hotelamok Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 Gucio był dzisiaj bardzo dzielny i bardzo grzeczny, naprawdę jestem z niego dumna:loveu: Podróż do weta zniósł świetnie, całą drogę obserwował przez okno, na miejscu bez problemów wyskoczył z samochodu i nawet z ciekawości ciągnął do budynku:-o Dopiero przed wejściem do środka miał opory ale w normie. Najważniejsze że na widok 2-óch masywnych lekarzy:evil_lol: nie próbował uciekać i nie z siusiał się pod siebie. Naprawdę to duży postęp. Pamiętam pierwszy jego raz na spacerze gdy zobaczył kogoś ze znacznej odległości to ile sił w łapach uciekał do hotelu. Lekarz pierwszy raz zrobił zabieg troszeczkę inaczej niż robił zazwyczaj i Gucio ma tylko minimalne nacięcie, więc liczymy że nie będzie musiał dostawać antybiotyku...zobaczymy.. na razie ranka go w ogóle nie interesuje i oby tak dalej Quote
zerduszko Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 On wiedział po co tam jedzie i chciał się już balastu pozbyc :P Quote
hotelamok Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 malawaszka napisał(a):może jednak Kalm Aid pomaga też? Sama nad tym dumam... Quote
malawaszka Posted June 26, 2011 Author Posted June 26, 2011 jak tam Guciowe gojenie się i zachowanie? Quote
hotelamok Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 Wszystko goi się znakomicie :)nie ma obrzęku, Gutek ranką w ogóle się nie zajmuje. Jak się czuję?hmm...znakomicie (czyt.)bez zmian:roll: Quote
malawaszka Posted June 27, 2011 Author Posted June 27, 2011 hotelamok napisał(a): Jak się czuję?hmm...znakomicie (czyt.)bez zmian:roll: jak Ty znakomicie - znaczy, że gutek lepszy? :errrr: hyhy taki ... czarny humor.... :cry: Quote
malawaszka Posted July 4, 2011 Author Posted July 4, 2011 wydatki Guciowe dzisiejsze: 450 zł hotel 30 dni 04.06-03.07.2011 80 zł kastracja 20 zł odrobaczenie 45 zł Kalm Aid poszalał Gucio rozrzutny... :shake: i wpłaty za które ogromnie dziękuję :Rose: 07.2011 30 zł kotpolarny 100 zł Czarne Gwiazdy 50 zł Magdalena K. Quote
WATACHA Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 Ja swoją wpłatę dopiero jutro wyślę, bo dziś mieliśmy wet. A jak postępy Guciowe? Quote
malawaszka Posted July 4, 2011 Author Posted July 4, 2011 Postępy - Iwona mi dziś pisała, że Gucio zaczął brać smakołyki z ręki, ale tylko w kojcu, na terenie otwartym nei ma o tym mowy - za duży stres... ja nie wiem co jest z tym psem :( Quote
WATACHA Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 [quote name='malawaszka']Postępy - Iwona mi dziś pisała, że Gucio zaczął brać smakołyki z ręki, ale tylko w kojcu, na terenie otwartym nei ma o tym mowy - za duży stres... ja nie wiem co jest z tym psem :([/QUOTE] Ja tym bardziej :(.Szkoda go jak cholera.Tyle czasu minęło, a on takie małe postępy zrobił.Jak do niego dotrzeć ??? Quote
zerduszko Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 A jak on reaguje na psy? Coś mu to pomaga? Na odległość to się nic nie wymyśli... :( Quote
zerduszko Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 A na koty? Już chyba wszystko co przyszło mi do głowy to Ci napisałam. Pozostaje wiara, w cuda, w przełom, w nowy pomysł czy co tam chcemy. Quote
malawaszka Posted July 5, 2011 Author Posted July 5, 2011 koty nie wiem, jak była jeszcze tam na wsi pod Łodzią to chodziły koło niego koty i nic nie robił wpłynęła deklaracja Jambi 50 zł :Rose: Quote
Margi Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 [quote name='zerduszko']Snił mi się chłopak, ale nie powiem co :P[/QUOTE] Pewnie,ze Gucia adoptowała :evil_lol: Quote
zerduszko Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 [quote name='Margi']Pewnie,ze Gucia adoptowała :evil_lol:[/QUOTE] Brawo, wygrywa Pani Gucia :P Pojechałam do hotelu i tak się w sobie zakochaliśmy, że on chciał ze mną koniecznie, nawet do miasta :D Ech, żeby wszystko było takie proste jak w snach ;) Quote
zerduszko Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 Gucio by się ucieszył szczególnie z windy :P Niestety, na ogół spełniają się odwrotności snów :/ Quote
wilczy zew Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 zerduszko przecież z Ciebie odważna dziewczyna,to może beż piesa z nim trzeba pracować,pracować,pracować Quote
Recommended Posts