Jump to content
Dogomania

Niepotrzebny spadek?a moze radosc i milość-Gajunia juz u boku swej prawdziwej Pani:)

Recommended Posts

Posted

Gaja trafila do schroniska pod koniec wrzesnia.
Przyprowadzona przez kobiete,ktorej tesciowa poszla do szpitala,a przeciez kto to widzial,zeby rodzina zajela sie psem....
Gaja ma 9 lat:( To tragiczny wiek do adopcji dla dobermana....
Pierwsze dni nie wychylala sie z budy,lapala depresje:( Dzis skonczyla kwarantanne,byla z agamika na spacerku wiec Aga moze nam cos opowiedziec o niej.
Bedzie sterylizowana i .....i idzie zima....
prosze o ogloszenia i pomoc!!!!

Namiary prosze na mnie
507 058 628
[email protected]

No patrzecie na te uszyska!!!:loveu::loveu::loveu:

Posted

Szczerze to nie kojarze drugiego psa w takim stanie jak Gaja po trafieniu do schroniska, ona nie chce jeść, nie chce pic , nie chce żyć ... Je naprawde malutke, miska jest prawie cały czas pełna ... Gdy sie ja wołało to sunie nawet głowy nie podnosiła, wiedział ze nie ma to sensu , nie moze odnaleźć sie w tymmejscu - boje sie ze jesli szybko domu nie znajdzie to zacznie chorować .. wiecie jak to jest ...

Ponoc by nagrywany materiał do Kroniki z nią, nie wiem czy już się ukazał , ale sunia cały czas wtedy wyła... teraz na spacerze nie wyje, ale cicho popłakuje, piszczy , ciągnie do bramy i che WYJŚĆ

Jest bardzo łagodna i bardzo potrzebuje domu ... zimy w schronisku chyba nie przetrwa

Posted

skrzeli napisał(a):
Przepiękna dziewczyna i wcale nie wygląda na 9 lat !!

nie wygląda, aczkolwiek rozstanie z dotychczasowym włascicielem i mieszkaniem w cieple itd odbiło straszne piętno na niej... :(
ślicznotka tak jak dziewczyny wczesniej pisały ma depresje, nie chce jesc jest taka nie dożycia... :( pilnie jej trzeba domku, szczególnie ze coraz zimniejjj!

Posted

szosti999 napisał(a):
Witam, jesli wyslecie mi kilkanascie zdjec tej suni, zrobie Wam film, ktory bedzie mozna rozeslac po stronach. :-)

Podaj prosze maila,wysle te co mamy. Chociaz ten avatar.... brrr.....

Posted

Czy wiadomo coś o poprzednim domu suni?
Mieszkała w bloku czy w domu z ogrodem? Czy toleruje inne psy i suki? Czy toleruje koty?
Jest przecudna kiedyś mieszkałam z taką dobką seniorką to był cudny, łagodny i wdzięczny pies.

Posted

keria napisał(a):
Czy wiadomo coś o poprzednim domu suni?
Mieszkała w bloku czy w domu z ogrodem? Czy toleruje inne psy i suki? Czy toleruje koty?
Jest przecudna kiedyś mieszkałam z taką dobką seniorką to był cudny, łagodny i wdzięczny pies.

O to gdzie mieszkala sprobuje dopytac,jesli jest w schronisku taka informacja.
Co do kotow i psow bedziemy pomalu sprawdzac na spacerach,bo w boksie jest sama.

Posted

karusiap napisał(a):
O to gdzie mieszkala sprobuje dopytac,jesli jest w schronisku taka informacja.
Co do kotow i psow bedziemy pomalu sprawdzac na spacerach,bo w boksie jest sama.

czy trzeba jej kupic jakis sweter? noce sa zimne.,bo ja słyszałem ze to nie zdaje egzaminu w schronisku.