chce ja wziac pewna wspaniala osoba.....ktora ma juz z adopcji "naszego" katowickiego Tobiaszka;) Niestety nie moze Jej wziac na juz dlatego jesli wczesniej bedzie super domek to dobrze. Ale bardzo bym chciala by Gaja trafila wlasnie do Pani Joli....

a za długo mogłaby sunieczkę wziaść? biedna suczynka:(

Posted

karusiap napisał(a):
W Gajnuni trudno sie nie zakochac:)
Pani Jola jest na Gaje zdecydowana,ale z pewnych wzgledow moze ja wziac dopiero w grudniu zaraz przed Swietami..

to z jednej strony super nowina....ale z drugiej to jeszcze ponad miesiac mala musi siedziec w schronisku....a tu idzie zima...
czy ona jest na jakis wewnetrznych boxach czy kojcach zewnetrznych?

Posted

Gaja do tego czasu bedzie bezpiecznie czekala w cieple na adopcje Pani Joli. Mam nadzieje,ze juz od jutra zamieszka w hoteliku w ocieplanym boksie budynku. Bedzie miala dwa spacery dziennie plus dlugie wyprawy przynajmniej raz w tygodniu.

Posted

karusiap napisał(a):
Gaja do tego czasu bedzie bezpiecznie czekala w cieple na adopcje Pani Joli. Mam nadzieje,ze juz od jutra zamieszka w hoteliku w ocieplanym boksie budynku. Bedzie miala dwa spacery dziennie plus dlugie wyprawy przynajmniej raz w tygodniu.

To bardzo dobre wieści! Udało się z tym hotelikiem?

Posted

karusiap napisał(a):
aa tak tak:)Gajunia grzeje grzecznie pupke:)

No to wspaniale!:multi:
Tym bardziej, że na Gaję w perspektywie czeka taki wspaniały dom!
Bardzo się cieszę:lol:

Posted

Wczoraj miałam przyjemność spacerować z Gają. Złoty pies! Robi trochę zamieszani bo tu się chce przytulać, ale jednak by się pobawiła, ma w sobie mnóstwo radości :loveu:.

• 2 weeks later...
Posted

Pani Jola przyjezdza odwiedzic Gajunie 11.11. Niestety nie miala urlopu 12.11 by wziac Gaje i siedziec pierwsze dni z nia i Spajkim w domu,ale......Pani Jola zalatwila sobie urlop i Gajunia jedzie z Nia w czwartek do domku:multi::multi::loveu::loveu::loveu:
Nie bedzie czekala do Swiat:lol:

Posted

karusiap napisał(a):
Pani Jola przyjezdza odwiedzic Gajunie 11.11. Niestety nie miala urlopu 12.11 by wziac Gaje i siedziec pierwsze dni z nia i Spajkim w domu,ale......Pani Jola zalatwila sobie urlop i Gajunia jedzie z Nia w czwartek do domku:multi::multi::loveu::loveu::loveu:

Wspaniała wiadomość :multi:

Posted

karusiap napisał(a):

Bardzo się cieszę z tej wiadomości:multi::multi::multi:

Posted

andzia69 napisał(a):
bosko!:):)

a ja słyszałam, ze i Leda ma szansę na domek - prawda to?

Ledulec?hmm jest Pani bardzo mocno Leda zainteresowana i mysle nad wizyta,ale po pierwsze nie jest to Krakow, a po drugie w domu jest 3 letnie dziecko.Ja jestem tej adopcji przeciwna,ale jak uda mi sie uprosic pewna osobe o wizyte to zobaczymy co z tego bedzie.

Posted

Gajuska w domu:multi:
Ale ma szczescie, Pani Jola jest wspaniala. dzis Gajunia odjechala ze Skipem (ktorego bedzie na pewno ustawiac;)) i swoja Pancia do domku. Dojechali i jest wszystko w porzadku:loveu:Ostatni spacerek w hotelu, juz ze swoja Rodzinka:)

Posted

Wiesci od Pani Joli:)
"Wrocilam z pracy i wszystko w najlepszym porzadku. Psy cale i zdrowe, a w mieszkaniu czysto. Poszlismy zaraz na spacer, bylo wesolo, Gajka zaczepiala Skipa do zabawy i skakali jak dwa zajace. Co do glaskow i pieszczot faworyzuje Skipa, tak zeby nie czul sie zagrozony nowym lokatorem. Gaja za to naprzytula sie w czasie spacerow - wtedy Skip zupelnie nie jes zazdrosny. Ogolnie jest w porzadku, Nietoperz poszczekuje na inne psy na dworze i od czasu do czasu chce mnie podgryzac, tak zabawowo ale jej nie pozwalam bo to niezbyt delikatne. Jest smieszna i wesola. Chyba jej z nami dobrze, bo nam z nia tak. Jola"