malawaszka Posted August 10, 2011 Author Posted August 10, 2011 [quote name='Diana S']Jak uciekł?[/QUOTE] on dziś cały dzień próbował, co jakiś czas testował ogrodzenie, nie udawało mu się i w końcu znalazł miejsce gdzie się zmieścił chyba pod spodem Quote
lilo Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 o Boże , niech on się szybko znajdzie... mam nadzieję że wróci i że Pan Maciej da mi szanse jeszcze... że się nie zniechęci tym łobuziakiem !! Quote
Diana S Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 [quote name='malawaszka']on dziś cały dzień próbował, co jakiś czas testował ogrodzenie, nie udawało mu się i w końcu znalazł miejsce gdzie się zmieścił chyba pod spodem[/QUOTE] Co za psiur... Quote
wilczy zew Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 życie go nauczyło,że człowiek poza jedzeniem to nic dobrego a jak ucieknie to go nie krzywdzi,mieliśmy podobnie z mixem Quote
winter7 Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 Co za cymbaliński pies :( Jutro trzeba powiadomić pobliskie schronisko, weterynarzy, grupy interwencyjne firm ochroniarskich. Trzeba być dobrej myśli. Mój pies znalazł się po 4 dniach. Gucci też się znajdzie. Quote
jambi Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 kur...zapiał, co jest z tym Krakowem?! to juz kolejny pies, kamelia, Gutek, ja pier... co tu powiedzieć?!?! całym sercem jestem z Nimi - z Gutkiem i jego Nową Rodziną i mam nadzieję, że się odnajdzie jak najszybciej!!! Quote
Saththa Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 Musi się znaleźć tyle czasu siedział "sam" a jak rodzina w końcu go znalazła to poszedł... Quote
malawaszka Posted August 10, 2011 Author Posted August 10, 2011 ZŁAPANY!!!!!!!!! udało się w jakimś zaułku go podejść! rany Gutek nie rób tego więcej idioto!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Energy Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 Kamień z serca:lol:strasznie się cieszę:lol: No rzeczywiście Gutek inteligencją nie grzeszy:cool3: Quote
lilo Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 o brawo , brawo dla właścicieli !! Guciu głupku mały siedź na tyłku a będzie Ci dobrze !! cieszę się bo nie wiedziałam czy iśc spac czy poczekac jeszcze na wieści... Quote
Saththa Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 co za ulga! co za menda... :mad: trzeba płot umocnić ehhhh Quote
malawaszka Posted August 10, 2011 Author Posted August 10, 2011 wracając z nim do domu spotkali jakiegoś gościa na spacerze z psem i mówił, że Gutek całkiem spokojnie podszedł sobie do tego psa i powąchał się z nim - ani się nie spieszył, ani nie uciekał - ot zwiedzał :mdleje: i weź tu zrozum.... Quote
Saththa Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 [quote name='malawaszka']wracając z nim do domu spotkali jakiegoś gościa na spacerze z psem i mówił, że Gutek całkiem spokojnie podszedł sobie do tego psa i powąchał się z nim - ani się nie spieszył, ani nie uciekał - ot zwiedzał :mdleje: i weź tu zrozum....[/QUOTE] Oooo matko.... wycieczki krajoznawcze sobie postanowił uskutecznic? Quote
kotpolarny Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 uffff kurna co się roi w tej głowie z jęzorem :/ Quote
malawaszka Posted August 10, 2011 Author Posted August 10, 2011 [quote name='kotpolarny']uffff kurna co się roi w tej głowie z jęzorem :/[/QUOTE] jęzor jest za wielki i na mózg już nie starczyło miejsca.... Quote
kotpolarny Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 [quote name='malawaszka']wracając z nim do domu spotkali jakiegoś gościa na spacerze z psem i mówił, że Gutek całkiem spokojnie podszedł sobie do tego psa i powąchał się z nim - ani się nie spieszył, ani nie uciekał - ot zwiedzał :mdleje: i weź tu zrozum....[/QUOTE] on może do końca nie ogarniać idei pościgu ;) wydostał się na wolność i tyle... :/ Quote
malawaszka Posted August 10, 2011 Author Posted August 10, 2011 [quote name='kotpolarny']on może do końca nie ogarniać idei pościgu ;) wydostał się na wolność i tyle... :/[/QUOTE] nooo ale jak się wydostał to przyspieszenie miał..... Quote
wilczy zew Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 [quote name='malawaszka']nooo ale jak się wydostał to przyspieszenie miał.....[/QUOTE] ale jak się wydostał to było już OK bo był wolny i zawsze mógł iść gdzie chce a za ogrodzeniem jest u CZŁOWIEKA(to nie ma nic wspólnego z obecnym właścicielem),któremu nie ufa Quote
AMIGA Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 O Bogowie, dobrze, że dopiero teraz przeczytałam o ucieczce Gucia, bo po sprawie z Chanelką i Kamelią bym chyba zawału dostała :shake::crazyeye: Zawsze uczulamy nowych właścicieli, żeby na początku jednak wychodzć z psem na smyczy - nawet tylko do ogrodu. Quote
Recommended Posts