Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gucio był dzisiaj bardzo dzielny i bardzo grzeczny, naprawdę jestem z niego dumna:loveu:
Podróż do weta zniósł świetnie, całą drogę obserwował przez okno, na miejscu bez problemów wyskoczył z samochodu i nawet z ciekawości ciągnął do budynku:-o
Dopiero przed wejściem do środka miał opory ale w normie. Najważniejsze że na widok 2-óch masywnych lekarzy:evil_lol: nie próbował uciekać i nie z siusiał się pod siebie. Naprawdę to duży postęp.
Pamiętam pierwszy jego raz na spacerze gdy zobaczył kogoś ze znacznej odległości to ile sił w łapach uciekał do hotelu.

Lekarz pierwszy raz zrobił zabieg troszeczkę inaczej niż robił zazwyczaj i Gucio ma tylko minimalne nacięcie, więc liczymy że nie będzie musiał dostawać antybiotyku...zobaczymy.. na razie ranka go w ogóle nie interesuje i oby tak dalej

Posted

wydatki Guciowe dzisiejsze:
450 zł hotel 30 dni 04.06-03.07.2011
80 zł kastracja
20 zł odrobaczenie
45 zł Kalm Aid

poszalał Gucio rozrzutny... :shake:

i wpłaty za które ogromnie dziękuję :Rose:
07.2011
30 zł kotpolarny
100 zł Czarne Gwiazdy
50 zł Magdalena K.

Posted

Postępy - Iwona mi dziś pisała, że Gucio zaczął brać smakołyki z ręki, ale tylko w kojcu, na terenie otwartym nei ma o tym mowy - za duży stres... ja nie wiem co jest z tym psem :(

Posted

[quote name='malawaszka']Postępy - Iwona mi dziś pisała, że Gucio zaczął brać smakołyki z ręki, ale tylko w kojcu, na terenie otwartym nei ma o tym mowy - za duży stres... ja nie wiem co jest z tym psem :([/QUOTE]

Ja tym bardziej :(.Szkoda go jak cholera.Tyle czasu minęło, a on takie małe postępy zrobił.Jak do niego dotrzeć ???

Posted

[quote name='Margi']Pewnie,ze Gucia adoptowała :evil_lol:[/QUOTE]
Brawo, wygrywa Pani Gucia :P

Pojechałam do hotelu i tak się w sobie zakochaliśmy, że on chciał ze mną koniecznie, nawet do miasta :D Ech, żeby wszystko było takie proste jak w snach ;)