Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Diana S']Jak uciekł?[/QUOTE]

on dziś cały dzień próbował, co jakiś czas testował ogrodzenie, nie udawało mu się i w końcu znalazł miejsce gdzie się zmieścił chyba pod spodem

Posted

o Boże , niech on się szybko znajdzie... mam nadzieję że wróci i że Pan Maciej da mi szanse jeszcze... że się nie zniechęci tym łobuziakiem !!

Posted

[quote name='malawaszka']on dziś cały dzień próbował, co jakiś czas testował ogrodzenie, nie udawało mu się i w końcu znalazł miejsce gdzie się zmieścił chyba pod spodem[/QUOTE]

Co za psiur...

Posted

Co za cymbaliński pies :(
Jutro trzeba powiadomić pobliskie schronisko, weterynarzy, grupy interwencyjne firm ochroniarskich.
Trzeba być dobrej myśli. Mój pies znalazł się po 4 dniach. Gucci też się znajdzie.

Posted

kur...zapiał, co jest z tym Krakowem?! to juz kolejny pies, kamelia, Gutek, ja pier... co tu powiedzieć?!?! całym sercem jestem z Nimi - z Gutkiem i jego Nową Rodziną i mam nadzieję, że się odnajdzie jak najszybciej!!!

Posted

o brawo , brawo dla właścicieli !! Guciu głupku mały siedź na tyłku a będzie Ci dobrze !! cieszę się bo nie wiedziałam czy iśc spac czy poczekac jeszcze na wieści...

Posted

wracając z nim do domu spotkali jakiegoś gościa na spacerze z psem i mówił, że Gutek całkiem spokojnie podszedł sobie do tego psa i powąchał się z nim - ani się nie spieszył, ani nie uciekał - ot zwiedzał :mdleje: i weź tu zrozum....

Posted

[quote name='malawaszka']wracając z nim do domu spotkali jakiegoś gościa na spacerze z psem i mówił, że Gutek całkiem spokojnie podszedł sobie do tego psa i powąchał się z nim - ani się nie spieszył, ani nie uciekał - ot zwiedzał :mdleje: i weź tu zrozum....[/QUOTE]

Oooo matko.... wycieczki krajoznawcze sobie postanowił uskutecznic?

Posted

[quote name='malawaszka']wracając z nim do domu spotkali jakiegoś gościa na spacerze z psem i mówił, że Gutek całkiem spokojnie podszedł sobie do tego psa i powąchał się z nim - ani się nie spieszył, ani nie uciekał - ot zwiedzał :mdleje: i weź tu zrozum....[/QUOTE]

on może do końca nie ogarniać idei pościgu ;) wydostał się na wolność i tyle... :/

Posted

[quote name='malawaszka']nooo ale jak się wydostał to przyspieszenie miał.....[/QUOTE]

ale jak się wydostał to było już OK bo był wolny i zawsze mógł iść gdzie chce a za ogrodzeniem jest u CZŁOWIEKA(to nie ma nic wspólnego z obecnym właścicielem),któremu nie ufa

Posted

O Bogowie, dobrze, że dopiero teraz przeczytałam o ucieczce Gucia, bo po sprawie z Chanelką i Kamelią bym chyba zawału dostała :shake::crazyeye:
Zawsze uczulamy nowych właścicieli, żeby na początku jednak wychodzć z psem na smyczy - nawet tylko do ogrodu.