Mośka Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Dzieki Paros! :loveu: Baaardzo dziekujemy każdej pomocnej dłoni, która pomaga nam w oglaszaniu psow. Quote
Zmysł Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Dostałem kiedyś od Marie i Mośki materiały "emirowe". Wśród nich były takie niewielkie "pocztóweczki" format chyba 9/13. Czy jest możliwość uzyskania ich jeszcze. Mam pomysł dystrybucji. I czy koszt ich wytworzenia jest znaczny, bo jeśli pomysł wypali potrzebować będę ich sporo. Quote
Edyta_D_R Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Zmysł napisał(a):Teraz zbieramy na kolejne "węgrowiaczki" - Redę i Reszkę A mamy jakieś zdjęcia Redy i Reszki? A może innych psów pozostałych w Węgrowie? http://www.wegrow.com.pl/index.php?id_m=0&body=akt&more=35 Quote
Ania W Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 No , tak...zdrowe i zaszczepione. A ciekawe skąd wiedzą, że posłuszne jak one na łańcuchu latami stoją. Quote
Mośka Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 NARESZCIE władze Węgrowa łaskawie zauważyły schronisko i próbuja promowac psy... Maja 1,5 miesiaca na znalezienie domow dla ok. 60 psow ... Posluszne psy, widzieli je raz w zyciu pewnie :shake: Zmysł, napisze do Marie o te pocztowki. Daj mi email do siebie na pw. Quote
Olga132 Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Mośka napisał(a):NARESZCIE władze Węgrowa łaskawie zauważyły schronisko i próbuja promowac psy... Maja 1,5 miesiaca na znalezienie domow dla ok. 60 psow ... Posluszne psy, widzieli je raz w zyciu pewnie :shake: Zmysł, napisze do Marie o te pocztowki. Daj mi email do siebie na pw. przecież z tych psów na stronie gminy to ponad połowy juz dawno nie ma - zostały wyadoptowane przez nas !!!! mogę do niech nawet zadzwonic i poinformować nawet w których miastach są konkretne psy..... ja nie wiem czy ci ludzie przynajmniej raz byli w schronisku to jest SKLANDAL - tyle moge powiedziec o władzach węgrowa Quote
Olga132 Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 http://fundacja-emir.org/aktualnosci/majowka.htm Quote
Mośka Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 W związku z majówka przyjmiemy ręce chętne do pomocy :cool3: Quote
Olga132 Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Mośka napisał(a):W związku z majówka przyjmiemy ręce chętne do pomocy :cool3: tak...wszystkich chetnych prosimy o pomoc..... Quote
Zmysł Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Olga132 napisał(a):tak...wszystkich chetnych prosimy o pomoc..... Postaram się pomóc, ale jak konkretnie? Quote
Mośka Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Olga lub Ania - zrobicie jakis zarys :cool3: ? A mozeby watek specjalny w Akcjach zalozyc? Quote
Ania W Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Najważniejszą formą pomocy będzie sama obecność ale oczywiście bardzo się przydadzą osoby, które konkretnie będą chciały się zaangażować. Piknik na Polach Mokotowskich w pubie Lolek pod hasłem " Pokochaj Sierścucha" jest cykliczną imprezą. Na całe rodziny czeka wiele atrakcji - od pokazów teatrzyków lalkowych dla dzieci, po fachowe porady dla właścicieli (weterynarz, behawiorysta). Ponieważ osoby skupione wokół Węgrowa zapronowały swój udział w imprezie ze swoim "Psim Kącikiem" , potrzebne będą osoby, które pomogą go rozłożyć i będą na zmiany tam siedziały, agitując nieprzerwanie.;-) W " Psim Kąciku" będzie można kupić drobiazgi związane z psami (zdjęcia , obrazki, drobne akcesoria itp.). Oczywiście jeżeli ktoś ma propozycję co jeszcze mogłoby się na takim kąciku znaleźć - bardzo prosimy o pomysły! Może ktoś ma jeszcze dojścia do jakiś próbek karm, akcesoriów, psich zabawek lub innych gadżetów (nowych)? Bardzo chętnie przyjmiemy każdą ilość radosnej twórczości związanej ze zwierzakami (portrety,rzeźby, zdjęcia, obrazy -rysowane, haftowane i malowane- o tej tematyce). Całkowity dochód z ich sprzedaży zasili konto Fundacji Emir i wesprze nasze węgrowskie psy. Quote
Ania W Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Niestety nie umiem tego zaproszenia powiększyć :-/ To jest zaproszenie mailowe dla rodzinyn które adoptowały psiaki z Fundacji. Te rodziny zaprosimy z psiakami. Quote
mycha101 Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Jestem ciekawa czy Nelucha się załapie. Ona taki trochę fundacyjny psiak. Quote
Ania W Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Łapie się , łapie!!! My Węgrowiaków też chcemy zciągnąć! Quote
mycha101 Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Ania W napisał(a):Łapie się , łapie!!! My Węgrowiaków też chcemy zciągnąć! Nelucha to nie Węgrowiak, ale trochę fundacyjna, w końcu spędziła tam ponad miesiąc:p Quote
Zmysł Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 A kim jest Nelucha? Jesteście takie tajemnicze... Quote
Ania W Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Psem , a właściwie suką przygarniętą przez mychę :-) Był jeden wielki kołtun a jest śliczna sznaucerka mini. Quote
Zmysł Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Ania W napisał(a):Psem , a właściwie suką przygarniętą przez mychę :-) Był jeden wielki kołtun a jest śliczna sznaucerka mini. Respekt. Mycha musi przyjść z Neluchą! Quote
paros Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Ania W napisał(a):Niestety nie umiem tego zaproszenia powiększyć :-/ To jest zaproszenie mailowe dla rodzinyn które adoptowały psiaki z Fundacji. Te rodziny zaprosimy z psiakami. Niestety, ale mimo najszczerszych chęci nie uda się powiększyć, bo na serwerze jest umieszczone małe zdjęcie :shake: :cool3: właśnie takie, jak wkleiłaś :roll: zobacz, to jest miniaturka a po najechaniu na nią pokazuje sie zdjęcie umieszczone na serwerze ;) mogę je powiększyć i wkleić na serwer powiększone ale będzie trochę rozmazane Quote
Ania W Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Paros dzięki bardzo! Trudno się mówi! Na razie będzie tak jak jest ;-) Niemniej serdecznie zapraszam! :-) Quote
Olga132 Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 coroczna majówka dla dzieciaków i zwierzaków z cyklu: POKOCHAJ SIERŚCIUCHA 27 maja 2007, od godz. 12.00 w pubie LOLEK (Pola Mokotowskie) W programie: * występy artystów dorosłych i trochę młodszych * * loteria fantowa ze wspaniałymi nagrodami * * pokaz psiej tresury i fryzjerstwa * * mądre rady od weterynarzy, psich psychologów i właścicieli schronisk * * super konkursy dla zwierzaków i dzieciaków * * wybory psich piękności – sędziuje sędzia kynologiczny * * i wiele innych niespodzianek… * Quote
Recommended Posts