Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dostałem kiedyś od Marie i Mośki materiały "emirowe". Wśród nich były takie niewielkie "pocztóweczki" format chyba 9/13. Czy jest możliwość uzyskania ich jeszcze. Mam pomysł dystrybucji. I czy koszt ich wytworzenia jest znaczny, bo jeśli pomysł wypali potrzebować będę ich sporo.

Posted

NARESZCIE władze Węgrowa łaskawie zauważyły schronisko i próbuja promowac psy... Maja 1,5 miesiaca na znalezienie domow dla ok. 60 psow ...

Posluszne psy, widzieli je raz w zyciu pewnie :shake:

Zmysł, napisze do Marie o te pocztowki. Daj mi email do siebie na pw.

Posted

Mośka napisał(a):
NARESZCIE władze Węgrowa łaskawie zauważyły schronisko i próbuja promowac psy... Maja 1,5 miesiaca na znalezienie domow dla ok. 60 psow ...

Posluszne psy, widzieli je raz w zyciu pewnie :shake:

Zmysł, napisze do Marie o te pocztowki. Daj mi email do siebie na pw.

przecież z tych psów na stronie gminy to ponad połowy juz dawno nie ma - zostały wyadoptowane przez nas !!!! mogę do niech nawet zadzwonic i poinformować nawet w których miastach są konkretne psy..... ja nie wiem czy ci ludzie przynajmniej raz byli w schronisku
to jest SKLANDAL - tyle moge powiedziec o władzach węgrowa

Posted

Najważniejszą formą pomocy będzie sama obecność ale oczywiście bardzo się przydadzą osoby, które konkretnie będą chciały się zaangażować.
Piknik na Polach Mokotowskich w pubie Lolek pod hasłem " Pokochaj Sierścucha" jest cykliczną imprezą. Na całe rodziny czeka wiele atrakcji - od pokazów teatrzyków lalkowych dla dzieci, po fachowe porady dla właścicieli (weterynarz, behawiorysta).
Ponieważ osoby skupione wokół Węgrowa zapronowały swój udział w imprezie ze swoim "Psim Kącikiem" , potrzebne będą osoby, które pomogą go rozłożyć i będą na zmiany tam siedziały, agitując nieprzerwanie.;-)
W " Psim Kąciku" będzie można kupić drobiazgi związane z psami (zdjęcia , obrazki, drobne akcesoria itp.). Oczywiście jeżeli ktoś ma propozycję co jeszcze mogłoby się na takim kąciku znaleźć - bardzo prosimy o pomysły! Może ktoś ma jeszcze dojścia do jakiś próbek karm, akcesoriów, psich zabawek lub innych gadżetów (nowych)? Bardzo chętnie przyjmiemy każdą ilość radosnej twórczości związanej ze zwierzakami (portrety,rzeźby, zdjęcia, obrazy -rysowane, haftowane i malowane- o tej tematyce). Całkowity dochód z ich sprzedaży zasili konto Fundacji Emir i wesprze nasze węgrowskie psy.

Posted

Niestety nie umiem tego zaproszenia powiększyć :-/
To jest zaproszenie mailowe dla rodzinyn które adoptowały psiaki z Fundacji.
Te rodziny zaprosimy z psiakami.

Posted

Ania W napisał(a):
Łapie się , łapie!!! My Węgrowiaków też chcemy zciągnąć!

Nelucha to nie Węgrowiak, ale trochę fundacyjna, w końcu spędziła tam ponad miesiąc:p

Posted

Ania W napisał(a):
Psem , a właściwie suką przygarniętą przez mychę :-)
Był jeden wielki kołtun a jest śliczna sznaucerka mini.

Respekt. Mycha musi przyjść z Neluchą!

Posted

Ania W napisał(a):
Niestety nie umiem tego zaproszenia powiększyć :-/
To jest zaproszenie mailowe dla rodzinyn które adoptowały psiaki z Fundacji.
Te rodziny zaprosimy z psiakami.

Niestety, ale mimo najszczerszych chęci nie uda się powiększyć, bo na serwerze jest umieszczone małe zdjęcie :shake: :cool3: właśnie takie, jak wkleiłaś :roll:
zobacz, to jest miniaturka a po najechaniu na nią pokazuje sie zdjęcie umieszczone na serwerze ;)

mogę je powiększyć i wkleić na serwer powiększone ale będzie trochę rozmazane

Posted

coroczna majówka dla dzieciaków i zwierzaków z cyklu:

POKOCHAJ SIERŚCIUCHA

27 maja 2007, od godz. 12.00 w pubie LOLEK (Pola Mokotowskie)
W programie:

* występy artystów dorosłych i trochę młodszych *

* loteria fantowa ze wspaniałymi nagrodami *

* pokaz psiej tresury i fryzjerstwa *

* mądre rady od weterynarzy, psich psychologów i właścicieli schronisk *

* super konkursy dla zwierzaków i dzieciaków *

* wybory psich piękności – sędziuje sędzia kynologiczny *

* i wiele innych niespodzianek… *