Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Rudolf też wita wszystkie cioteczki:)

A tak ode mnie to jeśli jakąś cioteczka albo wujaszek chciałby przekopać swój ogródek, to Rudolf z pewnością by pomógł.
W ciągu ostatnich dni to jego ulubione zajęcie. Przekopywać trawę i wyrywać mamie kwiatki. Chyba nie podobają mu się takie jakie mamy na ogródku i dlatego chce zrobić porządek.

• Replies 526
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak bywa - Lord, cudowny, kochany tak długo w hotelu czekał, że traciłam nadzioeję. Kapsel - prawioe 2 lata w schronisku a cudo kochane. Znajdzie swój dom, on gdzies jest tylko nie znalazł jeszcze Rudolfika.

Posted

Witam wszystkich, z tej strony mama Asi. W końcu udało mi się zalogować na forum.
Rudolf już śpi, ale obiecuje, że będę częściej informować jak się ma.
Dzisiaj biegał troszkę po polach i po powrocie do domu zauważyliśmy, że ma czerwone oko.
Miał zrobione okłady z rumianku, bez problemu się na to zgodził nawet mu się podobało.
Oczko w środku jest czerwone.
Jeśli do poniedziałku nie będzie poprawy to skonsultujemy się z weterynarzem.

Posted

Może zaprószył i zrobiło się zapalenie spojówek, nie wiem.
W każdym razie - witamy na dogo wspaniałą Mamę Asi - chylimy czoła i dziękujemy za pomoc i za serce. O cierpliwości nie wspomnę.

Posted

Ja obawiam się tylko jednego. Jak mama zobaczy ile biednych psiaków jest w potrzebie to, żeby czasami nie było tak, że zacznie je przygarniać a ja będę musiała chyba sama sobie robić ogłoszenia adopcyjne.
W sumie jestem w domu średnio co 3 tyg. i mój pokój jest pusty ale mam nadzieję, że będę miała jeszcze gdzie spać.

Posted

Asiu w razie co zawsze u jakiejś z cioć znajdzie się dodatkowe łóżko dla takiej wolontariuszki jak Ty :cool3:

Witam Panią Honoratę :multi: oraz dziękuję za wielkie serce i ratunek dla naszych psiaków

Posted

Dziękuję wszystkim za miłe przyjęcie. Z oczkiem Rudolfa wszystko jest ok, wystarczył rumianek.Psiak jest szczęśliwy że pozwalam mu cały dzień biegać na podwórku, jak idę do pracy to razem z Maxem uciekają pod bramę i mam wrażenie że myślą "idź już MY tu wszystkiego dopilnujemy"