karusiap Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 Gaja trafila do schroniska pod koniec wrzesnia. Przyprowadzona przez kobiete,ktorej tesciowa poszla do szpitala,a przeciez kto to widzial,zeby rodzina zajela sie psem.... Gaja ma 9 lat:( To tragiczny wiek do adopcji dla dobermana.... Pierwsze dni nie wychylala sie z budy,lapala depresje:( Dzis skonczyla kwarantanne,byla z agamika na spacerku wiec Aga moze nam cos opowiedziec o niej. Bedzie sterylizowana i .....i idzie zima.... prosze o ogloszenia i pomoc!!!! Namiary prosze na mnie 507 058 628 [email protected] No patrzecie na te uszyska!!!:loveu::loveu::loveu: Quote
agamika Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 Szczerze to nie kojarze drugiego psa w takim stanie jak Gaja po trafieniu do schroniska, ona nie chce jeść, nie chce pic , nie chce żyć ... Je naprawde malutke, miska jest prawie cały czas pełna ... Gdy sie ja wołało to sunie nawet głowy nie podnosiła, wiedział ze nie ma to sensu , nie moze odnaleźć sie w tymmejscu - boje sie ze jesli szybko domu nie znajdzie to zacznie chorować .. wiecie jak to jest ... Ponoc by nagrywany materiał do Kroniki z nią, nie wiem czy już się ukazał , ale sunia cały czas wtedy wyła... teraz na spacerze nie wyje, ale cicho popłakuje, piszczy , ciągnie do bramy i che WYJŚĆ Jest bardzo łagodna i bardzo potrzebuje domu ... zimy w schronisku chyba nie przetrwa Quote
karusiap Posted October 3, 2010 Author Posted October 3, 2010 Jak do zimy nie zalatwi ja depresja to zalatwi ja zima:( jak mozna bylo ja porzucic?? Quote
agamika Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 no wlasnie onawiam sie ze przy jej stanie psychicznym, zima ja po prostu zabije .. to za dużo jak dla takiego psa :( Quote
plaplina Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 Oby jak najszybciej ktoś ją wyciągnął ze schroniska bo ona jest naprawdę cudowna i bardzo tęskni za domem. Quote
skrzeli Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 Przepiękna dziewczyna i wcale nie wygląda na 9 lat !! Quote
paoiii Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 skrzeli napisał(a):Przepiękna dziewczyna i wcale nie wygląda na 9 lat !! nie wygląda, aczkolwiek rozstanie z dotychczasowym włascicielem i mieszkaniem w cieple itd odbiło straszne piętno na niej... :( ślicznotka tak jak dziewczyny wczesniej pisały ma depresje, nie chce jesc jest taka nie dożycia... :( pilnie jej trzeba domku, szczególnie ze coraz zimniejjj! Quote
kopciuszek Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 Jakie cudowne uszyska:loveu::loveu: Wspaniała jest :loveu: Quote
majku33krakow Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 chyba jej taki płaszczyk spasował by,tylko podspodem nie ma zakrytego. Quote
majku33krakow Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 moze jest tu ktos kto wzioł wczesniej wypłate i pomoze w opłaceniu takiego ubranka dla suni ,oddam pieniazki za zakup tego ubranka,bo ja 10 10 2010 biore pieniadze,tylko trzeba sunie wymierzyc.dziękuje. Quote
Noelle Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 jest bardzo ładna i wygląda na o wiele młodszą niż jest. oby znalazła domek. :( Quote
szosti999 Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 Witam, jesli wyslecie mi kilkanascie zdjec tej suni, zrobie Wam film, ktory bedzie mozna rozeslac po stronach. :-) Quote
karusiap Posted October 4, 2010 Author Posted October 4, 2010 szosti999 napisał(a):Witam, jesli wyslecie mi kilkanascie zdjec tej suni, zrobie Wam film, ktory bedzie mozna rozeslac po stronach. :-) Podaj prosze maila,wysle te co mamy. Chociaz ten avatar.... brrr..... Quote
szosti999 Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Nie patrz na mnie przez pryzmat kibicowania, prosze. [email protected] Quote
karusiap Posted October 5, 2010 Author Posted October 5, 2010 [quote name='szosti999']Nie patrz na mnie przez pryzmat kibicowania, prosze. [email protected] ;) Juz wysylam zdjecia:) Quote
keria Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Czy wiadomo coś o poprzednim domu suni? Mieszkała w bloku czy w domu z ogrodem? Czy toleruje inne psy i suki? Czy toleruje koty? Jest przecudna kiedyś mieszkałam z taką dobką seniorką to był cudny, łagodny i wdzięczny pies. Quote
karusiap Posted October 5, 2010 Author Posted October 5, 2010 keria napisał(a):Czy wiadomo coś o poprzednim domu suni? Mieszkała w bloku czy w domu z ogrodem? Czy toleruje inne psy i suki? Czy toleruje koty? Jest przecudna kiedyś mieszkałam z taką dobką seniorką to był cudny, łagodny i wdzięczny pies. O to gdzie mieszkala sprobuje dopytac,jesli jest w schronisku taka informacja. Co do kotow i psow bedziemy pomalu sprawdzac na spacerach,bo w boksie jest sama. Quote
majku33krakow Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 karusiap napisał(a):O to gdzie mieszkala sprobuje dopytac,jesli jest w schronisku taka informacja. Co do kotow i psow bedziemy pomalu sprawdzac na spacerach,bo w boksie jest sama. czy trzeba jej kupic jakis sweter? noce sa zimne.,bo ja słyszałem ze to nie zdaje egzaminu w schronisku. Quote
Recommended Posts