Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[IMG]http://i54.tinypic.com/289bmu8.jpg[/IMG]

[IMG]http://i56.tinypic.com/2ngrde8.jpg[/IMG]

[IMG]http://i53.tinypic.com/11uj8ec.jpg[/IMG]

[IMG]http://i51.tinypic.com/2zhmcxt.jpg[/IMG]

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Maruda666']Albo mnie oczy mylą, albo on już przytył :crazyeye: Zupełnie inaczej wygląda :)[/QUOTE]
Też mi się wydaje że przytył, a widzicie ten ozór piękniasty:lol::lol::lol:

Posted

Podpiszcie proszę petycję - wątek [url]http://www.dogomania.pl/threads/31124-Schron-KIELCE-mini-goldenka-GAFA-odesz%C5%82a-za-TM-*-*-*-czy-inne-te%C5%BC-odejd%C4%85[/url]

PETYCJA W SPRAWIE SCHRONISKA W KIELCACH:

[url]http://www.petycje.pl/petycja/5853/p...ch_dyminy.html[/url]

Posted

[quote name='BUDRYSEK']ale biedaczek :(

na szczęście juz w dobrych rękach :)
widać,że przytył :)[/QUOTE]

Witaj Budrysku od Szaraczka:smile:

Czekamy na USG, które przełożone jest na piątek.....trzymamy kciuki, ale tym razem żeby się udało i za dobry wynik.

(TPańcio! TPan jeszcze smacznie śpi:lol:)

Podobno czworonożni to śpiochy?:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Maruda666']
PETYCJA W SPRAWIE SCHRONISKA W KIELCACH:

[URL]http://www.petycje.pl/petycja/5853/p...ch_dyminy.html[/URL][/QUOTE]

[quote name='jostel5']Podpisałam jako trzydziesta ósma...Podpisujcie![/QUOTE]

Wykonane:smile:

Posted

[quote name='Maruda666']Albo mnie oczy mylą, albo on już przytył :crazyeye: Zupełnie inaczej wygląda :)[/QUOTE]

Też mam takie samo wrażenie, choć może inne światło padało, chyba niemożliwe, żeby w takim ekspersowym tempie nabrał tyle ciałka??? Choć w TAKIM DOMKU TYMCZASOWYM??? Kto wie, kto wie :smile::smile::smile:

Ninuś, ale Ty masz już duuuuuużego wnusia, a ja myślałam, że to maluszek jest :-D

Posted

[quote name='andegawenka']
Czekamy na USG, które przełożone jest na piątek.....trzymamy kciuki, ale tym razem żeby się udało i za dobry wynik.
(TPańcio! TPan jeszcze smacznie śpi:lol:)
Podobno czworonożni to śpiochy?:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]

Czyli wcześniej będzie to badanie. Już jutro. Trzymamy kciuki z całych sił!!! :kciuki::kciuki::kciuki:
Moje ostatnio spały do 13.30 Boksie to śpiochy, jeśli śpią z ludziami :mdrmed:

Posted

Witajcie Wszystkie Słoneczka!
Ja dzisiaj w nocy wyprowadzałem tpańcię ze trzy razy. Ależ ona mi powinna być wdzięczna, że tak się o nią martwię:razz: bo jakieś stwory biegały dookoła i musiałem przecież sprawdzić czy można spać dalej. Dzisiaj po trzecim śniadanku, zostawiłem nie dożarte trzy kulki karmy bo już mi się chyba faktycznie w brzuszku nie zmieściło a ja jestem bardzo mądry i wiem, że czasem to nie można przesadzać... Dzisiaj wyprowadziłem też kociego potfora na spacer :p i wiecie co? nawet na mnie nie syknął i przeszedł mi przed samą pysiulką:roll:, a ja za nim nie pobiegłem tylko dostojnym krokiem kroczyłem w jego ślady :cool1:. Przecież mówiłem już, że mam klasę i bardzo szybko się uczę (no cóż, tak bywa gdy się ma wrodzony talent :oops:). Przede mną jeszcze jedno wyzwanie..."gryzoń", dzisiaj będziemy "rozmawiać", jeśli obieca, że tak często nie będzie ruszał nosem, to ja mu pozwolę na wyjście z klatki :evil_lol:. Buziaki dla Was wszystkich:loveu::loveu::loveu::loveu:

(do Tpańcia: tęsknię, wracaj :mad: i wymiziaj!!!)

