Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ciocie ja sie nie znam tak bardzo na tym ale przeszukałam neta i na śląsku znalazłam polecanego ( podobno jednego z najlepszych ) behawioryste p. Jacka Gałuszkę. Cytuję posta na jednym z forów:

" Jednym z lepszych w Polsce jest Jacek Gałuszka , on bierze nie mniej niż 100zł za wizytę, przy czym jeśli chce się zlikwidować problem potrzebna jest seria kilku lub nawet kilkunastu spotkań. Pierwsze spotkanie polega tylko na wywiadzie z właścicielami i ocenie zachowania psa, trwa 2-3 godziny i najlepiej, żeby byli obecni wszyscy domownicy "

w Krakowie znalazłam dwa polecane nazwiska
mgr Ewelina Włodarczyk
mgr Andrzej Kłosiński - ten polecany był również na dogo

Tak jak napisałam nie znam się na tym bo nigdy nie miałam do czynienia z behawiorystą. To tylko informacje zebrane.

Posted

Margi napisał(a):
Dobrze by było,żeby to kosztowało 100 zł.Ja trzy lata temu zapłaciłam za 2 godz.takie jak Lilo opisuje 180 zł.

Jeśli dobrze myślę o kim piszesz, to ta Pani ma wyższe ceny.

Posted

Gutek miał zrobione badanie krwi - wyniki są w normie więc zaburzenia zdrowotne nie wchodzą w grę
koszt 35 zł - biochemia

Gustaw jak to Gustaw - w nowym miejscu zachowywał się idealnie, jak niemal normalny, bezproblemowy pies. Zastanawiamy się czy on nie ma takiego parszywego charakteru, że jak się gdzieś zadomowi to jest wredotą i tyle :(

Posted

malawaszka napisał(a):
Gutek miał zrobione badanie krwi - wyniki są w normie więc zaburzenia zdrowotne nie wchodzą w grę
koszt 35 zł - biochemia

Gustaw jak to Gustaw - w nowym miejscu zachowywał się idealnie, jak niemal normalny, bezproblemowy pies. Zastanawiamy się czy on nie ma takiego parszywego charakteru, że jak się gdzieś zadomowi to jest wredotą i tyle :(

Może nie jest stały w uczuciach :(

Posted

jutro spotkanie z behawiorystą, a tymczasem zdjęcia ze strony hoteliku:

Nie ma to jak w cieniu

Nikt ani nic mnie stąd już dzis nie wyciągnie.

Największy język w swojej rasie i klasie

Posted

Dziś była konsultacja, dziękuję ogromnie Ockhama za pomoc i przyjazd do hotelu, ja niestety nie dałam rady :(

Generalnie nie jest to beznadziejny przypadek, ale potrzebuje czasu, pracy, pracy i jeszcze raz pracy, dostał zalecenie jakiegoś leku zwiększającego poziom serotoniny i ma go brać długo - ok pół roku, najlepiej byłoby jakby mógł trafić do DT gdzie mógłby być w domu bo wg Pana Kłosińskiego ma jakąś traumę związaną z kojcem - może był po prostu kiedyś trzymany tylko i wyłącznie tam w zamknięciu stale; więcej napiszę jutro bo nie rozmawiałam jeszcze z Iwoną i dziś ciężko mi zebrać myśli, ale jest światełko w tunelu tylko trzeba je dobrze wykorzystać