Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

malawaszka napisał(a):
jeszcze nie :errrr:

jak Wam coś powiem to padniecie!!!!!!

No to mów !!!;)
No chyba, że czekasz, aż Cię poprosimy ładnie :)

Posted

malawaszka napisał(a):
jeszcze nie :errrr:

jak Wam coś powiem to padniecie!!!!!!

malawaszka jestes niesamowita, a wogóle szkoda ,ze teraz miałam dopiero czas odszukac watku tego bo ja myslałam ,ze pies w Wieliczce ,a facet mnie z błedu nie wyprowadził.hi,hi

Posted

Foksia i Dżekuś napisał(a):
malawaszka jestes niesamowita, a wogóle szkoda ,ze teraz miałam dopiero czas odszukac watku tego bo ja myslałam ,ze pies w Wieliczce ,a facet mnie z błedu nie wyprowadził.hi,hi

Ona nie jest niesamowita, tylko okropna z tym tajniactwem ;)

Posted

No dobra powiem :loveu:

Foksia i Dżekuś dziś robiła wizytę przed adopcyjną dla Gucia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :Rose: Wizyta wypadła MEGA pomyślnie!!!!! Beatko ogromnie dziękuję za pomoc!

a było to tak :lol:

w niedzielę zadzwonił mój telefon i okazało się, że Pan Maciej chce adoptować sznaucera olbrzyma bo miał już takiego psa, znajdę i ktoś dał Mu namiary na Adopcje Sznaucerów - Pan Maciej chciał poznać Gucia i naszego nowego sznupa (który jeszcze nie ma imienia!!!! :oops: ) - obydwa psy w hotelach blisko siebie więc żaden problem bo i nie tak daleko od Krakowa - więc w ramach niedzielnego wyjazdu za miasto... :laola: Najpierw na trasie Hotel "AMOK" i Gustawek - Państwo poznali Gucia, Iwona opowiedziała wszystko co wiedziała i ..... :mdleje: Państwo już nie chcieli jechać oglądać drugiego psa bo potem byłby kłopot z wyborem, a Gucio chwycił za serce. Dziś Pan Maciej pojechał i spędził w hotelu z Guciem 3 h - oj jakże mało jest takich Ludzi!!!! zdaje sobie sprawę, że łatwo nie będzie, ale CHCE dać Gutkowi szansę i myślę, że jak nie Pan Maciej to chyba nikt więcej się TAKI nie znajdzie! Gucio będzie mógł sam wybrać czy chce mieć miejscówkę w domu czy w garażu, Pan Maciej przeczytał Guciowy wątek i zna wszystkie perypetie i zachowania Gucia - i podejmuje to wyzwanie! :klacz: Jutro Gucio zmienia adres! Nam pozostaje trzymać :kciuki: żeby Gustawek docenił i pokochał swoją nową Rodzinę! To będzie długotrwały proces przystosowywania się Gutka do nowego miejsca i nowych Ludzi, ale myślę, że wszystko pójdzie dużo dużo szybciej niż w hotelu bo będzie jedynym psiakiem i tylko jemu czas będzie poświęcany :loveu:

wyjaśniam o co chodzi z Saththą i Panią Magdą K. :lol: najpierw wpłacały swoje deklaracje na Birmanka który już znalazł dom, potem przeniosły na Nortonka i migiem znalazł dom, potem deklaracje wędrowały na Puszczyka i też w 2 tygodnie w domku, więc podsunęłam Gucia jako bardzo potrzebującego deklaracji i ...... Gucio jedzie do domu - ja chyba oszaleję ze szczęścia :laola:

Ale tak bardzo bardzo to cieszyć się będziemy jutro i potem za jakiś czas jak będzie wszystko w porządku!!!!!!!!

Posted

Nie wiem co napisac.... słów mi brakło.Cieszę się jak głupi bateryjką !!!!! Guciu - bądź grzeczny i daj z siebie wszystko kochany piesku. Brawo dla Pana Macieja - mam nadzieję że to początek nowej , wielkiej psio-ludzkiej miłości która pokona wszystkie przeciwności losu :)

Posted

Na aż tak świetne wiadomości nie liczyłam, aż mi się łza w oku zakręciła.No, super, oby wszystko się udało, hura.
Saththana, na kogo teraz deklaracja :)?

Posted

dziękuję Wam, że jesteście i w ogóle - aż nie wiem co mam ze sobą zrobić - dziś czekając na wynik wizyty pomalowałam ściany w pokoju :D ręce mi odpadają :lol: boję się iść spać, żeby się jutro nie okazało, że to był tylko sen :mdleje:

Posted

Super wieści bardzo się cieszę. Guciu sie 3maj pieseczku :loveu:

[quote name='malawaszka']

Napisał zerduszko
To wszystko wina Saththy :-D
i Pani Magdaleny K. :loveu:

Nie nasza tylko Birmanka :lol: To Birmuszek czuwa teraz :)

[quote name='WATACHA']
Saththana, na kogo teraz deklaracja :)?

Hyhy się zastanowimy;)

Posted

No to teraz moge dodac ,ze nowi Panstwo Gucia beda robic wszystko żeby psu było dobrze i będa z nim pracowac tak ,ze chłopak szybko powinien sie przekonac do człowieka.
Nie dośc że Gucio będzie miała ogromny dom i ogród to człowieka blisko siebie .Bo pan Maciej ,chce stworzyc mu miejsce koło siebie w gabinecie w którym pracuje na komputerze (byle tylko wszedł po schodach na drugie pietro)żeby psiak miał czlowieka cały czas.
Pan Macjej podejmuje wyzwanie ,a takich ludzi jest mało ale tez nie jest laikiem w tych sprawach bo miał juz oprocz sznaucerka -leonbergera po przejsciach.
Powiem szczerze byłam pod wrażeniem osoby pana Macjeja ale tez krótka chwilke rozmawiałam z nowa pania Gucia ,która dotarła na koniec wizyty ,cudowna ciepła osoba wiec Gucio bedzie miała wszystko co potrzeba psu do szczescia i jeszcze wiecej.