Posted

[quote name='Zimek']DT Toffika również Wszystkich serdecznie pozdrawia i obiecuje zdać kolejną relację z dzisiejszego dnia...;).[/QUOTE]
Oj czekamy z niecierpliwością wieści z cudnego domku :loveu::loveu::loveu:

Posted

boksiowe cioteczki .. ja ze złym info przychodzę ...

[quote name='giselle4']S.O.S ....
szukam wolontariuszek z prazmowa pod warszawa...
w polu oszczeniała sie bokserka
i tam koczuje ze szczeniakami
mam namiary na osobe ktora pokaze miejsce
błagam o pomoc....[/QUOTE]

Posted

Najświeższe wieści dot.Toffika!!!
Jesteśmy po prywatnych konsultacjach z prywatnymi przyjaciółmi vetami (kto zorientowany ten wie o kim mowa) na temat stanu Toffika i jego wyników. Relacja:
wyniki faktycznie paskudne, możliwe diagnozy - od nowotworu wątroby po inne dużo gorsze...:crazyeye:. Jednak przede wszystkim świadczą o skrajnym niedożywieniu i dużych brakach w diecie. Możliwe, że w przewodzie pokarmowym ma (lub miał) różne śmieci, które dały się zjeść bo nie uciekały!!!I smak :-( wcale nie był tu ważny...
Najważniejsze co trzeba, zrobić to odkarmić dobrą karmą (ta, którą dostaje przy Aście jest wg. nich b.dobra), dwie tableteczki Hepatilu na poruszenie układu pokarmowego i jego autoregeneracje oraz witaminki, bo są tu na gwałt potrzebne (wyniki badań podobno, aż się o to drą!). Najwcześniej za dwa miesiące, kolejne badanie krwi i ono będzie już bardziej wiarygodne, bo nie po wychudzeniu i niedożarciu. Jutro usg więc zobaczymy czy w tym zaschniętym żołądku nic przypadkiem nie zaległo. Jak Pan królewicz da popatrzeć to może zobaczymy wszystko:diabloti::diabloti::diabloti: byle nie było to co we wtorek. Jedziemy do vetów naszej Asty, to taka przychodnia w Podkowie Leśnej pełna cudnych stworzeń (wielo - wielo - letnich /wiekowych/). Może Pan vet pochodzący z Lublina, da sobie radę z Tofiorkiem. Wyjaśniam, że decyzję o zrobieniu usg na własną rękę podjęliśmy dlatego, że nie chcemy mordziagi narażać na kolejny stres - przekazywanie go wolontariuszom we wtorek, bo idziemy do pracy rano i nie mamy możliwości zawieźć go sami do kliniki SOS w godzinach porannych. Przyznam też, że Tofik nie jest już, aż tak wesoły jak w poniedziałek i trochę się martwimy o niego stąd te wszystkie konsultacje i wizyty na własną rękę (mamy nadzieję, że Fundacja się nie pogniewa na nas :loveu::oops::loveu:) W grudniu (jeśli do tego czasu u nas będzie) ma załatwioną prywatną wizytę weekendową - przyjadą do niego nasi vetprzyjaciele z gór..., którzy widzieli go w necie i stwierdzili, że choć wychudzony to wybitne Cudo (a wierzcie nam, to naprawdę fachowcy!!!). Buziaki:buzi::buzi::buzi:

Posted

[quote name='tatankas']Szczylek Alinki znalazł domek,więc parę groszy ode mnie przeleją dla Toffika,niech mu na zdrowie wyjdzie.[/QUOTE]

:cunao::Cool!::bigcool::sweetCyb: dziękujemy w imieniu Tofika.

Posted

[quote name='tatankas']Szczylek Alinki znalazł domek,więc parę groszy ode mnie przeleją dla Toffika,niech mu na zdrowie wyjdzie.[/QUOTE]

przelałam przed chwilką - mbank o 18 ma przelewy więc powinno dotrzeć jeszcze dziś ;)

Posted

[quote name='Mysza2']Przelałam, wczoraj 50 zł na Toffika. Proszę o info czy doszły[/QUOTE]

Mysiu ja jutro przeleję pieniążki od Szczylka i jutro się dowiem o wszystkich wpłatach, to napiszę na wątku.
Bardzo, bardzo, dziękujemy :Rose:

Posted

Bardzo się martwię o Tofika, musi być powód, że od poniedziałku zrobił się taki smutny. Coś go boli pewnie, a boksie bólu nie dadzą po sobie poznać :-( Dobrze, że jedziecie już jutro z nim Kochani :shake: