zofia Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 Amorka przez ktorego 10 min czolgalam sie po boksie,bo bronil dostepu do Gajki siedzac na zewnatrz:smile:ale to rownie kochany i calusny psiak:smile: Zakochał się?:lol: Quote
andzia69 Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 karusiap napisał(a):T Gaja ma szanse na cudny dom. Chce ja wziac pewna wspaniala osoba.....ktora ma juz z adopcji "naszego" katowickiego Tobiaszka;) Niestety nie moze Jej wziac na juz dlatego jesli wczesniej bedzie super domek to dobrze. Ale bardzo bym chciala by Gaja trafila wlasnie do Pani Joli.... a za długo mogłaby sunieczkę wziaść? biedna suczynka:( Quote
karusiap Posted October 25, 2010 Author Posted October 25, 2010 W Gajnuni trudno sie nie zakochac:) Pani Jola jest na Gaje zdecydowana,ale z pewnych wzgledow moze ja wziac dopiero w grudniu zaraz przed Swietami.. Quote
Arktyka Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 karusiap napisał(a):W Gajnuni trudno sie nie zakochac:) Pani Jola jest na Gaje zdecydowana,ale z pewnych wzgledow moze ja wziac dopiero w grudniu zaraz przed Swietami.. to z jednej strony super nowina....ale z drugiej to jeszcze ponad miesiac mala musi siedziec w schronisku....a tu idzie zima... czy ona jest na jakis wewnetrznych boxach czy kojcach zewnetrznych? Quote
karusiap Posted October 25, 2010 Author Posted October 25, 2010 Gaja jest na boksach ogolnych tzn,ze ma wejscie i do budynku i na zewnatrz. Quote
Julian Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Dziś jest 25 pażdziernik ,jezeli przed świętami to wychodzi raczej 2 miesiace. Dla delikatnej Gai to dużo czasu. Quote
karusiap Posted October 25, 2010 Author Posted October 25, 2010 Gaja do tego czasu bedzie bezpiecznie czekala w cieple na adopcje Pani Joli. Mam nadzieje,ze juz od jutra zamieszka w hoteliku w ocieplanym boksie budynku. Bedzie miala dwa spacery dziennie plus dlugie wyprawy przynajmniej raz w tygodniu. Quote
Evelka Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 karusiap napisał(a):Gaja do tego czasu bedzie bezpiecznie czekala w cieple na adopcje Pani Joli. Mam nadzieje,ze juz od jutra zamieszka w hoteliku w ocieplanym boksie budynku. Bedzie miala dwa spacery dziennie plus dlugie wyprawy przynajmniej raz w tygodniu. To bardzo dobre wieści! Udało się z tym hotelikiem? Quote
karusiap Posted October 29, 2010 Author Posted October 29, 2010 Evelka napisał(a):To bardzo dobre wieści! Udało się z tym hotelikiem? aa tak tak:)Gajunia grzeje grzecznie pupke:) Quote
Evelka Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 karusiap napisał(a):aa tak tak:)Gajunia grzeje grzecznie pupke:) No to wspaniale!:multi: Tym bardziej, że na Gaję w perspektywie czeka taki wspaniały dom! Bardzo się cieszę:lol: Quote
agamika Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 http://picasaweb.google.com/powpowpao/SchronBellaGaja a tu sa zdj z zapoznania, Gaji z byc może nowym "braciszkiem " :) Quote
Julian Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 Ładny braciszek ,a Gaja przytulona do kolanek.Aby wszystko dobrze się ułożyło!!! Quote
Jagienka Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 Wczoraj miałam przyjemność spacerować z Gają. Złoty pies! Robi trochę zamieszani bo tu się chce przytulać, ale jednak by się pobawiła, ma w sobie mnóstwo radości :loveu:. Quote
