Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zmysł, ale cudny kocio! No to pieknie, zwierzyniec Ci się rozrasta. Jaki jest stan bieżacy? :cool3:

CO do promowania psiakow – ja bym sie zdała na Krystyne. Ona zaproponuje sama cos zgodnego z oczekiwaniami ludzi. :roll:
Chociaż ja mam swojego faworyta, malutkiego Gapcia :loveu:

Posted

Mośka napisał(a):
Zmysł, ale cudny kocio! No to pieknie, zwierzyniec Ci się rozrasta. Jaki jest stan bieżacy? :cool3:

CO do promowania psiakow – ja bym sie zdała na Krystyne. Ona zaproponuje sama cos zgodnego z oczekiwaniami ludzi. :roll:
Chociaż ja mam swojego faworyta, malutkiego Gapcia :loveu:

No tak, Gapcio zwanym Trollem wpadł już kilku osobom w oko.

Posted

Olga132 napisał(a):
Bardzo dziękuję ...ale zdradzę w tajemnicy, że jest tu jeszcze jedna Olga:lol: jej nick to M.c.a101 :evil_lol: tylko dostaw sobie brakujące literki

Tak? A ja myślałem, że Ona ma inne imię:oops:

Posted

mycha101 napisał(a):
Bardzo dziękuję:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
Zmysł, a ty myślałeś, że jak mam na imię???
Olga skarżypyta:eviltong:

Aleksandra:oops: Też chyba ładnie?

Wszystkiego dobrego:Rose:

Posted

Zmysł napisał(a):
Aleksandra:oops: Też chyba ładnie?

Wszystkiego dobrego:Rose:

Dziękuję:loveu: Nie znoszę jak ktoś do mnie Olga mówi i ja też tak się nie przedstwiam, no chyba że gdzieś oficjalnie trzeba to wtedy.

A wracając do psiaków, to się zastanawiałam czy Enia wie, że jej Czarlusia już w nowym domku. To już było czas jakiś temu więc pewnie tak.

Posted

mycha101 napisał(a):
A wracając do psiaków, to się zastanawiałam czy Enia wie, że jej Czarlusia już w nowym domku. To już było czas jakiś temu więc pewnie tak.

Zdaje się, że już wie ;)
Mycha- ja też byłam pewna (tak jak Zmysł), żeś Ty Aleksandra :p . Tak czy inaczej wszystkiego najlepszego dla dzisiejszych solenizantek :smilecol:
P.S. I co z tymi cukierkami ? :evil_lol:

Posted

evita. napisał(a):
Zdaje się, że już wie ;)
Mycha- ja też byłam pewna (tak jak Zmysł), żeś Ty Aleksandra :p . Tak czy inaczej wszystkiego najlepszego dla dzisiejszych solenizantek :smilecol:
P.S. I co z tymi cukierkami ? :evil_lol:

Ja wirtualne rozdaję, nie smakują:cool3:? Pyszne śliwki w czekoladzie:eviltong: