Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tak Gallegro masz racje , robimy zbiórke ciepłej odzieży dla Joli i naszych ludzi do schroniska!!!! kochani szukajmy kurtek butów czapek itp.to bardzo pilne!!!!
może ma ktoś nadwyżke witamin dla Joli???nie możemy dopuścić żeby zaniemogła bo wtedy to nawet boje sie mysleć ...........
Tomku powiedz Joli , ze juz zbieramy dla niej.....niech sie trzyma dziewczyna......

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sluchajcie, mozeby tak zmienic tytul wegrowskiego watku bo z tymi petycjami to chyba juz przedawnienie, co? Mozeby tak cos o zbieraniu na karme czy co? To chyba musi zmienic ten co watek zalozyl, prawda?
Jak myslicie?:roll:

Posted

>Mośka, buty im większe tym lepiej ;). Najwyżej założy kilka par ciepłych skarpet (których pewnie też nie ma :shake:). P. Jola to raczej nie bardzo duża dziewczyna, więc i buty raczej w umiarkowanym rozmiarze. Jak będę na miejscu to dopytam.

Posted

enia napisał(a):
...może ma ktoś nadwyżke witamin dla Joli???nie możemy dopuścić żeby zaniemogła bo wtedy to nawet boje sie mysleć ...........
Tomku powiedz Joli , ze juz zbieramy dla niej.....niech sie trzyma dziewczyna......

Dzisiaj doraznie kupię odpowiednie specyfiki. Czy mamy wśród nas mgr farmacji. Co w taki przypadku kupić. Mogę zapytać w aptece, ale z doświadczenia wiem, że lepiej mieć sprecyzowane zapotrzebowanie.

Posted

Ja mogę zrobić wirtualny skoroszyt z namiarami, tylko proszę o ich przesłanie do mnie i rozeslę wszystkim umieszczonym. Rzeczywiście będzie się łatwo wtedy kontaktować między sobą bezpośrednio. Jakbyście się zdecydowali to dajcie znać.

Posted

kasiaprodex napisał(a):
już zmieniłam. czy taki może być ?

Kasiu... miło, że wpadłaś ;). Mam nadzieje, że zabawisz dłużej :roll:. Wiem... pamiętam... schron w Grodzisku masz "pod nosem". Jak coś pokręciłem, to mnie popraw :oops:.

Posted

Imanca, dzieki! No to ja dam dobry przyklad i wysylam Ci pw.
Imie i nazwisko chyba tez, jak miec teczke, to porzadna :evil_lol:
I maila. Mam nadzieje,ze pozostali pojda moim sladem :cool3:

Posted

gallegro napisał(a):
Kasiu... miło, że wpadłaś ;). Mam nadzieje, że zabawisz dłużej :roll:. Wiem... pamiętam... schron w Grodzisku masz "pod nosem". Jak coś pokręciłem, to mnie popraw :oops:.

Wiem wiem że sie opuściłam. Nie mogłam sie fizyczne poświęcic bo mi cos wypadalo a to akcja samochód ( 2x oblany kwasem) i inne sprawy domowe. Grodzisk niestety tez opuszczony. od dzis biore sie do roboty. Wysłałam do Prezydenta Pruszkowa pismo z prosba o pozwolenie na postawienie puszek u 2 wetów na terenie Pruszkowa.Zobaczymy co odpowie. Planuje wywiesic w okolicy ogłoszenia o zbiórce darów dla psiaków.
Enia te budy o których wcześniej wspominałam już chyba nie wypala. Rozmawiałam z kobita pierwsze pytanie za ile a jak ja że najchetniej za darmo albo za niewielka kwotę to ona sie zastanowi i tak sie zastanawia i zastanawia. takie fajne budy prawie nowe i tak niszczeja bezpańskie.

Tak sie zastanawiam że Wegrów to przeciez TOZ to może pod ich szyldem postawic puszeczki powinni miec pozwolenia na takie zbiórki.
Kto może coś wiedzieć?

Posted

Moska ja mam taka wypalarke ...:multi: .....zostala z okresu dziecinstwa moich synów ( o boze ile to juz lat ...:evil_lol: ) ....moge pozyczyć ....prosze tylko o haslo ...

Posted

HANKAG, z nieba mi wrecz spadlas:lol:

Sprawdz plizzzzzzzz czy to dziala i skontaktuj sie ze mna.Wrzuce Ci tel na pw. Pracuje w centum Wwy chetnie bym to jakos odebrala (czem predzej).Enia-to ja bede wypalac ;) , transport do Wegrowa nie jest potrzebny.

Posted

dzisiaj jak wroce z pracy sprawdze ... ja mieszkam na Grochowie , przy rondzie Wiatraczna w tych blokach róg St. Zjednoczonych i Grenadierow nie dojezdzając trasa do Uniwersamu ...moze jadac do Falenicy masz po drodze mnie ... jesli nie spotkamy sie w srodmiesciu ...

Posted

Przez miesiąc mnie nie było, a teraz ponownie przypominam się z rzeczami do odbioru z Ursynowa. Codziennie po 18.00. Mam także ciepłą kurtkę do oddania - może się przyda dla p. Joli.
Wykładzina filcowa, którą mam na zbyciu do samochodu osobowego nie wejdzie, ale do bagażówki napewno tak. Mam ponadto kilka obróżek i smyczek dla niedużych piesków.

Posted

Jomar - małe rzeczy mogę z Ursynowa odebrać - z wykładzina będzie gorzej
Mośka - jak już będziesz wypalć to pamietaj, że potrzebujemy 6 tabliczek z napisem Dar od DiO