karusiap Posted November 9, 2010 Author Posted November 9, 2010 Pani Jola przyjezdza odwiedzic Gajunie 11.11. Niestety nie miala urlopu 12.11 by wziac Gaje i siedziec pierwsze dni z nia i Spajkim w domu,ale......Pani Jola zalatwila sobie urlop i Gajunia jedzie z Nia w czwartek do domku:multi::multi::loveu::loveu::loveu: Nie bedzie czekala do Swiat:lol: Quote
Jagienka Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 karusiap napisał(a):Pani Jola przyjezdza odwiedzic Gajunie 11.11. Niestety nie miala urlopu 12.11 by wziac Gaje i siedziec pierwsze dni z nia i Spajkim w domu,ale......Pani Jola zalatwila sobie urlop i Gajunia jedzie z Nia w czwartek do domku:multi::multi::loveu::loveu::loveu: Nie bedzie czekala do Swiat:lol: Wspaniała wiadomość :multi: Quote
Rottka Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 karusiap napisał(a):Pani Jola przyjezdza odwiedzic Gajunie 11.11. Niestety nie miala urlopu 12.11 by wziac Gaje i siedziec pierwsze dni z nia i Spajkim w domu,ale......Pani Jola zalatwila sobie urlop i Gajunia jedzie z Nia w czwartek do domku:multi::multi::loveu::loveu::loveu: Nie bedzie czekala do Swiat:lol: Bardzo się cieszę z tej wiadomości:multi::multi::multi: Quote
andzia69 Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 bosko!:):) a ja słyszałam, ze i Leda ma szansę na domek - prawda to? Quote
karusiap Posted November 9, 2010 Author Posted November 9, 2010 andzia69 napisał(a):bosko!:):) a ja słyszałam, ze i Leda ma szansę na domek - prawda to? Ledulec?hmm jest Pani bardzo mocno Leda zainteresowana i mysle nad wizyta,ale po pierwsze nie jest to Krakow, a po drugie w domu jest 3 letnie dziecko.Ja jestem tej adopcji przeciwna,ale jak uda mi sie uprosic pewna osobe o wizyte to zobaczymy co z tego bedzie. Quote
Arktyka Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 no to super wiesci:) w koncu dziewczynka bedzie miala swoj domek:) :) Quote
karusiap Posted November 11, 2010 Author Posted November 11, 2010 Gajuska w domu:multi: Ale ma szczescie, Pani Jola jest wspaniala. dzis Gajunia odjechala ze Skipem (ktorego bedzie na pewno ustawiac;)) i swoja Pancia do domku. Dojechali i jest wszystko w porzadku:loveu:Ostatni spacerek w hotelu, juz ze swoja Rodzinka:) Quote
Julian Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 Gaja masz fuksa.Dobrze ,że juz dobrze. Quote
Klementynkaa Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 oj tak. u Pani Joli psina będzie szczęśliwa :) Quote
Jagienka Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 Zdjęcia nie są zachwycające, wcale nie dlatego, że był kijowy fotograf tyko dlatego, że Skip się bał aparatu i fotograf nie chciał go stresować... Quote
zofia Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 Niepotrzebny spadek....jak znalesc dom 9 letniej dobce, gdy tylu mlodym sie nie udaje Na szczęście jej się udało.:lol::lol::lol::lol::lol::lol: Quote
karusiap Posted November 17, 2010 Author Posted November 17, 2010 Wiesci od Pani Joli:) "Wrocilam z pracy i wszystko w najlepszym porzadku. Psy cale i zdrowe, a w mieszkaniu czysto. Poszlismy zaraz na spacer, bylo wesolo, Gajka zaczepiala Skipa do zabawy i skakali jak dwa zajace. Co do glaskow i pieszczot faworyzuje Skipa, tak zeby nie czul sie zagrozony nowym lokatorem. Gaja za to naprzytula sie w czasie spacerow - wtedy Skip zupelnie nie jes zazdrosny. Ogolnie jest w porzadku, Nietoperz poszczekuje na inne psy na dworze i od czasu do czasu chce mnie podgryzac, tak zabawowo ale jej nie pozwalam bo to niezbyt delikatne. Jest smieszna i wesola. Chyba jej z nami dobrze, bo nam z nia tak. Jola" Quote
Recommended Posts