Jump to content
Dogomania

Wierna *ŻABKA* od kwietnia mieszka pod balkonem przy Fr.Nullo-MA DOM!!!Pozostał DŁUG!

Recommended Posts

Posted

fizia napisał(a):
A już wiadomo, kiedy ten zabieg?

hmm glowe bym dala,ze napisalam.Albo zastosowalam skrot myslowy:oops:albo napisalam na innym watku:evil_lol:
W kazdym razie Zabula ma zabieg jutro. Wolny termin byl jutro lub w piatek,a ja mysle,ze im szybciej tym lepiej....

Po poludniu zadzwonie,zapytam jak tam.

• Replies 793
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zabka juz po zabiegu. Ta ciaza nie mogla byc od tego psa, z ktorym zczepila sie ok 3 tyg temu,gdy widziala to ktoras z sasiadek. Ciaza byla juz bardzo wysoka:( Druga polowa gdzies....
Zabka czuje sie dobrze i dochodzi juz do siebie...

Posted

Dzwonila tez do mnie bardzo ciepla i mila Pani,ktora tez probowala oswajac Zabke.Gdyby sie dala juz by u niej mieszkala. Pani jesli przekona meza,przyjedzie poznac Zabeczke.Ma swoja sunie i 4 koty.Obawa jest,ze rezydentka zameczylaby Zabke,ale Pani jest bardzo przejeta Jej losem i bedzie starala sie pomoc:)

Posted

karusiap dziękuję już znalazłam transporter. o wygląda na to, że więcej osób interesowało się Żabką :) fajnie, może faktycznie któraś z tych osób da jej dobry domek.

Posted

fizia napisał(a):
A do mnie napisała Pani Wanda, żeby zapytać, jak się czuje Żabka

Bardzo milo,ze tyle osob sie nia interesuje:)
Jutro jade do Zaby?Chetni??:)
Dowiem sie tez dzis lub jutro ile kosztowal zabieg z badaniem krwi.
maluszkow byloby 8:(

Posted

Kurcze, ja jutro wyjeżdżam na ten długi weekend...a może będziesz się wybierać w przyszłym tygodniu jakoś? bardzo chętnie odwiedziłabym Żabkę

Okropne z tymi maluszkami :(
Okropne, że trzeba podejmować takie decyzje

Posted

Żabeńka Nas dzisiaj ostro obwarczała. Miała gości... i pierwsze wrażenie zrobiła nieprzyjemne. Leżąc na swoim posłaniu, gdy tylko ktoś się pojawiał przy kojcu był odstraszany.
Karolina wyniosła ją jednak na zewnątrz, wtedy malizna zamieniła się w galaretę z wytrzeszczem... była bardzo przestraszona, ale przytulanki, słoneczko i czułe słowa sprawiły, że.....
ROZDAWAŁA CAŁUSY!!!!! Absolutnie nie chciała stać na ziemi, gdy tylko ktoś kucnął to ładowala się na kolana i na rączki :loveu::loveu::loveu:
Rana się pięknie goi, mimo, że dopiero dwa dni temu miała zabieg. Żeby tylko ktoś jej dał szansę... ona rozpaczliwie szuka miłości...