Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nooo drugi filmik fajniejszy zdecydowanie, bo na pierwszym z deczka hard core - dobrze, że Gucio zawału nie dostał jak mu czapeczki zakładały dzieciory :nono:

Dziś Gucio próbował nawiać - niedługo po przyjeździe do domu - zwiedzał ogród i wyczaił słabszy punkt, ale na szczęście był pilnowany i ucieczkę udaremniono - oby to była jedyna próba. Pan Maciej mówił, że jakoś swobodniej Gucio poczuł się w garażu niż na ogrodzie - jakby kiedyś był trzymany w jakimś pomieszczeniu i takie miejsca znał :(

martwię się jak tam teraz u Gucia, ale dowiemy się dopiero jutro

Posted

Gucio w nowym domu dzień 2 - nadal JEST :loveu: :lol: Pan Maciej chciałby żeby postępy szły szybciej, no ale wiadomo - takie rzeczy tylko w erze... niestety tu trzeba czasu i cierpliwości :kciuki:
Gucio zadekował się z garażu, ale rano nawet raz wszedł kawałeczek do domu - będzie dobrze!!! Zjadł! to ważne - je i załatwia się więc stres nie jest taki ogromny jak czasem potrafi być u wystrachanych psiaków.

Posted

[quote name='lilo']wpadam do Gutka i zacieszam michę :) Malawaszko pewnie Ci powoli wielki ciężar z serca spada :)[/QUOTE]

jeszcze nie do końca bo się martwię czy Panu Maciejowi wystarczy cierpliwości i zapału żeby Gutka ucywilizować, ale wierzę, że tak! więc ten ciężar tak pomalutku robi się lżejszy, ale wszyscy potrzebujemy czasu

Posted

no tośmy się nacieszyli :( Gutek idiota uciekł właśnie :( nienawidzę tego no.... Ludzie się starają, nieba przychylają a ten.... co za dureń z tego psa no :( tak się tego bałam i wykrakałam... a Pan Maciej mówił że tak dziś było dobrze, a ten skubany cały czas knuł...

Nie wiem co teraz, boję się, że będzie powtórka z Kamelii :( czyli... dupa

Jakby ktoś mógł pomóc szukać to Gutek zwiał z ul. Goździkowej - okolice Zakopianki

Pan Maciej z Rodziną teraz go szukają, ale nie wiem - jak szukanie igły w stogu siana :( ma na szyi obrożę z adresówką metalową

Posted

Nie :(:(:(

znowu , Gutek idioto, coś ty najlepszego zrobił.

Jak będzie tekst i zdjęcia , pomogę robić ogłoszenia w necie o zaginięciu. Tyle mogę pomóc :(

Pociesza mnie tylko to ,że Gutek to stary wyjadacz i wie jak jeść zdobyć :(

Posted

Przy ostatniej ucieczce Gutek trzymała się w promieniu 5 km od hoteliku. Od razu ulokował się w pobliżu miejsca gdzie można było podjeść tzn. ubojnia drobiu. Gucio wie jak przetrwać na włóczędze i wie ,że gdzie ludzie tam jedzenie. Na pewno prędzej czy później "wypłynie" tylko ,żeby dał się ... złapać.

Posted

10 sierpnia 2011 około godziny 21 uciekł Gustaw z nowego domu - KRAKÓW, okolice ul. Goździkowej - był w nim drugi dzień! To pies bardzo bojaźliwy, nie da się łatwo złapać - nie jest agresywny - jest tylko przerażony, będzie się chował po kątach, krzakach, ale też będzie wychodził w poszukiwaniu jedzenia - proszę o pomoc!
Rozsyłanie info po znajomych w Krakowie, wieszanie plakatów
Gustaw ma na szyi obrożę z metalową adresówką, teraz wygląda tak mniej więcej:

tel. do mnie 608 464 683 lub do opiekuna, który teraz psa szuka 507 486 121

Posted

[quote name='J_ulia']Przy ostatniej ucieczce Gutek trzymała się w promieniu 5 km od hoteliku. Od razu ulokował się w pobliżu miejsca gdzie można było podjeść tzn. ubojnia drobiu. Gucio wie jak przetrwać na włóczędze i wie ,że gdzie ludzie tam jedzenie. Na pewno prędzej czy później "wypłynie" tylko ,żeby dał się ... złapać.[/QUOTE]

tak - mówiłam o tym Panu Maciejowi, teraz to dla Niego żadna pociecha bo naprawdę się starał i stawał na głowie, żeby Gutkowi było dobrze, a ten nażarł się dziś, wyspał się i .... poszedł :( nie mam sił do tego psa...