Asia_Rawicz Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 Rudolf też wita wszystkie cioteczki:) A tak ode mnie to jeśli jakąś cioteczka albo wujaszek chciałby przekopać swój ogródek, to Rudolf z pewnością by pomógł. W ciągu ostatnich dni to jego ulubione zajęcie. Przekopywać trawę i wyrywać mamie kwiatki. Chyba nie podobają mu się takie jakie mamy na ogródku i dlatego chce zrobić porządek. Quote
supergoga Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 Twoja Mama świeta jest - chyba bym - na łańcuch zawiązała niszczyciela. Quote
Asia_Rawicz Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 On tylko czasami ma takie "odpały" A tak to teraz grzecznie się położył i niewinnie śpi:) Quote
supergoga Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 Hahaha - niewinnie, dobre!!! Chyb a nie piszemy o tym samym psie - pomyliłas się Asiu! Quote
Asia_Rawicz Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 Mama właśnie mi wysłała zdjęcia. Czyż on nie jest niewinny jak śpi?? i jeszcze jedno zdjęcie z dzisiejszego wieczoru. Quote
Asia_Rawicz Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 Spanko na parapecie:) A takie smutne minki maja jak wychodzimy z domu. Quote
Asia_Rawicz Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 [quote name='Ajula']słodziak taki :loveu:[/QUOTE] Kurcze a dlaczego on domku nie może znaleźć jak taki słodki?? Quote
supergoga Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 Tak bywa - Lord, cudowny, kochany tak długo w hotelu czekał, że traciłam nadzioeję. Kapsel - prawioe 2 lata w schronisku a cudo kochane. Znajdzie swój dom, on gdzies jest tylko nie znalazł jeszcze Rudolfika. Quote
Ajula Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 [quote name='Asia_Rawicz']Kurcze a dlaczego on domku nie może znaleźć jak taki słodki??[/QUOTE] w końcu znajdzie Quote
RUDA ZUZIA Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 Prześliczny, niewinny uroczy Rudolf :lol: Quote
What May NN Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 Rudolf jest the best :-) maszeruj do domku psiaku!! Quote
Asia_Rawicz Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 W dzień to z niego szatan, a w wieczorem tak słodki śpi:) Quote
Asia_Rawicz Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 RUDA ZUZIA napisał(a):A jakie śliczne ma ząbki:lol: Tak ząbki ma ładne i tak fajnie się uśmiecha jak śpi. Quote
What May NN Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 uroczy Rudolfie - znajdź najlepszy pod słońcem domek!!! plizzzz Quote
Honorata_Rawicz Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 Witam wszystkich, z tej strony mama Asi. W końcu udało mi się zalogować na forum. Rudolf już śpi, ale obiecuje, że będę częściej informować jak się ma. Dzisiaj biegał troszkę po polach i po powrocie do domu zauważyliśmy, że ma czerwone oko. Miał zrobione okłady z rumianku, bez problemu się na to zgodził nawet mu się podobało. Oczko w środku jest czerwone. Jeśli do poniedziałku nie będzie poprawy to skonsultujemy się z weterynarzem. Quote
supergoga Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 Może zaprószył i zrobiło się zapalenie spojówek, nie wiem. W każdym razie - witamy na dogo wspaniałą Mamę Asi - chylimy czoła i dziękujemy za pomoc i za serce. O cierpliwości nie wspomnę. Quote
Asia_Rawicz Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 Po wczorajszych kompresikach z rumianku dzisiaj było już dobrze. Nie miał aż tak czerwonego oczka, więc może za dużo kurzu było. Mama będzie obserwować to oczko. Quote
Ajula Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 kłaniam się Pani Honoracie i dziękuję za wspaniałą opiekę nad Rudolfem :Rose: Quote
Asia_Rawicz Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 Ja obawiam się tylko jednego. Jak mama zobaczy ile biednych psiaków jest w potrzebie to, żeby czasami nie było tak, że zacznie je przygarniać a ja będę musiała chyba sama sobie robić ogłoszenia adopcyjne. W sumie jestem w domu średnio co 3 tyg. i mój pokój jest pusty ale mam nadzieję, że będę miała jeszcze gdzie spać. Quote
What May NN Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 my też mamy taką nadzieję Asiu :-) jak tylko Rudolf w końcu znajdzie super dom - będziecie mogły pomóc następnej biedzie ;-) Quote
snuszak Posted March 22, 2011 Author Posted March 22, 2011 Asiu w razie co zawsze u jakiejś z cioć znajdzie się dodatkowe łóżko dla takiej wolontariuszki jak Ty :cool3: Witam Panią Honoratę :multi: oraz dziękuję za wielkie serce i ratunek dla naszych psiaków Quote
Honorata_Rawicz Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 Dziękuję wszystkim za miłe przyjęcie. Z oczkiem Rudolfa wszystko jest ok, wystarczył rumianek.Psiak jest szczęśliwy że pozwalam mu cały dzień biegać na podwórku, jak idę do pracy to razem z Maxem uciekają pod bramę i mam wrażenie że myślą "idź już MY tu wszystkiego dopilnujemy" Quote
Recommended Posts